نویسنده |
پیغام |
badboy
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: ممنون دوست عزیز زحمت کشیدین خواهش می کنم دوست عزیز موفق باشید
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 5:33pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام عزیزان فایل رو چطور باید نصب کرد ، کسانی که نصب کردن ؟ ارور میده و نصب نمیشه مختصر توضیح بدید لطفا . متشکرم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 8 آذر1394 - 3:39pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام عزیزان فایل رو چطور باید نصب کرد ، کسانی که نصب کردن ؟ ارور میده و نصب نمیشه مختصر توضیح بدید لطفا . متشکرم مهدی جان واسه منم ارور میداد با run as administrator اجرا کردم نصب شد
|
یکشنبه 8 آذر1394 - 3:53pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mhak نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام عزیزان فایل رو چطور باید نصب کرد ، کسانی که نصب کردن ؟ ارور میده و نصب نمیشه مختصر توضیح بدید لطفا . متشکرم مهدی جان واسه منم ارور میداد با run as administrator اجرا کردم نصب شد ممنونم عزیزم ولی موقع اجرا پیام پسورد میده !
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 9 آذر1394 - 8:20am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: mhak نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام عزیزان فایل رو چطور باید نصب کرد ، کسانی که نصب کردن ؟ ارور میده و نصب نمیشه مختصر توضیح بدید لطفا . متشکرم مهدی جان واسه منم ارور میداد با run as administrator اجرا کردم نصب شد ممنونم عزیزم ولی موقع اجرا پیام پسورد میده ! مهدی جان نسخه ی ویندوزتون چیه؟چون من خودمم نتونستم روی XP 32 بیتی نصبش کنم ولی روی لپتاپم برای 7 64BIT راحت نصب شد این نرم افزاررو یه تستی بزنین شایدگره گشا بود http://fa.softoware.net/get-cetina-fron ... .html?ir=1
|
دوشنبه 9 آذر1394 - 9:04am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
فدات بشم عزیزم لطف میکنی برادر نسخه ویندور xp32 هست
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 9 آذر1394 - 9:18am |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
داداش من روی ویندوز سون نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت
|
دوشنبه 9 آذر1394 - 7:18pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی سراغ همچین چیزی میگشتم
دوستانی که مشکل نصب دارن چون فایل نصبی توی فایل با نام فارسی هست ارور میده فایل نصبی را روی دسکتاپ بندازید ونصب کنید
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
چهارشنبه 10 آذر1394 - 12:00am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
reza2490 نوشته است: دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی سراغ همچین چیزی میگشتم
دوستانی که مشکل نصب دارن چون فایل نصبی توی فایل با نام فارسی هست ارور میده فایل نصبی را روی دسکتاپ بندازید ونصب کنید اقا رضا طبق فرمایش شما مراحل نصب انجام شد ولی آیکون نرم افزار روی دسکتاپ نمیاد ! کجا میره ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 11 آذر1394 - 9:49am |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: reza2490 نوشته است: دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی سراغ همچین چیزی میگشتم
دوستانی که مشکل نصب دارن چون فایل نصبی توی فایل با نام فارسی هست ارور میده فایل نصبی را روی دسکتاپ بندازید ونصب کنید اقا رضا طبق فرمایش شما مراحل نصب انجام شد ولی آیکون نرم افزار روی دسکتاپ نمیاد ! کجا میره ؟ بله از روی استارت اگه اشتباه نکنم عکس سوریس همون که یک فلش داره بروروش تا گذینه هاش بالا بیاد اونجا پیداش کن وجای که نصب شده کرک رو اونجا کپی کن وبعد بازش کن
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
چهارشنبه 11 آذر1394 - 1:48pm |
|
|
|