سهند نوشته است:
ممنون اورجینال عزیزم شما لطف دارید
در مورد تغییرات باید خدمت شما عرض کنم برای پتانسیومتر ۲۲۰ کیلو از یک پتانسیومتر مولتی ترن ۱۰۰ کیلو و یک مقاومت ۱۰۰ کیلو که به پایه پتانسیومتر متصل میشه استفاده کنید پایه تکی پتانسیومت باید با این مقاومت سری بشه منته دوستان میتونن از پتانسیومتر ولومی ۵۰۰ کیلو هم استفاده کنن که روی جعبه هم نصب میشه بنده هم همین کار رو انجام دادم و برای اکثر لوپها میتونم برای این مدار استفاده کنم منتها بهتره ظرفیت لوپتون از ۲ اهم کمتر نباشه و بیشتر از ۳ اهم هم نباشه برای تفکیک هم روی مدار دارم کار میکنم که به امید خدا بزودی تفکیک هم تکمیل میشه
سلام به همه
دوست عزیز امیدوارم خسته نباشید به نظر بنده تا وقتی که پتاسیومترهای مولتی ترن 200 کیلو و 250 کیلو موجود باشد دیگر نیازی به استفاده از روش سری کردن پتاسیومتر و مقاومت 100کیلو نمی باشد چون ظاهر مدار را به هم می ریزد و رنج تغییر مقاومت کلی اون مسیر از100 کیلو + یک مقاومت داخلی اندک هیچ وقت پایین تر نمی آید (درست است که مقاومت پایین تر از این هم به کار نمی آید) البته این روش هم بیشتر بدرد دوستانی می خورد که به مولتی ترن هم رنج دسترسی ندارند ولی با استفاده از پتاسیومتر ولومی یا حتی خود ولوم کاملا موافقم چون می تواند باعث شود که لوپهای مختلف را بدون نیاز به باز کردن جعبه مدار از همان بیرون به راحتی بتوان نال کرد که این خودش به مزایای مدار اضافه خواهد کرد
در مورد اهم لوپ هم برای دوستان باید تاکید کنم رنجی که سهند عزیز رویش تاکید دارد طبق گفته خود طراح است و طراح نوشته 16 متر سیم 050 یا همان 0.5 میل و یا 16 متر سیم 060 یا همان 0.6 که اهم 16 متر سیم 050 درحدود بین 2.1و 2.3 در می آید و اهم 16 متر سیم 050 هم تقریبا بین 2.7 تا 2.9 در می آید
انشاالله سهند عزیز بتوانند راهی هم برای تفکیک و یا حتی به سمت تصویری کردن این مدار پیش بروند تا افراد بیشتری به ساخت این مدار ایمان بیاورند