هادی مگنت نوشته است:
بسیار خوشحال شدم از برگشت رستم عزیز
رستم عزیز خواهش میکنم به سوالات من با صبر و حوصله تمام جواب بدید و منو بی پاسخ نذارین.
1- موج پایه رو شما در جایی گفته بودین حدود اگر اشتباه نکنم 1.7 ولت که 30 % بگیریم. به نظر من برای اینکه موج پایه رو غالب به موج زمین کنیم باید حداکثر در نظر بگیریم.
2- در مورد سکوت برای گیرندگی که میدونم شما بازه مسافت رو ذکر کرئه بودین که بین 1 تا 500 متر یا بین 1 تا 1000 متر. ولی زمان دقیق پاسخ فرکانسی هدف تا رسیدن به انتن بسیار مهمه که چند میکرو ثانیه آنالیز رو بهم خواهد زد لطفا در این مورد راهنمایی کن.
3-در مورد سوییپ فرکانسی صد در صد حق با شماست که از این طریق میشه کاملا به تفکیک رسید قابل توجه جاوید عزیز. آیا به نظرتون سوییپ فرکانس رو مثلا از 2 کیلوهرتز تا 10 کیلوهرتز انجام بدیم و در آنالیز امواج فرکانسا یعنی هدفها رو جدا کنیم یا اینکه مد هدف ولی در بازه فرکانسی کوچکتر انجام بدیم.
ممنون دوست عزیز و دانا
سلام دوست خوب و عجول من
جواب سوالات
1-دوست من هدف از خنثی کردن موج زمین نیست بلکه شما باید انتنی داشته باشید که با میدان زمین به تعادل برسه مثل ترازو حال اگر میدان بزرگتری انتن را تحت اثر گذاشت به سمت اون مایل بشه و این مقدار برای رسیدن به تعادل با میدان و قدرت عکس العمل انتن برای یک جسم کوچک محاسبه شده و این اعداد با توجه به حجم میدان و شدت میدان هدف میتونه تغییر کنه و من رنج تعادل رو عرض کردم
عاملهایی که میتوند این اعداد رو قویتر و یا ضعیفتر کند وزن انتنها و دمای محیط و ارتفاع از سطح دریا و حجم جنس
2-شما نیازی نیست منتظر رسیدن امواج به انتنتون باشید به محض بازگشت امواج و تغییر نوع rms موج شما اندازه گیری میکنید
3-سوئیپ رو از 500 هرتز تا 10 کیلو در نظر بگیرید اگر یادتون باشه گفتم این عمل 4 بار در هر جستجو در بازه زمانی 1.25 ثانیه باید انجام بشه و بعد از نمونه گیری و تطابق 4 دوره و نوع سیگنال برگشت ست و محاسبه بشه
موفق باشی