سلام
دوستان بنده در صدد ساخت هواپیمای تک سرنشین و خود اموز خلبانی هستم . که در مسیر اولین گام به مشکلاتی بر خوردم که اولین مشکل من مجوز ساخت هستش تا الان تحقیق کردم اگه مجوز هم بگیرم باید هواپیما رو دو دستی تقدیم برادران کنم که به درد من نمی خوره خوب مگه مریض هستم وقت و هزینه رو بذارم بعدش هیچی! اینکه نمیشه باید حداقل دو سه بار خودم پرواز کنم
. دومین مشکل نقشه بود که پیدا نشد. و اگر هم اینترنتی بود کلا بدرد نمی خوره چون دستگاری شده کلا مرکز ثقل و خیلی چیزهای دیگه درست در نمیاد بنابراین با توجه به اشنایی من به فرامین و ایرودینامیک هواپیما تصمیم گرفتم خودم طراحی کنم . به خاطر شرایط مالی و زمانی نهایت دوسال طول میکشه .
از دوستان اگه کسی اطلاعی در مورد گرفتن مجوز البته بدون دادن پول مثلا 5 میلیون بدم مجوز بدند.اینطوری نه
حالا 100 تا 200 هزار مشکلی نداره .و اینکه اگه خودشون طرحی دارند در خدمت هستم . برای شروع تصمیم گرفتم بال اصلی و بدنه رو از الومینیوم الیاژی بسازم . منتظر نظرات دوستان هستم
در ضمن تو ایران فقط دونفر هواپیمای تک سرنشین قابل پرواز ساختند. که اون دونفر هم بوشهر تشریف دارند. که به اونها هم زنگ زدم کلا هیچ اطلاعاتی نمیدند. فکر میکنند جت جنگنده ساختند . ولی بلاخره خودم طراحی میکنم میسازم و فیلم پرواز خودم رو تو اپارات میذارم تا فکر نکنند موشک هوا کردند
دوستان منتظر نظرات شما در مورد مجوز و طراحی هستم . وزن هواپیما درکل 150 کیلو باید باشه با موتور 200 اسب بخار پرواز کنه .البته بنده هواپیمای بدون سرنشین هم ساختم و عکسش تو همین تایپیک موجود هستش. موفق باشید