ممد گنججو نوشته است:
سلام اقا میثم . خسته نباشید و ممنون از لطفتون .
بله من فرمایش شما رو انجام دادم دقیقا همینطور بود . آهن ربای معمولی و نودیوم جذب سیم برنجی آلمانی نشدن و آهن ربای معمولی هم جذب سیم برنجی 4 نشد ولی متاسفانه آهن ربای نودیوم جذب سیم برنجی 4 شد و این خیلی بده چون نمیدونستم سیم برنجی 4 آهن داخلش هست . حالا شما نمیدونین سیم برنجی 4 خالص از کجا میشه گیر آورد ؟
در مورد گیج زدن آنتن تو خونه فکر کنم علاوه بر موردی که فرمودین وجود حفره ها و چاه های متعدد بی تاثیر نیست چون به هر حال با تستایی که کردم همین آنتن تا حدودی به حفره ها حساسه .
اما یه مورد دیگه . چند شب پیش به یه قنات دیگه رفته بودم و با آنتن خالی برنجی هر کاری میکردم نمیتونستم چاه ها رو بگیرم و آنتن ها مرتب به یه تپه اشاره میکردن و از هر جا که آنتن میزدم اون تپه رو میگرفت . هر چی هم به قنات و چاه نزدیک میشدم آنتن ها به چاه اعتنا نمیکردن و تپه رو نشون میدادن . اساتید میشه دلیل این موضوع رو بگن . ممنونم .
ضمنا جای سولدوز عزیز هم حسابی خالیه . تاپیک به این خوبی راه انداخته ولی خودش نیست . البته خبر دارم که یه سری مسایلی پیرامونش داره که با اونها مشغوله و داره باهاشون دست و پنجه نرم میکنه که از خدا میخوام بهش کمک کنه و همیشه موفق باشه . امیدوارم تموم بچه های خوب انجمن همیشه سلامت و پیروز باشن و بتونن مشکلات جاریه زندگی رو از پیش رو بردارن .
ممنون دوست عزیز شما لطف دارید
من ساکن تهران هستم و حداقل یک روز کامل را تو بازار فلز فروشا داشتم میچرخیدم و دنبال میل گرد برنجی خالص میگشتم ولی متاسفانه چیز مناسبی گیر نیاوردم و آخرش یکی از مغازه داره که قدیمیه این کار بود گفت قبلا میلگرد برنجی از خارج وارد میکردیم ولی الان دیگه چند ساله که واردات نداریم و بیشتر نیاز کشور داخل کشور تولید میشه
حتی آدرس یکی از کارخونه های تولید برنج اطراف تهرانم گرفتم ولی دیگه نرفتم دنبالش
من فقط یه سوال از شما داشتم
طبق گفته خودتون شما هم آنتن قدیم 35 و هم آنتن جدیدش رو دارید
اگر ممکنه یه تست با آهن ربای نودیوم بکنید و ببینید که آیا دسته و آنتن کشش دارند و به آهن ربا میچسبند یا خیر؟
در مورد اون تپه هم که فرمودید آنتن ها میره سمتش باید با فرکانس های طلا و نقره و... تست بشه تا خطا یا درست بودنش مشخص بشه ، شما بهتره موارد تستی که دوستان در مورد اپراتوری 35 بیان کردند رو امتحان کنید