نویسنده |
پیغام |
mahdi1380
|
سلام ممنون میشم دوستان کسی طرح و لیبل رو که برای دستگاه طراحی کرده بفرسته اینجا تا منم استفاده کنم. برای دکمه هاش هم از چی استفاده کنم تا خیلی شکیل در بیاد ممنون
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 11:39am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام خدمت شما فعلا یکی رو تقدیم میکنم :
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 11:53am |
|
|
mahdi1380
|
مهدی نوشته است: با سلام خدمت شما فعلا یکی رو تقدیم میکنم : ممنون ز شما با چه نرم افزاری باز میشه تشکر چاپشو به کی باید بدم انجام بدن؟
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 2:20pm |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام خدمت شما فعلا یکی رو تقدیم میکنم : خواهشا بصورت فایل فشرده نزارین چون کلا دانلود نمیتونیم بکنیم توی انجمن و نمیدونم دلیلشم چیه خطا میده. بصورت عکس آپلود کنین که بقیه هم استفاده کنند سپاسگزارم .
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 11:03pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
باربد نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام خدمت شما فعلا یکی رو تقدیم میکنم : خواهشا بصورت فایل فشرده نزارین چون کلا دانلود نمیتونیم بکنیم توی انجمن و نمیدونم دلیلشم چیه خطا میده. بصورت عکس آپلود کنین که بقیه هم استفاده کنند سپاسگزارم . سلام دوست عزیز نرم افزار دانلود منیجر را غیر فعال نمائید بر روی فایل راست کلیک و save target as را بزنید به همین سادگی به همین خوشمزه گی
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 11:43pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mahdi1380 نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام خدمت شما فعلا یکی رو تقدیم میکنم : ممنون ز شما با چه نرم افزاری باز میشه تشکر چاپشو به کی باید بدم انجام بدن؟ با سلام تصویر بر روی فایل world ساخته شده و بعد از خارج کردن از فایل فشرده به راحتی میتونید با چاپگر های لیزری معمولی ( رنگی یا سیاه و سفید ) بر روی کاغذهای A4 رنگی به رنگهای مختلف پرینت بگیرید ، البته باید اندازه تصویر با اندازه جعبه میزان بشه بعد پرینت گفته بشه . بعد از پرینت روی کاغذ طرح رو با چسب پهن شیشه ای پوشش بدید تا رطوبت و غیره خرابش نکنه ، بعد جای ال سی دی و کلیدها رو خالی کرده و روی جعبه با چسب آبکی بچسبونید . موفق باشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در دوشنبه 4 آبان1394 - 9:16am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 8:48am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مدلهای جدید طرح روی جعبه فقط برای نقطه زن فلزجو .
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 9:11am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اقا مهدی از اینکه این مدلها رو گذاشتید ممنون فقط یه سوال اینها رو کجا ببرم تا برام شبیه به نمونه های برچسبی درست کنن یعنی یک طرف اون همین عکسی که گذاشتید باشه و یک طرف دیگه اون چسب داشته باشه و به پانل جعبه بچسبه و یک سوال دیگه با چه نرم افزاری اینها رو طراحی کردید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 1:05pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام جناب میکروی عزیز ، دوست و یاور قدیمی و با وفای من با نرم افزار word که برای تایپ نامه هست طراحی کردم ، اگر از فایل زیپ خارجش کنید خودتون میتونید اندازه های طرح رو با اندازه های روی جعبه خودتون تغییرات لازم رو بدید و بعد چاپ بگیرید در مورد چاپ چسبی باید از مغازه هایی که انواع مدلهای چاپ رو انجام میدن سوال کنید عزیزم ، چون بنده آشنایی با این روشها ندارم ولی مطمئنم که روشی که شما فرمایش کردید هم انجام میدن ولی بیشتر در شهرهای بزرگ مثل تهران انجام میدن . یاعلی
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 5 آبان1394 - 9:16am |
|
|
micro