نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
میگم این حمید خان ما شده عین محصولات تبرک بنده خدا دیگه امپرش چسبیده ته. هر کی سوال داره میگه حمییییید.ترانزیستورش چیه؟؟حمییییید.ای سیش چیه؟؟حممییییید.این مدار بردش چطوره حمییییییید. درمورد تنظیمه کویل تو یکی از مقالا ت اقا بهنام گفتن وقتی ولتاژشون نسبت به هم صفر شد نال شده.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 10:55am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
این لوپهای تخم مرغی قسمت جلو برای فلزات ریز و کوچیک خوبه و هرچه به عقب میاد برای عمق بیشتر و فلزات بزرگتر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:08am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
اگر درمورد کوئل های دابل دی بیشتر تحقیق کنیم میتونیم به برد بیشتری در دستگا ه ها برسیم دوستان پیگیر باشید تا نتیجه بگیریم .. سپاس
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:11am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: جهت اطلاع دوستان جالب دونستم دوستان با این مدل کوئل هم آشنا بشن : مهدی جان این مدل همون DD هستش که اینجا کارد یا چاقو مانند امواج رو نشون میده تا جایی که سواد ما اجازه داد تو سایتهای خارجی از DD برای اجسام کوچک حتی زیر یک گرم و در مواردی خاک با املاح معدنی زیاد، پیشنهاد داده بودن. دوستان دیگه لطف کنند یه تحقیقی مفصل انجام بدن
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:34am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
ما اگه بتونیم ولتاژ پالسو بالاتر ببریم خیلی خوب میشه مثل دلتا پالس بهنام نا قولا اون مدارشو که خودش ساخته بوذو با فنوشاپ دستکاری کرده بود معلوم نبود.ما اگه مداری داشتیم که سیگنال خروجیو قوی میکرد برد بیشتر میشد کسی مداری نداره؟؟/حمییییید
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:59am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
بجای 358 از اینا میتونید استفاده کید در ضمن خوده 358 نوع a خیلی بهتره OP221 OP290 OPA1013 HA17358 OP200 OP04 OP295 OPA2237
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 12:36pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان با ف شکن برید به این سایت خارجی مداراتی در مورد فلزیاب داره که فکر میکنم بشه چیزی ازش درآورد برای مدار افزاینده برد یا چیزهای دیگه : http://www.next.gr/sens-detectors/metal ... -circuits/
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 1:14pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
طبق این جدول و تستی که من انجام دادم ظرفیت کویل خیلی مهمه در برد و سنس، در کنار مقاومت که واسه مدار دستگاه مهمه من 4دور از کویل تخت 48 سانتیمو که با 0.7 ساختم رو کم کردم خیلی متفاوت شده دوستان لطفا طبق این جدول بسازید و تست کنید و نظر بدید اگه دقت کنید اندوکتانس همه این کویل ها حول 400 میکروهانری هستش،نتیجه میگیرم خیلی باید رو اندوکتانس کویل دقت کنیم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 1:24pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید جان من مشغول ساخت کویل DD هستم البته قطر 50 در نظر گرفتم چون یه کویل 50 دارم ، ظرفیت دقیق کل کویل با کابل اتصالی 1.7 بشه خوبه ؟ تشکر
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 4:49pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی ارتین جان. بله کل لوپ 1.7 اهم بشه خوبه. ضمنا دوستانی که در مورد تنظیم لوپ DD صحبت کردن اون مسایل ربطی به این سیستمی که ما میخوایم تست کنیم نداره! در سیستمهای وی ال اف یا آی بی بحث تنظیم و نال کردن دو لوپ وجود داره. اما اینجا هدف ما ساخت یک نوع لوپ به صورتی هست که مونو بسته بشه ولی قدرتش در مرکز نسبت به اطرافش بیشتر باشه. تنظیم دو لوپ در این حالت فقط در میزان قدرت تاثیر داره. وگرنه قضیه نال کردن رو نداره. چون بصورت فرستنده و گیرنده کار نمیکنه! خدمت مهدی عزیز هم عرض کنم در واقع ما وقتی دو لوپ رو سری میکنیم هم ظرفیتشون با هم جمع میشه و هم اهمشون! پس نیاز به تغییر مداری خاصی نیست. ظریفتش هم زیاد با لوپ تکی فرقی نداره. حالا دوستان تست کنن بیشتر مشخص میشه.
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 5:01pm |
|
|
|