نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نکته ای رو یاداوری کنم شاید کار دوستان کمی راحت تر بشه. ببینید اولا تنظیم حساسیت به تنهایی هیچ تاثیری روی عدد میتر سنس نداره! در واقع میتر سنس کاملا مستقل از درجه حساسیت عمل میکنه و جایی که به هر میزان میتر سنس داشته باشین با تغییر درجه حساسیت میتر عوض نمیشه. ولی سایر تنظیمات میتونن روی میتر سنس تاثیر بذارن که طبیعتا بدلیل تاثیر تغییر فرکانس یا پهنای پالس یا دیلی یا بازه انتگرال میتونه باشه. لذا نکته دیگری که باید عرض کنم این هست که اگر میتر سنس شما بالای 70 باشه قطعا روی درجه حساسیت 1 هم اون محل رو سنس خواهید داشت! علتش هم البته این هست که محاسبه داخلی برنامه به این صورت انجام میشه و بنابراین اگر جایی رو با درجه میتر بالای 70 سنس داشتین دیگه لازم نیست زحمت بکشین تست کنین تا ببینید با حساسیت 1 هم سنس میشه یا نه.
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 11:31pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
حمید نوشته است: نکته ای رو یاداوری کنم شاید کار دوستان کمی راحت تر بشه. ببینید اولا تنظیم حساسیت به تنهایی هیچ تاثیری روی عدد میتر سنس نداره! در واقع میتر سنس کاملا مستقل از درجه حساسیت عمل میکنه و جایی که به هر میزان میتر سنس داشته باشین با تغییر درجه حساسیت میتر عوض نمیشه. ولی سایر تنظیمات میتونن روی میتر سنس تاثیر بذارن که طبیعتا بدلیل تاثیر تغییر فرکانس یا پهنای پالس یا دیلی یا بازه انتگرال میتونه باشه. لذا نکته دیگری که باید عرض کنم این هست که اگر میتر سنس شما بالای 70 باشه قطعا روی درجه حساسیت 1 هم اون محل رو سنس خواهید داشت! علتش هم البته این هست که محاسبه داخلی برنامه به این صورت انجام میشه و بنابراین اگر جایی رو با درجه میتر بالای 70 سنس داشتین دیگه لازم نیست زحمت بکشین تست کنین تا ببینید با حساسیت 1 هم سنس میشه یا نه. مهندس با این توضیح که دادین میتر نشانه چی ؟من فکر می کردم میتر مثلا بالای 800 در سطح قرار داره .میتر های پایین در عمق
|
پنج شنبه 27 آبان1394 - 12:06am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اگر میتر به تنهایی نشانه عمق بود که خیلی خوب بود! خیر میتر نشانه قدرت سنس هست که اون هم بر اساس میزان انتگرال محاسبه شده نمایش داده میشه. ممکنه فلزی بسیار بزرگ ولی در عمق باشه و فلزی کوچک و خیلی نزدیک به لوپ باشه. هر دو میتونن عدد میتر مشابهی داشته باشن. تفاوت در مساحت ناحیه سنس هست و همینطور اطلاعاتی که تفکیک به شما میده.
|
پنج شنبه 27 آبان1394 - 2:41am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: نکته ای رو یاداوری کنم شاید کار دوستان کمی راحت تر بشه. ببینید اولا تنظیم حساسیت به تنهایی هیچ تاثیری روی عدد میتر سنس نداره! در واقع میتر سنس کاملا مستقل از درجه حساسیت عمل میکنه و جایی که به هر میزان میتر سنس داشته باشین با تغییر درجه حساسیت میتر عوض نمیشه. ولی سایر تنظیمات میتونن روی میتر سنس تاثیر بذارن که طبیعتا بدلیل تاثیر تغییر فرکانس یا پهنای پالس یا دیلی یا بازه انتگرال میتونه باشه. لذا نکته دیگری که باید عرض کنم این هست که اگر میتر سنس شما بالای 70 باشه قطعا روی درجه حساسیت 1 هم اون محل رو سنس خواهید داشت! علتش هم البته این هست که محاسبه داخلی برنامه به این صورت انجام میشه و بنابراین اگر جایی رو با درجه میتر بالای 70 سنس داشتین دیگه لازم نیست زحمت بکشین تست کنین تا ببینید با حساسیت 1 هم سنس میشه یا نه. خیلی ممنون مهندس جون. نکته خوبی رو گوشزد فرمودید.
