نویسنده |
پیغام |
wolf2014
کاربر فعال
|
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 4:10pm |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
دوست عزیز تایپیک انتنها زاویه ۴۵ درجه با شکل توضیح داده شده انتن رو فرض بگیر شاقول هست
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند! مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.
|
دوشنبه 18 آبان1394 - 1:33pm |
|
|
arab1
|
سلام لطفا بگید کدام تایپک زوایه 45 رو نوشته ؟
|
چهارشنبه 20 آبان1394 - 9:14am |
|
|
wolf2014
کاربر فعال
|
سلام دوستان و اساتید محترم من هرچی گشتم یا پیدا نکردم یا شایدم من متوجه نشدم. لطفا عکسی رو که میذارم نحوه کار کردن با شاغول و آنتن برنجی(میل) رو روی تصویر به طور ساده توضیح دهید. با تشکر از همه دوستان و اساتید محترم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 20 آبان1394 - 8:39pm |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
با توجه به نظریه دوستان یون شمال قویتره و ردیاب اول یون شمال رو میگیره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند! مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 10:50am |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
دوستان یه توضیحاتی برای زاویه 45 درجه تو این تایپیک استادان عزیز نظریات خودشون رو ارائه دادن. تایپیک تست طلای جدید در خاک و زاویه 45 درجه
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 2:16pm |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه عضو سایتتون شدم. یه سوالی داشتم لطفا برای هر کس مقدوره و راجع بهش اطلاع داره راهنماییم کنه. میخواستم بدونم اگه جنس بدنه شاغول از لوله نازک برنجی باشه و نوک اون یک مخروط توخالی از جنس مس باشه خوب کار میکنه یا حتما باید نوکش هم مخروط برنجی باشه؟ من برای نوکش یه مخروط مسی دارم که خیلی خوش تراشه میخواستم با جوش برنج به بدنه وصلش کنم.طرح نهایی از بالا به پایین به این صورت در میاد: درپوش برنجی بدنه برنجی تو خالی نوک مخروطی تو خالی مسی درونش هم میشه جیوه ریخت که ابتدا مخروط مسی پر میشه و با بیشتر شدن مقدار جیوه بدنه برنجی هم با جیوه تماس پیدا میکنه و پر میشه. لطفا نظرتون رو درباره ی مخروط مسی بگید که اگه جواب نمیده الکی وصلش نکنم با تشکر
|
جمعه 22 آبان1394 - 3:36pm |
|
|
kabahat
کاربر فعال
|
دوست عزیز به نظر بنده میشه ولی ضخیمی شاقولت در حدی نباسه که با دو تا ضربه کوچک ترک برداره. در ضمن وقتی از چوب شاقول میسازن چرا نشه از ترکیب مس و برنج شاقول ساخت فقط باید اپراتوریت خوب باسه تا هدف رو از غیر هدف تشخیص بدی بعد سعی کن خوب پلمپش کنی برا من که دست بند طلای بچه ام رو خورد الانم رنگ نقره ایش کرده.البته بازم این نظر بندست .
|
جمعه 22 آبان1394 - 9:33pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
به این نتیجه رسیدم مهم نیست شاقول چی باشه و چه اندازه و چه شکلی و با چه جنسی همه اینها 10 درصد تاثیر داره اما اصل داستان در یک چیز خلاصه میشه و اون هم نوع جیوه هست.پس دیگه خودتون رو درگیر نکنید و از نظر بدنه چه شاقولی و چه آنتنی همین ها که تا الان ساخته شده خیلی خوبه فقط نوع محرک اونها مهم هست که به چه چیزی در زیر زمین پاسخ میده.فعلا دارم روی طرحی کار میکنم که فقط فلز رو میزنه و علاوه بر اون اهنی و غیر اهنی رو هم تفکیک میکنه تقریبا 80 در صد کار تموم هست.دوستانی که سوال داشتند و نرسیدم جواب بدم شرمنده با این مطلبی که گفتم و اخیرا هم تجربه های زیادی کردم فکر میکنم مبنای کار دوستان عوض بشه.خدا رو شکر توی این چند وقت کلنگ الکی زمین نزدیم و به جز یک مورد بقیه خوب بوده البته از نظر ریالی قابل توجه نبوده ولی مهم روش کار بود که زیاد تغییر کرده انشالله تکمیل بشه در اختیار دوستان قرار میدم.
|
جمعه 22 آبان1394 - 10:57pm |
|
|
ali200
کاربر فعال
|
پوریا جان دمت گرم خسته شدیم از بس تو این کوه و بیابون بیهوده کندیم ممنونم
نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)
|
جمعه 22 آبان1394 - 11:24pm |
|
|
|