نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان من بطور اتفاقی به یک سنگ تو کوه برخوردم که خیلی شبیه لاکپشت هست البته به نظرم تغییر فصل روش تاثیر داشته اینم میدونم که هر گردی گردو نیست گفتم عکسشو بزارم .....
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:03pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
پیوست: 7-20-2013 8-54-42 AM.jpg
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:07pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ناگفته نمونه یک حفره هم تو یک سنگ بزرگ کنارش تو دو قدمی بود که ازش عکس گرفتم ولی چون خوب نیفتاد نذاشتم
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:13pm |
|
 |
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
بسیار شبیه هست به سنگ لاکپشت.ففط تمامییت سنگ و برسی کن و ببین لاکش و میشه تکون داد یا نه؟که بفهمی از فرسایش ترک خورده و درست شده یا کار دست هست.چند تا عکس از دور تر بذاری که نسبت به محیط اطرافش سنجیده بشه دوستان بهتر میتونن بهت کمک کنن
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:26pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
حتما یک بار دیگه هم میرم اونجا فقط یکم دوره... این سنگ تو دامنه یک تپه قرار گرفته که روبروش حدود سیصد متریش یک کوه که پایینش یک حفره بزرگ هست که بصورت 8 مانند یعنی دوتا سنگ کنار همدیگه قرار داره که دقیقا به اون نگاه میکنه ......
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:47pm |
|
 |
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
باید کنارش آب هم باشه چون این دو تا نشونه با هم اجین هستن
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 9:40pm |
|
 |
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
برای گرفتن عکس از یک موضوع باید دقت شود که هم از جهاتی که مد نظر ما قرار میگیره و به چشممون میاد و شبیه به یک نشانه ی آشنا میشه و هم از جهاتی که ممکن شبیه به چیزی نباشه که شاید طبیعی بودنش و ثابت کنه عکس گرفته بشه
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 9:43pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
بله بوده درست پشت همین تپه یک جشمه اب بوده ولی خشک شده واین سنگ هم درواقع بالای یک رودخونه قرارگرفته......من دوباره میرم وحتما عکسای بهتری میگیرم از دورونزدیک وچهارجهت.......ولی این تنها سنگی بود که من اونجا دیدم به این شکل.بعد از دیدن این سنگ تا جایی که ممکن بود به سنگهای اطراف حتی دورتر نگاه میکردم که شاید یک ربطی بدم ......ناگفته نمونه اون منطقه هم اسم جالبی داره دره خمره.این از قدیم مونده
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:11pm |
|
 |
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
با اجازه اساتید، به نظر من شما یک ردیاب بزن این منطقه رو چون این سنگ احتمالا از آثار نسخه ست و آثار نظامی نیست در نتیجه نمیشه محاسباتی براش قائل بود اما کلیت قضیه درست میتونه باشه و احتمال زیاد داره که در نزدیکی همین سنگ هدف وجود داشته باشه
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
سه شنبه 7 مرداد1392 - 2:12am |
|
 |
oshin
کاربر فعال
|
بهرام نوشته است: دوستان من بطور اتفاقی به یک سنگ تو کوه برخوردم که خیلی شبیه لاکپشت هست البته به نظرم تغییر فصل روش تاثیر داشته اینم میدونم که هر گردی گردو نیست گفتم عکسشو بزارم ..... سلام نه دوست عزیز این سنگ طبیعیه و لاک پشت نیست و هیچ گونه جنسی هم نداره موفق باشید
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 1:45pm |
|
 |
|