نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
مهندس جان میشه بفرمائید چه چیزی در لوپ باعث بالا رفتن عدد اول میشه ظرفیت لوپ یا مقاومت ؟ به این میگن فرصت طلبی ببخشید می دونم ایجا جاش نیست 
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 2:12pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. ظرفیت و مقاومت به تنهایی تاثیر کمی روی اعداد دارن. بیشترین عامل بالا رفتن عدد اول کم بودن ظرفیت خازنی لوپ هست که البته به این راحتی و با مولتی متر قابل اندازه گیری نیست. اما معمولا با تغییر نوع سیم یا زیاد کردن تعداد دورها میشه درستش کرد.
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 5:34pm |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: خسته نباشین. دوست عزیز صرفنظر از سایر تنظیماتی که فرمودین ؛ توقع جوابگیری با درجه حساسیت 18 تحت چنین شرایطی واقعا درست نیست! درجه حساسیت 18 اصلا برای زمین سنگلاخی جواب نمیده و برای زمین های کاملا معمولی مناسبه. در شرایطی که ذکر کردین بعید میدونم حتی 15 هم بخوبی جواب بده. اما در هر صورت این چند درجه حساسیت برد اندکی کم میکنه. بارها ذکر کردم وقتی با حساسیت غیر عادی دستگاه به زمین یا سنگ و ذرات مواجه هستین اصلی ترین تنظیم برای مواجهه با این شرایط دیلی هست. چیزی که شما اصلا اشاره نکردین! تنظیم فرکانس و پهنای پالس در مقایسه با دیلی تاثیر زیادی روی رفع این مشکل ندارن. در مورد شما بنظر من باید دیلی بین 40 تا 60 تنظیم بشه. از طرف دیگه اگر اعداد 3 گانه شما درست نباشن و بخصوص عدد اول خیلی بالا باشه ؛ حساسیت به ذرات و سنگها بشدت افزایش پیدا میکنه. پس لوپهایی که عدد A خیلی بالایی دارن بطور خودکار بدرد این شرایط نمیخورن. با سلام و سپاس از پاسخگویی شما عدد a من در حدود 250 تا 270 بود دیلی رو برای لوپ 45 روی 20 و برای لوپ یک روی 30 تنظیم کرده بودم ولی فرمایش شما متینه و برای تستهای بعدی انجام میدم یه مشکل دیگه هم داشتم وقتیکه نیم متر روی قبرو میکندیم دیگه سنس شدنش محال بود چون هم میتر منفی داشتم و هم نمیدونستم با کجا بالانسش کنم ممنون میشم این مورد رو هم حلاجی کنید.چون از روی زمین به روی چاله کنده شده میرفتم و بخاطر اون فاصله هوایی بین لوپ و چاله میتر منفی داشتم و اگه لوپ رو داخل چاله میبردم نمیدونستم چجوری باید بالانسش کنم چون کلا بالانس بهم میخورد
|
دوشنبه 26 مهر1394 - 1:02am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
تحت اون شرایط دیلی 20 و 30 برای این لوپها خیلی پایین بوده و تاثیر زیادی نداره. باید از ارقام بیشتری استفاده کنین. در خصوص چاله هم با توجه به حساسیت فلزیاب شما به زمین این مساله طبیعی هست. هر چقدر حساسیت به زمین بیشتر باشه وجود چاله هم بیشتر تاثیر میذاره. در این خصوص هم باز تنظیم دیلی خیلی مهم هست. علاوه بر اون باید درجات گراند مختلف رو هم تست کنین. اگر باز هم جواب نداد دیگه راهی نداره جز اینکه یا از لوپی خیلی بزرگتر از اون چاله استفاده کنین یا برعکس لوپی که خیلی کوچکتر از چاله باشه. این روش تقریبا همیشه جواب میده.
|
دوشنبه 26 مهر1394 - 3:24am |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: تحت اون شرایط دیلی 20 و 30 برای این لوپها خیلی پایین بوده و تاثیر زیادی نداره. باید از ارقام بیشتری استفاده کنین. در خصوص چاله هم با توجه به حساسیت فلزیاب شما به زمین این مساله طبیعی هست. هر چقدر حساسیت به زمین بیشتر باشه وجود چاله هم بیشتر تاثیر میذاره. در این خصوص هم باز تنظیم دیلی خیلی مهم هست. علاوه بر اون باید درجات گراند مختلف رو هم تست کنین. اگر باز هم جواب نداد دیگه راهی نداره جز اینکه یا از لوپی خیلی بزرگتر از اون چاله استفاده کنین یا برعکس لوپی که خیلی کوچکتر از چاله باشه. این روش تقریبا همیشه جواب میده. با تشکر از توجه و پاسخگویی جنابعالی نتایج رو تست و در اسرع وقت همینجا قرار میدم
|
دوشنبه 27 مهر1394 - 8:25am |
|
 |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|

نقل قول از استاد سنه دژ تقدیم به دوستان Re: بهترین فرکانسها برای کاوش با فلزیاب فلزجو pi تقدیم به شایانی عزیز :
کار در قبرستان جز حساس ترین و سخت ترین کارهاست . و تجربه و اپراتوری بالا میخواد تا بتونید هدف رو تشخیص بدید . به علتهای زیر کار قبرستان ، چه برای ردیاب و چه برای فلزیاب سخته :
- معمولا تعداد زیادی قبر ، در نزدیک هم و گاهی چسبیده بهم هستند و انتخاب اینکه کدامشان در حال سنس شدن است سخت است و بر روی هم اثر دارند .
- همیشه فضای خالی داخل قبر وجود دارد و مرتب بالانس فلزیاب را بهم میزند .
- معمولا بر روی بیشتر قبرها ، تخته سنگهای سنگین وجود دارد و مانع نفوذ فرکانس میشود . خصوصا که بعد از سنگ ، بجای خاک ، مستقیم فرکانس میرسه به هوا خالی و این دو مانع متفاوته ، برای انتخاب فرکانس نفوذی
- هدفهای داخل قبرها اغلب کوچک هستند و در حد دستبند و پابند و زیور آلات هستند و این اشیای ریز با لوپ بزرگ بخوبی سنس نمیشوند . با لوپ کوچک هم که نفوذ نداریم . ( اگر قبر سرباز با شمشیر و سپر جنگی باشه که عالیه )
- معمولا هدفهای غیر فلزی مانند : مهره ها و سنگهای کوچک و گرانقیمت در قبرها هستند که توسط فلزیاب سنس نمیشن و تا آخرالزمان همانجا میمانند اگه نمیدونید چطوری از وجودشون آگاه بشید ، میتونید حسرت بخورید .
- چیزی که در همه ی قبرها یافت میشود ، سفال است و همه از دستش مینالند . اگر با تنظیمات حذفش کنی ممکنه طلا و زیور آلات کوچک رو از دست بدیم و اگر حذفش نکنیم باید مثل گورکن ، همه ی قبرها رو باز کنیم چون در همه ی قبرها حداقل یکی دو کاسه سفالی خالی وجود داره که جناب مرده محتویاتش رو خوردن
- بغیر از سفال وجود استخوان در همه ی قبرها 100% تائید میشه . مگر اینکه شخص مرده رفته باشه مهمونی پیش همسایه بغل دستی . نترسید خونه نیست . وجود استخوان هم مانند سفال خودش مقداری معزل ایجاد میکنه
- بهمین علتها انتخاب فرکانسی که بتونه همزمان در خاک و سنگ و هوا ( 3 جنس متفاوت ) نفوذ خوبی داشته باشه خیلی سخته ( بخصوص برای قبرهایی که جنس داخلشون دارند و مهمتر هستند حداقل نیم متر خاک هم بالاش داره و باید فرکانس بیچاره اول خاک رو رد کنه بعد برسه به سنگ بعد یهو برسه به هوای خالی بعد فلز رو هم برای ما بگیره ) اگر فرکانس را بالا بزاریم ، هدفهای ریز خوب سنس میشه اما فلزیاب به سفال و فضا خالی و استخوان حساس میشه و بدون وجود فلز ، بوق میزنه . در سنگ روی قبر هم راحت نفوذ نمیکنه . با وجود لایه های متفاوت از نظر جنس ، در چنین حالتی تقریبا میشه گفت که شکست فرکانسی داریم .( یه واژه ی جدیده ) بهمین خاطر برای فرکانس انتخاب من زیر 100 هرتزه با لوپ بزرگ و بین 100 تا 200 با لوپ عنکبوتی . حداقل مقداری از این خطاها رو پوشش میده .
- برای لوپ بهتر است اول از لوپ 1 متر استفاده کنید که بالانس کمتر بهم بخوره و هم حساسیت به سفال و فضا خالی کمتر بشه . بعد اگر با لوپ بزرگ موردی پیدا شد . با لوپ عنکبوتی حدود 60 سانتیمتری یا کوچکتر ، دوباره هدف را بسنجیم که حفاری بیهوده نشه .
