بنده هم فیلتر شدم!
خب ظاهرا 2 سال پس از فیلتر ادرس اصلی ؛ ادرس پروتکل امن انجمن هم چند روز پیش فیلتر شد! از انجا که این مساله همزمان بود با یک پروژه کاری برای بنده ؛ شاید برای برخی دوستان شائبه هایی ایجاد شده باشه. ولی باید عرض کنم این دو مطلب به هیچ وجه به هم ارتباط ندارن.
در خصوص فیلتر هم دیگه این داستان برای ما عادی شده و دوستان باید از طریق روشهایی که خودشون میدونن وارد انجمن بشن. با توجه به ترافیک بالای انجمن و همینطور وجود ریسک های امنیتی ؛ ما دیگه تصمیمی برای در نظر گرفتن آدرس بدون فیلتر برای انجمن نداریم.
اما در مورد اینکه چرا انجمنی مثل فلزجو با این بار فنی باید فیلتر باشه اما برخی سایتهای مربوط به فروشندگان معلوم الحال کماکان ازادانه به فعالیت بپردازن ؛ همیشه حرف و حدیثهای زیادی وجود داشته. من قصد ندارم دوباره این مساله رو موشکافی کنم ولی از دوستان درخواست میکنم از طریق سامانه زیر هر سایتی که احساس میکنن مشکل داره و بدون فراهم کردن اطلاعات مفید به کاربران ضرر وارد میکنه ؛ درخواست فیلتر کردنشو بدن:
http://filter.internet.irدر واقع از نظر من به هیچ وجه منصفانه و منطقی نیست این انجمن فیلتر باشه و برخی از این سایتها آزادانه مشغول فعالیت و سودجویی باشن. اگر اینجا فیلتر هست باید همه سایتهای مرتبط هم فیلتر باشن! اگر مدتی بگذره و چیزی غیر از این اثبات بشه مشخص میشه داستان چیز دیگست!!!