نویسنده |
پیغام |
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
پوریای عزیز یه جایی که میدونم حفره سربسته است رو از فاصله ۱۰ متری با شاقول رد میگیرم تعداد دل زدن هم معلومه مترا ژ هم با شمارش راحت در میارم ولی با طلای ۱۸ عیار نمیتونم حذفش کنم اما از فاصله ۸۰ سانتی یا ۱ متری که می رو تو تعدادشمارش دل زدن رو بشمارم فقط دل میزنه گفتم شاید برا شما هم پیش اومده باشه که اگه اینجوری باشه فرق بار با حفره معلوم میشه. اینم بگم تا حالا حفاری نکردم ولی چند جارو نقطه کردم گذاشتم برا بعد.
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
سه شنبه 27 مهر1394 - 1:08am |
|
|
دیوید24
|
سلام دوستان زنجیر برنجی از کجا گیر بیارم؟
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 9:24pm |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
پوریا جان لطفا نقشه یه مدل ردیاب جیوهای رو در صورت ممکن در این نایپیک قرار دهین. با تشکر
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند! مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 8:18pm |
|
|
nehdi
|
سلام و خسته نباشی خدمت دوستان و تشکر از پوریای عزیز بابت این موضوع جالب فقط اگر ممکنه دوستان لطف کنن تجربیاتشونو کامل بگن همچنان منتظر راهنمایی پوریای عزیز هم هستیم
|
جمعه 8 آبان1394 - 11:27am |
|
|
joo
|
سلام به استاد گرامی . به نظر شما اگر سطح برخورد شاقول با جیوه زیاد بشه باعث افزایش قدرت نمیشه؟ همینطور که میدونید داخل انواع باطری های اسیدی اومدن سطح برخورد اسید رو با ورقه های نازک که کنار هم چیده و بهم متصل هستند زیاد کردن با اینکار تمام انرژی داخل محلول آب اسید رو آزاد کردن من احتمال میدم که اگر همین عمل رو در شاقول یا نقطه زن جیوه ای انجام بدیم نتیجه ی بهتری خواهیم داشت. ممنون میشم اگه جوابو به ایمیلم بفرستید. fitalif@yahoo.com
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 11:18pm |
|
|
sali8474
|
سلام اقا پوریا خواستم بپرسم شما میتونین یه شاقول خوب برام بسازید ؟ هزینه اش رو هم بفرمایید؟( چون خودم بلد نیستم درست کنم و اگه هم درست کنم شک میکنم که ایا خوب در اومده باشه یا نه)
|
سه شنبه 12 آبان1394 - 10:21am |
|
|
ahmad_treasure
|
سلام خدمت بزرگواران عزیز،بهترین راه حلی که بشه استفاده کرد تا حفره نگیره شاقولمون،چیه؟
روزی ده دقیقه بخندید،تحول عظیمی رخ میده
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 9:24pm |
|
|
wolf2014
کاربر فعال
|
با سلام و خسته نباشید به دوستان و استاداندر شاقول از نوع چوبی که ساخته میشه میخواستم بدونم که آیا به جای برنج از مس میتوان استفاده کرد؟ یا حتما باید جنسش از برنج باشه؟؟؟؟؟؟ و اینکه اگر خوراک طلا بدیم , آیا لازم هستش از زنجیر طلا یا برنجز یا مسی استفاده کنیم یا نه؟؟؟؟ با تشکر
|
جمعه 15 آبان1394 - 4:22pm |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
ahmad_treasure نوشته است: سلام خدمت بزرگواران عزیز،بهترین راه حلی که بشه استفاده کرد تا حفره نگیره شاقولمون،چیه؟ دوست عزیز در هر صورت حفره قوی رو میگیره با استفاده از علاعم و نشانههای اطراف باید خودت تشخیص بدی یک روش ساده هم هست دوتا میله برنجی یا مسی بصورت L درست کنی (توضیح قسمت انتنها) اگه از بیرون به طرف هدف چرخید حفرست.
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند! مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.
|
جمعه 15 آبان1394 - 10:45pm |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
wolf2014 نوشته است: با سلام و خسته نباشید به دوستان و استاداندر شاقول از نوع چوبی که ساخته میشه میخواستم بدونم که آیا به جای برنج از مس میتوان استفاده کرد؟ یا حتما باید جنسش از برنج باشه؟؟؟؟؟؟ و اینکه اگر خوراک طلا بدیم , آیا لازم هستش از زنجیر طلا یا برنجز یا مسی استفاده کنیم یا نه؟؟؟؟ با تشکر بله دوست عزیز میشه فقط طوری پلمپ کن که هوا توش نره.
|
جمعه 15 آبان1394 - 10:53pm |
|
|
|