- هر بار که لوپ روی قبر میره بالانس بهم میخوره . پس بالانس کردن روی قبر خالی بهتره . اما وقتی میرم رو قبری دیگه باید از خاک عبور کنید که خود خاک بعلت متراکم بودن بجای فلز سنس میشه . پس بعد از عبور از روی یک قبر مقداری صبر کنید تا فلزیاب ثباتش رو بدست بیاره . و روی هر قبری اگر بالانس کنید ، فلز هم حذف میشه . پس باید یه قبر خالی پیدا کنید برای بالانس حرفه ای و این خیلی سخته .
- لوپ عنکبوتی 50 سانتیمتری برای قبر یک خاصیت دارد : که بعلت کوچکی میتونید اونو در طول قبر حرکت دهید و بهتر از وجود فلز آگاه شوید . با لوپ بزرگ مجبورید به خاکهای کناری بروید .
کلا کار قبرستان اپراتور حرفه ای میخواد . در غیر اینصورت منجر به حفاری بیمورد و آزار و اذیت اون بیچاره ها میشه . در کنار سر هر مرده ای معمولا دو تا کاسه سفالی میزاشتن و گاهی یک کاسه و یک کوزه
به هرحال باید دید که کوزه ی خالی کنار مرده بوده و افتاده زمین یا عمدا بصورت خوابیده گذاشتن .
اگر کوزه ی خالی در قبر خالی باشه دلیل محکمتری داره که به جایی دیگر اشاره کند .
در رابطه با سنس محل مشکوک ، اگر میزان وسعت سنس تا اون حد زیاد و طول دار باشد . به احتمال زیاد خود فضای قبر را سنس کرده اید . با ید با لوپ کوچک تست شود . با لوپ کوچکتر و حرکت دادن لوپ در جهت طول مورد ، براحتی مشخص میشود که یک جا سنس دارید یا اینکه کلا خطا ست .
اگر با لوپ کوچک هم ، تمام آن وسعت قبلی را سنس داشتید بهتر است برای اطمینان ، بر روی قبری مشابه ، در آن نزدیکی آزمایش کنید . ببینید بازهم همان طور است .اگر برای قبر دیگر به همان حالت سنس داشتید ، پس خطا زده و اگر برای قبری دیگر این حالت را نداشتید ، با جنسی بزرگ طرف هستید و بهتر است که کاوش کنید .
|
دوشنبه 27 مهر1394 - 3:20pm |
|
 |
chalak
کاربر فعال
|
یه تجربه از خودم بگم ، من چند وقته پهنای پالس رو زیر ۱۶۰ گرفتم ،با فرکانس ۱۸۷ .بدون مشکل خدارو شکر،کار میکنم. حتی لوپ پنجاهم هم بهتر شده ،
یا الله
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 8:01pm |
|
 |
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید . کسی میدونه راهنمای اپراتوری دستگاه فلز جو رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ آیا فایل پی دی اف داره یا باید کل 1400 صفخه مربوط به دستگاه رو مطالعه کنم ؟ 
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
پنج شنبه 6 آبان1394 - 12:27am |
|
 |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
ممد گنججو نوشته است: سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید . کسی میدونه راهنمای اپراتوری دستگاه فلز جو رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ آیا فایل پی دی اف داره یا باید کل 1400 صفخه مربوط به دستگاه رو مطالعه کنم ؟  ممد عزیز توی صفحه اول تاپیک فلزیاب ﭘﺎﻟﺴﯽ ﻓﻠﺰﺟﻮ FelezJoo Pl مهندس حمیدعزیز فایل توضیحات رو گذاشتن اونو دانلودکنیدو بخونید.
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 10:17am |
|
 |
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام شایانی عزیز . ممنون از لطف شما . دانلودش کردم ظاهرا خیلی خوب و مفصل به نظر میاد . حقیقتش خوندن 1400 صفحه برام خیلی مشکل بود با این کار مهندس حمید زحمت ما حسابی کم شد . جا داره در این جا منم از مهندس حمید عزیز و دوست داشتنی که نتیجه تموم تجربیات و دانش خودش رو بدون هیچ منت و ادعا در اختیار اعضا قرار میده تشکر و قدردانی داشته باشم و آرزو کنم خدا به اندازه دل بزرگش بهش عنایت داشته باشه . دوستان به خوبی خبر دارن که الان یه دستگاه دست ساز بدرد نخور تو این مملکت چندین ملیون تومن معامله میشه و جیب جوونای بدبخت و آرزومند با تموم بی انصافی خالی میشه و با توجه به این چیزا میشه فهمید ارزش کار مهندس حمید تا کجاس . واقعا زنده باد . 
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 5:36pm |
|
 |
|