[quote="سنه دژ"]خسته نباشید هوشی جان
دیدید آقا بهرام ، آقای هوشی همون تستی رو که فکر میکردم انجام دادن . البته بنده تستهای از این پیچیده تر هم انجام دادم و به نظر خودم بهتر تونستم آنتنها را درک کنم .
با عوض کردن جای دست ها ، اکثر آنتنها رفتارشون تا 50 درصد عوض میشه که علتهای مختلفی داره .
علت اول اینکه : دوتا دسته و آنتن باید دقیقا همشکل و هم وزن و هم حجم باشند . چون دوستان یا با دست یا با تراشکاری ساخت دسته ها را انجام میدهند ، همیشه یکی از دسته ها یا از اون یکی سنگینتره یا حجمش فرق میکنه . در مورد حجم یه توضیحی بدم که : مثلا سوراخ یکی از آنتنها عمیقتره یا سوراخ فیش مثل اون یکی نیست .
اول اینو بگم که بنده به دسته های توخالی و الکی که دوستان میسازن هیچ اعتمادی ندارم .
دسته ی درست باید از مس یا برنج توپر باشه و برای دقت در ساخت باید هنگام سوراخ کردن دسته ها تیغ را دقیق خط بزنید و با دستگاه تراشکاری دقیقا برای هرکدام تا لبه خط جلو برید که عمق هردو یکی باشه و همچنین عمق فیشها ( اگر ردیاب فیش بخوره )
همچنین اغلب تراشکارها برای ظریف کاری یه تراش از روی میلگرد برمیدارن و به خیال خودشون براقش میکنن . همین باعث میشه قطر دو میلگر با هم فرق بکنه . اگر این کار انجام میشه باید اول کل میله را تاب بگیرند بعد دسته ها را قطع کنن .
همچنین طول آنتنها باید قبل از خم کردن دقیقا یکی باشه . دقت آنتنها از دسته ها مهمتره
بعد دوستان با دست و گیره و غیره خم میزنن که هرکدام خمش یه جوری درمیاد . باید بعد از خم کردن بزاری روی هم و دقیقا مو نزنه
نوع و شماره آنتن هم بمونه که هیچکی توجه نمیکنه و بنده خاموش میشم
و نکات ریز دیگر ...
اما برای رفع این موضوع :
هر کسی که از آنتنهای جفت استفاده میکنه میتونه روی هدف طلا یا هدفهای مختلف تست کنه و جای دستاشو عوض کنه . بعد میبینه که یکی ازآنتنها همیشه بهتر از اون یکی عمل میکنه . اون آنتن را علامت بزنه و همیشه یادش باشه .
بعد در کاوش اصلی سعی کنید از یک آنتن استفاده کنید و دور منطقه بچرخید . اگر هدفی دوردست باشه ، تک آنتن نشون میده . حالا با جفت آنتن به هدف نزدیک شوید و میزان خطای آنتن ضعیفتر را از نتیجه کم کنید تا نتیجه درست رو بدست بیارید .
اعلام نکته مهم :
هر کسی که از جفت آنتن استفاده میکند و یکیش قویتر عمل میکند براحتی 50 درصد هدفاش رو از دست میده و نقطه اصلی رو اشتباه قیچی میکنه و نتیجه اینکه حفاری اشتباه
برای اولین بار ، نتیجه ی رفتار ترکیبی آنتن قویتر و ضعیفتر را براتون میزارم :
خواهش میکنم سنه جان اما پیچیدگی انتن ودرک کارایی اون زیاد کمکی به اپراتور نمیکنه چون این پیچیدگی بقدری متفاوت هستن کن به راحتی میتونه اپراتور رو گمراه کنه مثلا توی عکس شما دست چپ من انتن کمی دیرتر به سمت هدف میره اما واسه ذرات خیلی زودتر عمل میکنه این شکل اندازه گیری هم تازه درست نیست چون فلز زیر زمین باز واکنش عجیبتری نسبت به هدف سطحی میزاره دوباره تست کردم ودیدم هدفی که سطحی بود وانتن چپ من کمی دیرتر حرکت میکرد با هدف زیر زمین هم همین رفتارو نشون میداد یا توی یک تست دیگه انتن برای هدف دورتر کمی دل میزنه ویک دور میچرخه دوباره مسیر میده اما انتن چپ من بعد از 5 ثانیه واکنش داره واگر هم به قدری نزدیک باشم در حد مثلا 10متر هردو منظم هستن وبا هم حرکت میکنن هم واسه هدف سطحی وهم دفن شده در واقع این مچهولات هستن که خسته کننده شدن وگرنه انتن وردیابی خیلی شیرین تر از این حرفاست واسه ما که پیر شدیم دیگه جذابیت نداره
اما شما جوونا باید حمت کنید راهای بهتری رو کشف کنید