انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 1:48pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سامی جان درسته باید روی این مدار کار کرد

اما چه کسی بهتر و ارجح تر از حمید جان !!! اگه همون پست اولمو نگاه کنین از ایشان این درخواست را داشتم

البته جناب سامی از زحمات شما هم تشکر میکنم - مطالب خوبی از چنس گذاشتین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 7 مرداد1392 - 10:20pm
مدیر کل
مدیر کل

ببینید دوستان این مدار در کل نسبت به سادگیش فاکتورهای مثبت خوبی داره. هم دیجیتال هست و هم زیاد پیچیده نیست و هم از سیستم پالس خوبی استفاده میکنه و مهم تر اینکه بعنوان یک مدار دیجیتال از یک مبدل اختصاصی آنالوگ به دیجیتال هم استفاده کرده. تغذیه دوبل هم که داره و زمین منفی هم هست. با این حال بیشترین مزیتش به اعتقاد من داشتن سیستم تفکیکی هست که تا الان در هیچ مدار پالسی دیگه بنده ندیدم! از نظر برد هم میتونین در حد بی آر ان روش حساب کنین. بهرحال اندکی قابلیت بهبود حتما داره.
نکات جزئی توی مدار از نظر تغذیه و خازنها بنظر من رسید که عرض کردم. خود مدار هم 4 تغییر در ورژنهای مختلف داشته که باید روی فیبر این تغییرات انجام بشه. از نظر نرم افزاری هم بارها اصلاحش کردن. فقط باید توجه داشت حساسیت این مدار به نوع لوپ کمی بالاست و با هر لوپی درست کار نمیکنه.
بالاخره کسی که میخواد روی مدار کار کنه اول باید مدار اصلی رو بسازه!

دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با این صحبتهای شما بنده رو خیلی امیدوار کردین

ممنون از پاسخ شما جناب حمید عزیز

دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه من جواب این دوتا سوال پست قبلیمو میفهمیدم میدونستم چیکار باید میکردم برام مهمه :-\

سه شنبه 8 مرداد1392 - 3:38am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از این فلزیاب چنس به دست من 7 تا فایل هگز متفاوت رسیده ایا امکان داره که ورژن جدید برنامه های این فلزیاب باشه ولی من هنوز توی این موضوع موندم که چرا 7 عدد فایل هگز . البته این رو عرض کنم که این فایل ها رو از رفیقم گرفتم و اون هم گفته که از منبعی که این فایل ها رو گرفته نوشته بود برد این دستگاه به 2.80 میرسه .نظر شما چیه آقا حمید .

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 8 مرداد1392 - 9:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نظر آقا حمید رو نمیدونم ولی ورژن های مختلفی برای فلزیاب نوشته شد که متناسب با اون سخت افزارش هم تغییر کرد داخل فیل html که اول صفحه گذاشتند شما میتونید منبعش رو ببینید ولی من چیزی بعنوان 2.80 ندیدم! به دوستتون بگید ببینید منبعی که ایشون میگه کجاست!

سه شنبه 8 مرداد1392 - 9:36am
YIM
مدیر کل
مدیر کل

خب اگر منبع فایل هگز رو طراح اصلی مدار در نظر بگیریم ایشون تقریبا یک سال و اندی روی این مدار کار کردن و اخرین تغییرات و ورژن فایل هگز 1.2.1 بوده که تقریبا 2 سال پیش ارائه شده و کار روی این مدار رو پایان دادن! فایل های هگز دیگه هم ورژنهاش مشخصه و مابقی باید قدیمی تر باشن که طبیعتا کارایی پایین تری دارن. مدار باید با هگز 1.2.1 بعلاوه 4 تغییری که در فایل MHT نسبت به فیبر اصلی میبینید ساخته بشه تا بهترین جواب رو بده.
همیشه در زمینه برد باید عنوان بشه با چه لوپی و چه سایز فلزی و چه جنس فلزی در چه عمقی! اینکه 2.8 متر هم میتونه بزنه خب قطعا میتونه بزنه! ولی این مهمه که با لوپ 50 سانت؟ یا 1 متر؟ سایز و جنس فلز چیه؟ اگر استیل باشه بزرگ هم باشه لوپ هم بزرگ و مناسب در بیارین با هر پالسی میشه تا 3 متر یا بیشتر هم سنسش کرد! اینکه چیزی عجیبی نیست! :D
من قبلا هم عرض کردم این مدار فقط با اندکی تغییر جزئی و دقت روی ساخت لوپ قطعا در حد بی آر ان حداقل جواب میده. اما اگر کسی به فلزیابی خیلی قوی تر از اینا نیاز داره نه نیازش رو براورده نمیکنه.

سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان میخوام این فلزیابو بسازم ولی دسترسی به قطعاتی مثل مبدل آنالوگ سریال ندارم و آغ هستم چطوری میتونم تهیه کنم فروشگاههای الکترونیکی هم که نداشتند!؟؟

سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:43pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

سامی جان اصل مبدل 3201 بود که من توی نت دو تا لینک پیدا کردم ظاهرا داشتن! یکی از دوستان هم تهران پاساژ امجد طبقه 1 پلاک 19 فرمودن نوع اس ام دی رو داشتن به قیمت 9 تومن! آیسی 8 پین اس ام دی هم میشه براحتی با 8 تکه سیم کوتاه جای ایسی معمولی وصل کرد و مشکلی نداره. ترانزیستور 505 هم که میبینین جزو یکی از تغییرات هست که خودش تبدیلش کرده به C945 پس میمونه دیود ها که مشابه دارن و قبلا هم مشابهاتش ذکر شده و اصلا مهم نیست شماره اصلی باشه.
سایر قطعات مثلا مقاومتها هم از نوع 1 درصد باید استفاده کنین که همشون رنج هستن و گیر میان.

سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقاومتا خیلی سخت گیر میان منظورم 1% هستش

حمید جان معمولی استفاده کنیم اشکال داره؟

سه شنبه 8 مرداد1392 - 11:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mresever و 203 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure