انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 9:51pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1510 , 1511 , 1512 , 1513 , 1514 , 1515 , 1516 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
faraj نوشته است:
ممنون جناب مهدی دیلی لوپ ۱۳ بود و مقاومت ان چیزی حدود ۵ اهم بود به نظرم اشکال بیشتر از لوپ باشد
دوباره تشکر میکنم از کلیه دوستان
من ایسی رو از چهره گرفتم به مبلغ ۹۵۰۰ تومان که یکی از بچه های انجمن گفت از اون نوع بگیرم و جا داره از ایشون هم تشکر کنم
ایسی چاپ سفید از نوع سرامیکی و متعلق به شرکت موتورولا کره بود

دیلی پایین لوپ و عدد اول بالا هر دو میتونه به خاطر مقاومت بیش از حد زیاد لوپ هم باشه! 5 اهم دیگه در هیچ فلزیاب پالسی متعارف نیست و مشخصا با آمپر کمی که از خودش میتونه عبور بده به افت برد محسوسی هم منجر میشه. پس این لوپ هر چند کار میکنه ولی نتیجه مطلوب نداره.
آیسی اول شما هم که اعدادش پایین بود قطعا تقلبیه و ایسی دوم مشکلی نداره. همونطور که مهدی عزیز فرمودن باید روی لوپ و کابل لوپ کار کنین.

مهندس جان ممنونم در اصرع وقت یک لوپ میسازم و جوابشو اطلاع میدم

جمعه 13 آذر1394 - 8:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام استاد عزیز
نمیدونید چه لذتی داره وقتی نسخه جدید میاد :D :ymhug:
خدا همونجور که مارو خوشحال میکنید شمارو هم خوشحال کنه :((
با تشکر فراوان و آرزوی کامیابی @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

جمعه 13 آذر1394 - 9:47pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
من اگه جایی دعوت بشم برای دستگاه زنی اول حواسم به طرف هستش که میخواد منو امتحان کنه در کل از حرکت و رفتارش میفهمم بعدش از جایی که باید دستگاه بزنم متوجه میشم قبلا حفاری شده :D و معمولا اگه جایی هم برم اگه جا خوب نباشه تذکر میدم جاب تو این منطقه چیزی نیست اگه گوشش بدهکار نبود حساسیت دستگاه رو کلا میارم پایین بعدش دنبالش راه میافتم تا خودش خسته بشه بگه بسه دیگه :D من با دوتا دستگاه کار میکنم یکی همین فلز جو و دیگری 12000 علت استفاده از 12000 هم چون فلز جو تو منطقه کوهستانی خیلی حساسه البته به ندرت ذرات هم میزنه مجبورم از 12000 استفاده کنم تا تایید بشه البته چون قدرت فلز جو کمی بیشتره حدود شاید نهایت 10 سانت تو اکثر جاها از فلز جو استفاده میکنم چون دیجیتالی هستش راحت با یک دکمه بالانس میشه اگه دلی فلز جو رو بخواهید بالا ببرید عمق کم میشه به نظر من علت اینکه تی ال زیاد به ذرات واکنش نشون نمیده سرعت سنس هستش که رو فلز جو حواسم نبود تست کنم ایندفه باید یه تستی بگیرم سرعت سنس رو مثل 12000 پایین بیارم ببینم نتیجه چی میشه در کل فلز جو از تی ال بالاتره حرف اول رو میزنه و تو کوهستان اگه اپراتور خوبی باشید میشه کلا مشکلات ذرات رو حل کرد

خیلی ممنون از شما.
در خصوص مساله سرعت سنس در نسخه جدید تغییر کوچکی صورت گرفته و عملا تنظیم اسپید میتونه سرعت سنس رو کمی از قبل کند تر کنه! بنده هم تصورم همین هست که میتونه به حذف برخی اهداف کاذب کمک کنه. بهرحال باید نسخه جدید رو هم بررسی کنین. قطعا در همه زمینه ها بهتر از قبل هست.
در مورد دیلی هم درسته که کمی برد رو کم میکنه ولی این کاملا بستگی به نوع هدف داره. شما باید برای فلزات بزرگ غیر آهنی تست کنین و دیلی رو تا حدی بالا ببرین که برد فقط اندکی کم بشه. همون میزان دیلی میتونه مناسب باشه و در عوض حساسیت به زمین و ذرات و فلزات کوچک بشدت کاهش پیدا میکنه. در برخی جاها تنظیم بازه انتگرال هم تاثیر داره که باید تستش کنین. در واقع ترکیب دو تنظیم دیلی و بازه انتگرال مشخص میکنن که دستگاه دقیقا کدوم قسمت موج رو ملاک سنس قرار بده. لذا با کمی تست و تجربه میشه به ترکیب خیلی خوبی رسید. البته طبیعتا باید وضعیت لوپ و قطعات مدار کاملا ثابت باشه چون این تنظیمات کمی هم به مختصات دقیق لوپ و دستگاه هر کسی بستگی داره.

جمعه 13 آذر1394 - 11:20pm
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و اساتید گرامی
ابتدا به خاطر سوال عذر خواهی کنم چون ممکنه تکراری باشه ولی ماشالا بیش از 1500 صفحه توی این تاپیک وجود داره ، جدا نتونستم بیشتر از 300 صفحه رو مطالعه کنم و از اونجایی که جوابمو پیدا نکردم مجبور شدم سوال بپرسم
مشکل با برنامه پیشنهادی مهندس حمید ، هر کاری میکنم پروگرامر رو شناسایی نمیکنه و ارور توی عکس رو میده
http://8pic.ir/images/e1pr9kogfg3kcxnmwsyn.jpg
لطفا راهنمایی کنید و اگه با نرم افزار دیگه ای کار کردین معرفی کنین
با تشکر

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
پیغامی که میفرمایین مربوط به شناخته نشدن پروگرامر توسط کامپیوتر هست! این مساله میتونه از عدم اتصال صحیح پروگرامر به پورت یو اس بی یا نصب نبودن درایور USBasp پروگرامر باشه که معمولا در سی دی همراه پروگرامر قرار داره. وگرنه مشکل شما از برنامه پیشنهادی نیست.

جمعه 13 آذر1394 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من دوتا از اون(تغییرات جزئی) :D که همیشه به همراه تغییرات نسخه ی جدید نوشته میشه رو دیدم اونم رول بک شدن فرکانس و پهنای پالس هست این گزینه هم تغییر هوشمندانه ای در نسخه ی جدید هست که باز هم جای تشکر داره @};-

آخرین بار توسط mhak در شنبه 13 آذر1394 - 1:00am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 آذر1394 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
آقای gasedakعزیز
با کریستال امتحان کردین؟ اگه نکردین امتحان کنین درست میشه

شنبه 13 آذر1394 - 12:56am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
اگر از اتصالات میکرو و ال سی دی اطمینان دارین ؛ با توجه به اینکه میکرو داره کار میکنه دیگه فقط اشکال میتونه از خود ال سی دی باشه.

مهندس حمید منم دقیقا همین مشکل دوستمون رو دارم اتصالات تا میکرو و رو چک کردم ال سی دی نو با سیم کشی جدید امتحان کردم میکرو پروگرام شده قبلی رو هم گذاشتم ای سی 357 هم عوض کردم بازم فقط دستگاه روشن میشه یک بوق میزنه و ردیف بالای ال سی دی مربع میاد .
قبل از پروگرام دستگاه سالم بود اما بعدش یهو اینجوری شد اول فکر کردم پروگرام درست نبوده ولی وقتی میکرو قبلی رو جا زدم دیدم بازم همون مشکل و داشت و کلا مشکل پیدا کرده .

مهندس ممکنه ایراد از کجا باشه .

خودم شک کردم سیم یکی از کلید ها موقع بستن شاید با هیت سینگ 7812 برخورد کرده باشه در اون صورت ممکنه برای کدوم قسمت مشکل پیش بیاد مهندس حمید . گیج شدم بخدا

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

شنبه 13 آذر1394 - 1:08am
مدیر کل
مدیر کل

mhak نوشته است:
دوستان من دوتا از اون(تغییرات جزئی) :D که همیشه به همراه تغییرات نسخه ی جدید نوشته میشه رو دیدم اونم رول بک شدن فرکانس و پهنای پالس هست این گزینه هم تغییر هوشمندانه ای در نسخه ی جدید هست که باز هم جای تشکر داره @};-

ممنون از شما.
بله درست متوجه شدین! :D در واقع تغییر این دو تنظیم چون مینیمم و ماکزیممشون کمی طولانی بود ترجیح دادم برای سرعت بیشتر براشون رول بک بذارم که اپراتور اگر مثلا از یک رقم پایین بخواد روی رقم بالا بره بتونه بصورت معکوس هم این کار رو انجام بده و کمی سریع تر باشه. علاوه بر این حالت تغییر تکی تنظیم فرکانس هم کند تر شده تا راحت تر بشه روی شماره دقیقی قرارش داد.

شنبه 13 آذر1394 - 1:41am
مدیر کل
مدیر کل

kelid نوشته است:
حمید نوشته است:
اگر از اتصالات میکرو و ال سی دی اطمینان دارین ؛ با توجه به اینکه میکرو داره کار میکنه دیگه فقط اشکال میتونه از خود ال سی دی باشه.

مهندس حمید منم دقیقا همین مشکل دوستمون رو دارم اتصالات تا میکرو و رو چک کردم ال سی دی نو با سیم کشی جدید امتحان کردم میکرو پروگرام شده قبلی رو هم گذاشتم ای سی 357 هم عوض کردم بازم فقط دستگاه روشن میشه یک بوق میزنه و ردیف بالای ال سی دی مربع میاد .
قبل از پروگرام دستگاه سالم بود اما بعدش یهو اینجوری شد اول فکر کردم پروگرام درست نبوده ولی وقتی میکرو قبلی رو جا زدم دیدم بازم همون مشکل و داشت و کلا مشکل پیدا کرده .