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 9:23am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
دوستان من 3 نقطه رو با لوپ60 گرفتم که این سه نقطه میشه گفت نزدیک هم بودند. حتی سری آخر با گراند 10 هم تست کردم . این 3 نقطه کلا در یک راستا و به فاصله شاید 60-80 سانت از هم قرار داشتند. انشالله وسط های هفته آینده که کارگر باغ میره مرخصی من و صاحب باغ اونجا رو حفاری میکنیم. البته کار سختی رو در پیش داریم چون که زیرش ساروج هست.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 11:27am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
amir1377 نوشته است: دوستان من 3 نقطه رو با لوپ60 گرفتم که این سه نقطه میشه گفت نزدیک هم بودند. حتی سری آخر با گراند 10 هم تست کردم . این 3 نقطه کلا در یک راستا و به فاصله شاید 60-80 سانت از هم قرار داشتند. انشالله وسط های هفته آینده که کارگر باغ میره مرخصی من و صاحب باغ اونجا رو حفاری میکنیم. البته کار سختی رو در پیش داریم چون که زیرش ساروج هست. موفق باشید ، کار ساروج سخته کار یکی دو روز نیست ، مرخصی کارگره تمام بشه بیاد چیکار میکنید ؟!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 11:47am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: amir1377 نوشته است: دوستان من 3 نقطه رو با لوپ60 گرفتم که این سه نقطه میشه گفت نزدیک هم بودند. حتی سری آخر با گراند 10 هم تست کردم . این 3 نقطه کلا در یک راستا و به فاصله شاید 60-80 سانت از هم قرار داشتند. انشالله وسط های هفته آینده که کارگر باغ میره مرخصی من و صاحب باغ اونجا رو حفاری میکنیم. البته کار سختی رو در پیش داریم چون که زیرش ساروج هست. موفق باشید ، کار ساروج سخته کار یکی دو روز نیست ، مرخصی کارگره تمام بشه بیاد چیکار میکنید ؟! کارگره میخواد بره شهرستان یک هفته اونجاست . برنامه ریزی کردیم . درضمن فکر ساروج رو هم کردیم . طبق تاپیک زیر قبلا از خجالت سنگ های بزرگ و سفت دراومدم .ساروج هم همون کار رو میکنیم. viewtopic.php?f=34&t=2635
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 12:35pm |
|
|
parashm
کاربر فعال
|
سلام دوستان وقتی لوپ رو رویه زمین حرکت میدادم رفتش دستگاه بوق میزنه و غیره اهنی نشون میده ولی همون ناحیه در برگشت بوق نمیزد دلیلش چی میتونه باشه . لوپ 60 . فرکانس 146 . پالس 250 . دیلی 48
|
یکشنبه 1 آذر1394 - 1:54pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام دستگاه رو یک متر اونطرف تر از محل سنس بالانس کن واز چهار جهت به سمت هدف برو از چهار جهت سنس داشتین که هیچ و اگه از دو نقطه مقابل یا سه نقطه سنس داشین ویک طرف سنس نمیشد یا ممتد سنس میکردین احتمال این هم هست که فلزی مخروطی شکل باید باشه در این موقع میتر سنس هم خیلی کم میکنه.مثلا من یک جا سنس داشتم که صدای دوم فعال میشد یعنی بم اما میتر سنس کمتر از 25 بود که اینجا نشون میده هدف میتونه ذرات باشه این موضوعات خیلی مهم هستن دقت کنید
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 1 آذر1394 - 3:32pm |
|
|
parashm
کاربر فعال
|
بهرام نوشته است: سلام دستگاه رو یک متر اونطرف تر از محل سنس بالانس کن واز چهار جهت به سمت هدف برو از چهار جهت سنس داشتین که هیچ و اگه از دو نقطه مقابل یا سه نقطه سنس داشین ویک طرف سنس نمیشد یا ممتد سنس میکردین احتمال این هم هست که فلزی مخروطی شکل باید باشه در این موقع میتر سنس هم خیلی کم میکنه.مثلا من یک جا سنس داشتم که صدای دوم فعال میشد یعنی بم اما میتر سنس کمتر از 25 بود که اینجا نشون میده هدف میتونه ذرات باشه این موضوعات خیلی مهم هستن دقت کنید خیلی ممنون از راهنمایتون
|
یکشنبه 1 آذر1394 - 6:38pm |
|
|
|