seid reza نوشته است:
من موندم با تحریم کردن طراح چی درست میشه اخه!! بزارید باشه و جواب بده ببینیم کار به کجا میکشه هر کسیم میتونه نظرشو بگه و هر کی دوست داشت بسازه!
به فرض اینکه مهندس رستم اشتباه یا... هم کرده باشه با تحریم ازش قهرمان میسازید. اینم در نظر بگیرید که خیلیا هزینه کردن و میخوان تا تهش برن
در کل سایت مال شماست و حق تصمیم با شما. بخاطر ایجاد این سایت هم از شما تشکر میکنم
دوست عزیز شما درست میفرمایید ، در سایت تایپیک های متعددی دیدم که اول با شور و هیجان ایجاد شد و بعدش خوابید و کسی هم معترض آنچنانی و تحریم نشد ! ولی من نمیدونم چرا این همه حساسیت راجع به مهندس رستم ایجاد شده ؟ اون داشت نظر و برداشت خودش از ردیابی را براساس کاری که روی زوم 7 انجام داده بود ، ارائه میداد و میخواست یه ردیاب ساده براساس برداشت خودش از مفاهیم فیزیک را به علاقمندان و افراد کم بضاعت که توان خرید 35 را ندارند ، ارائه بده . خود رستم هم به الکترونیک آنچنان وارد نبود و جناب فریدون زحمت طراحی مدار و فیبر را میکشید و این وسط هم یه عده از سایر دوستان علاقمند زحمت برنامه نویسی میکرو را بر اساس توضیحات رستم کشیدند و دادند که جناب فریدون روی مدار پیاده سازی و تست کنه و در صورت جواب دادن در شرایط محیطی ، در تایپیک بصورت عمومی منتشر بشه (هرچند برخی از دوستان دیگر میگفتند که امکان نداره بشه به این صورت برنامه نوشت ، ولی نوشته شد !!!) . حالا با این تحریم نمیدونم آیا مدار منتشر خواهد شد یا نه ؟
جاوید جان دوست عزیز تفکیک هم امکانپذیر هست ولی علم بالایی میخواهد و یک طراح قابل .
بطور کلی فکر کنم با همین مطالبی کلیدی که مهندس رستم ارائه کردن اگر واقعا کسی علاقمند و پیگیر و طراح قابلی باشه ، باید بتونه تا حدودی به تفکیک برسه !!! (میدونیم تجهیزاتی هستن که براساس NMR - رزونانس مغناطیسی هسته ای - میتونن ترکیبات یک شیئی مجهول را تشخیص دهند) . از نمونه این مدارات همین مدار کینگ آقای نیکلاس هست و میتونید توضیحات ایشون را بخونید و ببینید که حدودا شبیه توضیحات مهندس رستم هستش ولی متاسفانه هگز این مدار فروشیه و متهم به دونه پاشی !
http://www.longrangelocators.com/forums/showthread.php?t=18997اینهم مطالب نیکلاس یا ابوسیرین عرب زبان :
http://kounoooz.his-forum.com/t2358-top ... 8%B3%D9%8Aهادی مگنت عزیز ، دوست برنامه نویس ، اینهم مدار کینگ ، اگه مطالب مهندس رستم را متوجه شدید ، بسم الله شروع کنید . (راهنمایی :1- دنبال ارسال امواج اسکالر نباشید بلکه دنبال گیرندگی امواج اسکالر باشید ، چراکه با ارسال امواج مربعی و ایجاد تشدید پسماند امواج اسکالر تولید خواهد شد ! 2- در قسمت گیرنده کینگ از فیلتر استفاده شده دنبال آنالیز فرکانس و شدت اون در همون بازه باشید)(و اگه طراحی مدار بلدید از آی سی AD637 که RMS واقعی را میده میتونید در مدار استفاده کنید که رستم گفتن و دیگه از این واضحتر نمیشه گفت!) و امیدوارم موفق باشید .
آقا talar عزیز اون مطالب را که گفتین توضیح بدم ، من هم با سرج و جستجو در ویکی پدیای فارسی و انگلیسی جستجو کردم و کلا مطلب راجع به اون موارد زیاده که زحمتش را خودتون بکشید و بخونید و اگه دنبال مدار با توضیحات در این خصوص میگردین که بتونه تفکیک هم بکنه (قابل توجه جاوید عزیز) به این لینک مراجعه کنید و فایل PDF آنرا از قسمت بالای صفحه لینک ، دانلود کرده و بخونید . این توضیحات دستگاه H3Tec هست که میبینید فرکانس شیئی به شدت میدان زمین بستگی داره و فرمولش را کاملا توضیح دادن (رستم قبلا گفته بودن) :
http://www.google.co.ve/patents/US7750634 و اینهم فیلم کارکرد دستگاه :
http://www.rickbennett.com/H3Tec/H3Demo.htmlراستی منم مثل شما هستم ولی فقط دنبال مطلب رفتم و دیدم که مقوله تفکیک و ردیابی صحیح امکانپذیره ولی واقعا علم بالایی میخواد و امیدوار بودم که با مطالب نظری که مهندس رستم بهش احاطه داشتن ، حداقل به درک صحیحی از ردیابی و تفکیک برسیم . بهرحال آنچه که من برداشت کردم اینه(و شاید بعضی جاها اشتباه کنم ای کاش رستم بود و کمکم میکرد) : فلز مدفون دارای فرکانس و میدان هست که اینهم تحت تاثیر میدان و فرکانس زمین (که در مناطق مختلف فرق میکنه) ، فرکانس فلز مدفون را میتونه تحت تاثیر گذاشته و در نهایت باعث فرکانسهای مختلف بشه (که در لینک فایل بالا فرمول آن ارائه شده) و تعامل بین دو میدان هم کمیت (هم فرکانس) باعث ایجاد تشدید و حرکت در آنتنها در جهت میدان فلز مدفون میشه . حالا بحث ذرات و خطا و فرکانسهای مختلف فلز مدفون (که در تایپیک ها راجع به این فرکانسهای مختلف زیاد شنیدیم) در این میان چی میشه ؟ بنظر من جز با سنجش میدان زمین و یافتن فرکانس زمین در منطقه مورد جستجو و پردازش سیگنال در گیرنده امکانپذیر نیست . پس به این ترتیب یه طراح حرفه ای و قدر لازم داریم که بنظرم کسی بهتر از مهندس حمید نیست .
من از دوستان بخاطر مطالب زیاد عذرخواهی میکنم ولی لازم بود که بگم و شاید بعضی جاها اشتباه کرده باشم که از دوستان واردتر میخواهم که اصلاح کنند و کلا فکر میکنم با همفکری هم میتونیم بهتر به نتیجه برسیم .
موفق باشید