حمید نوشته است:
خواهش میکنم عزیز من شما لطف دارین.
ببینید کار کردن با سنسورهای مگنت به این راحتی نیست و در مرحله طراحی هم تستهای فراوانی لازم داره که وقتگیر هست. با توجه به اینکه هیچ یک از این سنسورها در بازار ما رایج و برای عموم قابل دسترسی نیستن و از طرفی بنده به جوابدهی سیستمهای مگنتومتر در امر کاوش اعتقاد چندانی ندارم ؛ فکر نمیکنم زمینه مناسبی برای صرف وقت و انرژی و هزینه باشه! با وجود این اگر بین این سنسور ها نوعی در بازار رایج بشه که قیمت مناسبی هم داشته باشه شاید روی این مساله کار کردیم. در حال حاضر فقط FLC-100 بطور رسمی توسط جهان کیت ارائه شده که اون هم بقدری قیمتش بالاست که اصلا صرف نمیکنه باهاش مداری ساخته بشه! اگر هم قرار به گیر اوردن سنسور از خارج کشور و یا از طریق فروشندگان خاص باشه ؛ بنظر من بهترین مورد تهیه FGM-3 و ساخت همین مدار تصویری هست.
با سلام خدمت استاد حميد عزيز كه هميشه به ما لطف داشتن
والا استاد من و شايد اغلب دوستان به دنبال يه حفره زن برا سطوح نا هموار بوديم وهستيم كه بتونيم همينجا تو وطن سرهم كنيم
اين سنسوري هم كه خدمتتون عرض كردم(ems-100) جهان كيت داره
http://www.jahankitshop.com/market/d/6507قيمتش هم به نسبت كارايي كه فرمودين مناسب هست
اما ميمونه طراحي مدارش كه اگه قبوله زحمت كنين و مثله هميشه منت به سرمون بزارين و اين كار رو اگر صلاح بدونين انجام بدين ممنون و سپاسگذار ميشيم البته ميدونيم كه طراحي مدار به زبون اسونه ولي دردسرهاي عظيمه خودش رو داره كه فقط از عهده شما بر مياد
باز هم ممنون از دلسوزي شما