انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 12:01pm

پاسخ به موضوع  [ 1970 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان. @};- @};- @};-
لطفا راهنمایی کنید سنسی که دارم رو چطور میتونم ارزیابی کنم؟
عمق
حجم یا سطح
و مهم تر از همه ارزشمند بودن فلز
آی دی ها
مطمین شدن برای حفاری
حذف صحیح
دوستان تمنا میکنم راهنمایی کنید.من صفحات رو مطالعه کردم ولی حقیقتش میخوام به یه چیز جمع بندی شده برسم. یه اوپراتوری فوق حرفه ای. @};- @};- @};-

شنبه 16 آبان1394 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ruler نوشته است:
عمق
حجم یا سطح
آی دی ها
مطمین شدن برای حفاری
حذف صحیح
دوستان تمنا میکنم راهنمایی کنید.من صفحات رو مطالعه کردم ولی حقیقتش میخوام به یه چیز جمع بندی شده برسم. یه اوپراتوری فوق حرفه ای. @};- @};- @};-

دوست عزیز جمع بندی شدش تو صفحه ی اول تاپیک قرار داده شده اگه اونو خوندی و سوال دیگری داشتی مطرح بفرما تا دوستان و خود من اگه تونستیم کمک کنیم

شنبه 16 آبان1394 - 10:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mhak نوشته است:
ruler نوشته است:
عمق
حجم یا سطح
آی دی ها
مطمین شدن برای حفاری
حذف صحیح

دوست عزیز جمع بندی شدش تو صفحه ی اول تاپیک قرار داده شده اگه اونو خوندی و سوال دیگری داشتی مطرح بفرما تا دوستان و خود من اگه تونستیم کمک کنیم

متشکرم.اطلاع نداشتم که ادیت شده.چون ورژن من کماکان ۳ هست.ممنون. @};-

شنبه 16 آبان1394 - 11:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان و اساتید عزیز سلام مجدد.
با لوپ یک متری، سنس در یک ناحیه باقدرت میتر تقریبا ۱۳۰ و آی دی بالای ۹۰ و همچنین حساسیت ۱۷ برای دستگاه.نظر شما چیه دوستان؟ این چه معنی میده؟ @};-
حذف آهن هم روی ۱۴ گذاشتم بازم بوق داشت.این جایی هم که رفتم سند داره.نظر کارشناسی دوستان؟؟ ممنون
@};-

یکشنبه 16 آبان1394 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
ruler نوشته است:
با لوپ یک متری، سنس در یک ناحیه باقدرت میتر تقریبا ۱۳۰ و آی دی بالای ۹۰ و همچنین حساسیت ۱۷ برای دستگاه.نظر شما چیه دوستان؟ این چه معنی میده؟ @};-
حذف آهن هم روی ۱۴ گذاشتم بازم بوق داشت.این جایی هم که رفتم سند داره.نظر کارشناسی دوستان؟؟ ممنون
@};-

سلام دوست عزیز
اگرقبلا حذف آهن رو امتحان کردید وروی عدد13 آهن رو براتون حذف میکرد حذف آهنتون درسته و جنسش نمیتونه آهن باشه.
شماره آی دی 90هم باتستها و مواردی که قبلا مهندس حمیدعزیز فرمودن میتوان بهش امیدوار بود وبازهم میفرمایید مکان سند دارهم هست بنظر بنده هرچه زودتر حفاری رو شروع کنید چون جنس با ارزشی مثل طلا باید اون زیر باشه.

یکشنبه 17 آبان1394 - 4:01am
کاربر فعال
کاربر فعال

shayanii نوشته است:
ruler نوشته است:
@};-

سلام دوست عزیز
اگرقبلا حذف آهن رو امتحان کردید وروی عدد13 آهن رو براتون حذف میکرد حذف آهنتون درسته و جنسش نمیتونه آهن باشه.
شماره آی دی 90هم باتستها و مواردی که قبلا مهندس حمیدعزیز فرمودن میتوان بهش امیدوار بود وبازهم میفرمایید مکان سند دارهم هست بنظر بنده هرچه زودتر حفاری رو شروع کنید چون جنس با ارزشی مثل طلا باید اون زیر باشه.

الان ضربان بنده رفت رو بالای ۲۰۰ :-ss :-ss :-ss
حقیقتش منطقه خیلی تو دید هست و جای پرتی نیست متاسفانه ،که بشه آزادانه کار کرد.باید منتظر فرصت بود. شاید اصلا نشه! چون این سنس رو من تقریبا ۲ ماه پیش انجام دادم X_X ولی چه میشه کرد.صاحاب سند هم خرافاتیه و هم ترسو :(

یکشنبه 17 آبان1394 - 8:13am
مدیر کل
مدیر کل

ruler نوشته است:
@};-

خسته نباشین.
دوست عزیز من واقعا متوجه نمیشم در برخی موارد اینچنینی که سند وجود داره و دستگاه هم مشخصا همونجا رو داره سنس میکنه ؛ دیگه چه جای سوال و کارشناسی هست؟! :D خودتون کمی فکر کنین متوجه میشین باید حتما حفاری صورت بگیره. حتی اگر سند هم نداشتین مشخصات سنس شما جوری هست که باید حفاری بشه. از نظر من هدف غیر آهنی با ابعاد نسبتا بزرگ و در عمق حدود 3 متر هست.

یکشنبه 17 آبان1394 - 1:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ruler نوشته است:
@};-

خسته نباشین.
دوست عزیز من واقعا متوجه نمیشم در برخی موارد اینچنینی که سند وجود داره و دستگاه هم مشخصا همونجا رو داره سنس میکنه ؛ دیگه چه جای سوال و کارشناسی هست؟! :D خودتون کمی فکر کنین متوجه میشین باید حتما حفاری صورت بگیره. حتی اگر سند هم نداشتین مشخصات سنس شما جوری هست که باید حفاری بشه. از نظر من هدف غیر آهنی با ابعاد نسبتا بزرگ و در عمق حدود 3 متر هست.

مهندس حمید خیلی آقایی @};- ایشالا هر چی که میخوای خدا بهت بده برادر @};- خیلی کوچیکتیم بخدا مهندس @};-

یکشنبه 17 آبان1394 - 9:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ruler نوشته است:
حمید نوشته است:
ruler نوشته است:
@};-

خسته نباشین.

مهندس حمید خیلی آقایی @};- ایشالا هر چی که میخوای خدا بهت بده برادر @};- خیلی کوچیکتیم بخدا مهندس @};-

با سلام
پیرو فرمایشات مهندس حمید ، باید عرض کنم که همیشه به یاد داشته باشید که در موقع جستجو با هر اندازه لوپی ، وقتی جایی رو سنس داشتید ( واکنش دستگاه به فلزات زیر خاک ) حتماً و حتماً مکان رو طوری طراحی و تمیز کنید تا بتوان از هر چهار جهت اصلی ( شمال ، جنوب و شرق ، غرب ) حدود 3 متر دورتر به خوبی به سمت نقطه ای که فلزیاب سنس داشته حرکت کنید و هرجایی که ابتدای شروع سنس لوپ بود علامت بزنید ، اگر از چهار طرف سنس یک اندازه بود و جاهایی که علامت زدید از چهار جهت به شکل مربع با اضلاع بیشتر از 1 متر شد این هدف قابل ملاحظه بوده ، این مطلب کلی بوده باید تجارب شخصی خودتون رو بر اساس این اصول بالا ببرید تا کم کم از عمق و اندازه حدودی فلز آگاهی بیشتر بدست بیارید .. یاعلی @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 18 آبان1394 - 12:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

متشکرم استاد مهدی گرامی. راهنمایی های شما همیشه ارزشمنده. @};- @};- @};- حتما فرمایشات شما رو مد نظر قرار خواهم داد.یا علی. @};-

دوشنبه 18 آبان1394 - 12:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1970 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure