*ايران* نوشته است:
bardia نوشته است:
ازاد نوشته است:
نه بابا هنوز زمان اشکانیان فلز کشف نشده بود غار نشین بودن
دوست عزیز بجای نمک ریختن یکم به پست دوستمون دقت کنید.
جناب مقدسی درست زدی وسط خال...بنده هم به این نکته دقت کردم و کلا قضیه سی تی ایکس برام تموم شد چند وقت پیش....و این نکته رو با استاد شمس هم در میان گذاشتم...و با قاطعیت خدمتتون عرض میکن که در کل دوران اشکانی فقط یک مدل سکه طلا وجود دارد که اون هم به تعداد محدودی در ارمنستان کشف شده و تابحال در هیچ جای دیگر دنیا همچین چیزی که جناب ایران کشف کردند پیدا نشده...
در انتها فقط میتونم بگم که: برداشت آزااااااد
موفق باشید
جواب شما را خواهم داد دوست عزيز.اندکى صبر فقط.اميدوارم به موفقيت هاى بزرگ دست پيدا کنيد تا متوجه شويد در زير خاک چه چيزهايى وجود دارد.مطالب موجود در اينترنت را ملاک قرار ندهيد.بنده اولين شخصى نيستم که چنين کشفى کرده.تاريخ را درست و با منبع معتبر مطالعه کرده و بعد نتيجه گيرى کنيد.شما دلتان معلوم نيست از کجا پر بوده که سعى در تخريب نمودن بنده در انجمن داريد.
چيزهاى زيادى به گوش بنده رسيده که شما مشغول به صفحه گذاشتن هستيد.مهم نيست.کسى مرا نميشناسد.به قول شما برداشت آزاد.
باز هم ميگويم چيزى کشف کنيد مخصوصا طلا در مازندران سپس اميدوارم همينجا اعلام کنيد.تنها بعد از کشف است که تعجب خواهى کرد که چه چيزى را شکار خواهى کرد.
قضاوت به عهده دوستان.همگى پيروز باشيد....
اولا شما پستهای منو درست بخونید
اولا خیلی غلط کرده اون کسی که بنده رو متهم کرده به صفحه گذاشتن...مثلا پشت کی صفحه گذاشتم؟
دوما شرکت سازنده میگه 12 اینچ میزنه این دستگاه حالا نمیدونم کی انقدر از کجا پیدا شده....
سوما سایت سکه ها رو برای دشمنی با شما رو نکردم...بنظر بنده هم منبع بسیار خوبی هستش...من دلم از کسی پر نیست و نخواهد شد.دوست عزیز شما در دنیای مجازی هستید و حتی اسمتون رو هم نمیدونم پس اصلا هویتتون برام مهم نیست.
خلاصه هر 3 پستتون رو میگذارم پای دفاع از مطلبی که اینجا ثبت شده و نمیتونید بزنید زیرش...
توی این سایت سعادت آشنایی با اساتید بزرگی مثل مجتبی و شمس و کاوشگر و مهرداد و ... داشتم و دوستانی هم بنده رو میشناسند و نه دستگاه فروشم و نه شیاد و نه دستگاه قالب کن به دیگران فقط رک و رو راستم و حرفم رو سر وقت و بجاش میزنم..
خلاصه منتظر منبع موثق برای سکه هاتون هستیم
موفق باشید