مهندس ممکنه ایراد از کجا باشه .

خودم شک کردم سیم یکی از کلید ها موقع بستن شاید با هیت سینگ 7812 برخورد کرده باشه در اون صورت ممکنه برای کدوم قسمت مشکل پیش بیاد مهندس حمید . گیج شدم بخدا

این مشکل نه به پروگرام میکرو ربط داره و نه 357 و سایر قطعات! فقط خود ال سی دی و اتصالاتش تا فیبر و میکرو دخیل هست. حالا اگر میفرمایین قبلا درست بوده این مساله بسیار عجیبیه! شما با فیوز ریست تنظیمات پروگرام کنین ببینین روال تنظیم کنتراست ظاهر میشه یا خیر. از محکم بودن میکرو درون سوکت هم اطمینان حاصل کنین.
اگر سیم کلیدها هم تصادفا فقط به هیت سینک 7812 اتصال کرده باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

شنبه 13 آذر1394 - 1:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
asadof نوشته است:
من اگه جایی دعوت بشم برای دستگاه زنی اول حواسم به طرف هستش که میخواد منو امتحان کنه در کل از حرکت و رفتارش میفهمم بعدش از جایی که باید دستگاه بزنم متوجه میشم قبلا حفاری شده :D و معمولا اگه جایی هم برم اگه جا خوب نباشه تذکر میدم جاب تو این منطقه چیزی نیست اگه گوشش بدهکار نبود حساسیت دستگاه رو کلا میارم پایین بعدش دنبالش راه میافتم تا خودش خسته بشه بگه بسه دیگه :D من با دوتا دستگاه کار میکنم یکی همین فلز جو و دیگری 12000 علت استفاده از 12000 هم چون فلز جو تو منطقه کوهستانی خیلی حساسه البته به ندرت ذرات هم میزنه مجبورم از 12000 استفاده کنم تا تایید بشه البته چون قدرت فلز جو کمی بیشتره حدود شاید نهایت 10 سانت تو اکثر جاها از فلز جو استفاده میکنم چون دیجیتالی هستش راحت با یک دکمه بالانس میشه اگه دلی فلز جو رو بخواهید بالا ببرید عمق کم میشه به نظر من علت اینکه تی ال زیاد به ذرات واکنش نشون نمیده سرعت سنس هستش که رو فلز جو حواسم نبود تست کنم ایندفه باید یه تستی بگیرم سرعت سنس رو مثل 12000 پایین بیارم ببینم نتیجه چی میشه در کل فلز جو از تی ال بالاتره حرف اول رو میزنه و تو کوهستان اگه اپراتور خوبی باشید میشه کلا مشکلات ذرات رو حل کرد

خیلی ممنون از شما.
در خصوص مساله سرعت سنس در نسخه جدید تغییر کوچکی صورت گرفته و عملا تنظیم اسپید میتونه سرعت سنس رو کمی از قبل کند تر کنه! بنده هم تصورم همین هست که میتونه به حذف برخی اهداف کاذب کمک کنه. بهرحال باید نسخه جدید رو هم بررسی کنین. قطعا در همه زمینه ها بهتر از قبل هست.
در مورد دیلی هم درسته که کمی برد رو کم میکنه ولی این کاملا بستگی به نوع هدف داره. شما باید برای فلزات بزرگ غیر آهنی تست کنین و دیلی رو تا حدی بالا ببرین که برد فقط اندکی کم بشه. همون میزان دیلی میتونه مناسب باشه و در عوض حساسیت به زمین و ذرات و فلزات کوچک بشدت کاهش پیدا میکنه. در برخی جاها تنظیم بازه انتگرال هم تاثیر داره که باید تستش کنین. در واقع ترکیب دو تنظیم دیلی و بازه انتگرال مشخص میکنن که دستگاه دقیقا کدوم قسمت موج رو ملاک سنس قرار بده. لذا با کمی تست و تجربه میشه به ترکیب خیلی خوبی رسید. البته طبیعتا باید وضعیت لوپ و قطعات مدار کاملا ثابت باشه چون این تنظیمات کمی هم به مختصات دقیق لوپ و دستگاه هر کسی بستگی داره.

مهندس جان در کل خدایی مدار خوبی هستش حتی اگه دشمنان شما هم بیاد بگه مدار خوبی نیست خیلی نامرده ولی دوستان باید رو اپراتوری بیشتر تمرکز کنند فقط ایندفه که رفتم باید سرعت سنس رو کم کنم ببینم نتیجه چی میشه حداقل 150 کیلومتر رفت و برگشت مسافت داره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در شنبه 13 آذر1394 - 2:26am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 آذر1394 - 2:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1510 , 1511 , 1512 , 1513 , 1514 , 1515 , 1516 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , احسان mis و 149 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure