سلام به همگی.دوستان میشه گفت بعضی از این حرفا درست بود بعضیم نه.من یه ایکس شیش دارم البته خیلم دوسش دارم.
همه چی را از تجربم با لورنز میگم.من تو چارو بیست یه بار مس زدم.جی اندی سه.سنس سه.و ...تفکیکم کرد.اون روزی که خواستم بخرمش بیل میکانیکی گرفتم یه چاله زد سه متر بعد نقب زدم تو عمقا مختلف با فلزا مختلف و جی اندیا متفاوت تست زدم و تمرین.البت قبلا اپراتوری کرده بودم.و چندا دستگاه داشته بودم.بالانس بالوپ یک دریک سخته.مخصوصا جی اندی سه.دو با لوپ یک در یک کارای زیادی نداره.و یکم نرماله.برای مطما شدن از خطا نزدن دستگاه بهتره با چند روش کاوش کرد.لوپ 35سانتیم محشره و با جی اندی دو بهترین قدرت و حساسیتو داره.البته راهای تشخیص خطا چند روشه که بعد قسمت شد میگم..دوستان همه دستگاها خطا دارن همه خوبیم دارن.مهم اینه جای خوب بری.وگرنه جای که بار نباشه دستگاه نمیتونه معجزه کنه.لورنزا قبول دارم نه به خاطر خودم که لورنز دارم.به خاطر اینکه تو دستگاهای که دیدم و حفاریای که کردن.خطاش خیلی کمتره.نکته دیگه اینه که باید ببینید بارای که از منطقتون دراومده میانگین تو چه عمقی بوده.بعد دنبالدستگاه مناسب باشید.تو منطقه ما اکثره بارا تو یکو بیست تا نهایتا پنجمتره..که لورنز کاملا مناسبه.خوش باشید