جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
خوب دوست من اگر میخواهید ماهیتش مشخص بشه یکبار بخونید هر چیزی رو که نوشتم
موفق باشید
درود بر شما
استاد رستم اینطوز که مشخص هست طرج رستم تکمیل گردیده ودر اول تایپیک هم توصیحات لازم داده شده و دیگه مداری یا مطلبی که بخواد اون را تکمیل کنه وجود نداره به نظر شما بهتر نیست این تایپیک همین جا تمام بشه و طرج جدید ی که شما توضیحاتی در مورد اون دادید در یک تایپیک دیگه ادامه پیدا کنه تا مسائل طرج قبلی با مسائل طرح جدید با هم قاطی نشن و کاربرها سر در گم نشوند و بهتر نیست که اطلاعات تکمیلی طرج جدید در اول اون تایپیک قرار داده بشه تا یه کاربر مجبور نباشه 200 صفجه را مطالعه کنه و ببینه که اول تایپیک یه ردیاب مربوط به چند سال پیش هست که طرحی به اون اضافه شده و در صفجه اخر ببینه که تایپیک از یک طرج قدیمی به یک طرج جدید میرسه و ایا بهتر نیست که ابتدا چارت کلی طرج ردیاب راتوی ذهن کاربر ترسیم کنید بعد به جزئیات اون بپردازید نه اینکه ابتدا جزئیات را مطرج کنید تا به کلیات برسید .اینکه هر بار شما به صورت تکه و پاره در مورد مسائل فنی نظر میدهید فکر نکنم اصول درستی برای تدریس دانشجویان باشه.توضیجات باید شسته و رفته و مکمل همدیگه باشه نه اینکه یه بار از ابتدا و یه بار از اخر و یه بار هم از وسط موضوع بجث را باز کنید و پراکندگی موضوع پیش بیاد و کاربر را سر در گم کنه. اگه دقت کنی هر کتاب در صفحه اول یه تعریف کلی از مفهوم کتاب داشته و بعد از اون متن کتاب را به چند فصل و چند بخش و چند درس تقسیم کرده تا راحت تر بتونی مفاهیم جزئی را درک کنی .اگه دقت کنی کلی مفاهیم مفیدی که زحمتش را شما کشیدید در یک صفجه تایپیک براحتی جا میشه اما کاربر مجبور 200 صفجه که همش با جنگ و دعوا و مشاجره و تجریم و نوهین هست مطالعه کنه باز می بینه اخر سر دعوا شده از نظر شما ایا این صفجات با این برخوردهای که شده برای یه کاربر اصلا جذابیتی ایجاد میکنه که صفجه اول را بخونه و تمایل به صفجه دوم داشته باشه
قصد و عرضی از پست زدن این موضوع ندارم فقط خواستم وضعیت موجود را بیان کنم در مورد تایپیک ای کاش
با سلام
استاد جاوید عزیز مداری که گذاشتم و تستهایی که میگم انجام بدید و نکاتی که میگم همه به هم مربوطه و اگر درست مطالعه کنید در انتها ربطش خیلی برای شما شیرین خواهد بود
دوست من شما میگید یک مدار بزارید تا ما بسازیم ببینیم نتیجه چی میشه و در ابتدای تایپیک گفتم من مداری به شما نمیدم اصول رو میگم اگر دوست داشتید مطالعه کنید و با توجه به چارتی که تا الان برای شما رسم کردم مداری بسازید
ما اگر بخواهیم عمل ردیابی را با درس خواندن مقایسه کنیم اپراتور ردیابی باید لیسانس داشته باشد و من نمیتوانم بچه اول ابتدایی رو به این کار مجبور کنم چون جز سرشکستگی و از بین رفتن سرمایه چیزی براش نداره یک اپراتور ردیاب خوب باید مسائل رو درست درک کنه و بفهمه که چرا انتنش در مجاورت یک هدف حرکت میکنه و چه عواملی باعث خطا میشه و غیره تا بتونه کار کنه
جاوید جان شما میگید مطالب رو تکه و پاره میگم .دوست من مگه میشه تمام فیزیک نظری و عملی و استنباطی رو اینجا توضیح داد روش من اینه که سرنخ میدم و دوستان باید به دنبال مطالب برن و خودشون به نتیجه برسن و اگر ابهامی بود من در خدمتم
استاد جاوید عزیز در رابطه با توهینها و چرندیاتی که در بعضی از پستهاست به نظر من اتفاقا دوستان حتما باید مطالعه کنند و اشخاص رو بشناسند
و اگر مطمعن شدند من جاعل هستم دنبال من راه نیفتن
امیدوارم منظور رو رسونده باشم