انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 7:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1512 , 1513 , 1514 , 1515 , 1516 , 1517 , 1518 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت استاد حمید عزیز
خوشحالم که در کشورمون ایران مهندس بر جسته ای مثل شما وجود داره که اطلاعات علمی بالای خودش را بی منت در اختیار بقیه هم وطنان قرار میدهد

شنبه 14 آذر1394 - 3:43pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
اینم مدار جدید من با قطعات نظامی و مرغوب :ymhug:
مقاومتها نظامی-157-خازنهای 100 نانو تایوانی-خازنهای الک 25%-خازن 6 پیکو ژاپنی و ...-ولتاژها 11/96 -9/46 -5 ولت!
حمید خان با این قطعات و ورژن جدید که آپدیت کردم بیچاره شدم! :D فک کنم باید دوباره لوپ بسازم! :( دیلی لوپهای 40 و 80 اومد رو 16 دیلی 2 در 2 که 16 بود رفت رو 18 :-\
البته با همین دیلی پایین توی زمین خیس تست کردم فقط بخاطر تنظیمات که برای این شرایط انجام دادم 10% افت برد داشتم ولی صدای اضافی به هیچ وجه!
آقا این تون VCO لذت بخشه :x آدم دوسداره ساعتها اپراتوری کنه :-BD
بازم تشکر میکنم حمید خان @};-

خسته نباشین. ممنون از شما.
بنظر من مدار با کیفیتی مونتاژ کردین! دیلی 16 و 18 هم ایراد خاصی نداره. فراموش نکنین کیفیت لوپ هر چه بالاتر باشه دیلی لوپ پایین تر میاد تا جاییکه دیگه از محاسبات مناسب برای تفکیک خارج میشه و به زمین و ذرات هم حساس تر میشه! پس سعی کنین لوپ رو خیلی هم با کیفیت نسازین! :D همینکه منظم و مرتب باشه کافیه.

شنبه 14 آذر1394 - 3:51pm

مهندس حمید عزیز من فلزیاب پر قدرت و حرفه ای شما رو ساختم.... یه سوال داشتم...لوپی عنکبوتی که ساختم قطر داخلی 52 و خارجی 57 و با 21 دور سیم افشان1 *1 مقاومت 0.7 اهم میشه و دیلی اتومات 21 میشناسه و با 19 دور 0.6 اهم و دیلی رو 18 میشناسه استاد به نظر شما کدوم حالت بهتره؟

شنبه 14 آذر1394 - 3:54pm
مدیر کل
مدیر کل

بنيامين1 نوشته است:
با درود
مهندس حمید به نظر شما چه عواملی ممکنه باعث عدم نمایش اعداد تفکیک بشه؟
با توجه به اینکه اعداد سه گانه من نرمال نشان میده اعداد اول بین ۲۵۰ تا۳۰۰ اعداد دومبین ۶۰۰ تا ۷۰۰ اعداد سوم ۷۰۰ تا ۸۰۰
حذف اهن درست انجام میشه برد در حد مطلوب میزنه
کابل رابط ار جی ۵۹ مسی لوپ ۶۰ تخت با ۲دور کابل ۸رشته اهم ۲.۸ ظرفیت ۴۲۰
دیلی لوپ ۱۸
با لوپ عنکبوتی ۴۵با اهم ۱ و ظرفیت ۳۵۰ هم تست کردم نتیجه تغییری نداشته

سوال بعدی در چه مواقعی باید از اعدا انتگرال گیری بالا که در ورزن جدید گزاشتید استفاده بشه؟
با سپاس

با توجه به عادی بودن وضعیت 3 عدد و حتی درست عمل کردن سیستم حذف آهن من هیچ دلیلی برای عدم نمایش عدد تفکیک نمیبینم! در واقع اول عدد تفکیک محاسبه میشه و سپس حذف آهن اعلام میشه. پس اگر عدد تفکیک نداشته باشیم نباید اصلا حذف آهن هم انجام بشه! این چیزی هست که من در برنامه قرار دادم و واقعا نمیدونم دستگاه شما چرا جور دیگه کار میکنه! :D
در نسخه جدید ما عدد انتگرالگیری رو تغییری ندادیم. اگر منظورتون به بازه انتگرال هست اون هم تغییری نداشته. اما تنظیم بالای بازه انتگرال فقط وقتی بدرد میخوره که شرایط کلی محیط کاوش به صورتی باشه که ثبات خیلی زیادی داشته باشین و حتی بتونین از درجه حساسیت 20 استفاده کنین. تحت اون شرایط بیشتر کردن بازه انتگرال میتونه برد رو باز هم افزایش بده!

شنبه 14 آذر1394 - 3:58pm
مدیر کل
مدیر کل

madaktooo نوشته است:
سلام به همگی
خصوصا مهندس حمید گرامی وعزیز و دل انگیز

نسخه جدید برا من اینجوریه

1-عملکرد فرکانسها بسیار بسیار فرق کرده و رو نوع سنس و برد سنس تاثیر زیادی گزاشته.مثلا فرکانس 106وقتی که هدف رو سنس میکنه از همون ابتدای سنس بوق ممتد میزنه و با دور شدن از هدف خیلی دیر بوق قطع میشه.منظورم اینه که دیر ول می کنه
ولی با فرکانس 107 سنس به این شکله که با نزدیک شدن به هدف بصورت تک بوق های ریز هدف رو سنس میکنه و بعد از نزدیک تر شدن به هدف بوق ممتد میشه
کلا دونه ب دونه فرکانس رو عوض کنیم عملکردهای بسیار جالبی از دستگاه خواهیم دید که یه شاهکاره

2-ثبات دستگاه بسیار بسیار بهتر شده .خیلی بهتر شده
3-سرعت بالانس اتومات دستگاه بسیار بهتر شده و خیلی کم پیش میاد که دستگاه از بالانس خارج بشه
4-برا من عدد تفکیک بالاتر رفته.قبلا یه تست رو 13تفکیک کار میکرد الان رو 18

نکته جالبی که من ازش خیلی خوشم اومده همین نکته شماره1هستش.با تغییر دونه به دونه فرکانس ،فرم سنس تغییر میکنه و برد هم رو بعضی فرکانس ها محشره

مهندس یه سوال
اعداد 3گانه من 304،593،724هستن.لوپ30 رو دیلی 11میشناسه
با همین لوپ 30یه سکه 500تومنی رو تو خونه 52سانت سنس دارم.و یه صفحه فلزی 20در20رو تو 130سنس دارم
چطوره مهندی عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نکته هست بیان بف مایید

خلاصه مهندس جان دمت گرم
شیر مادرت حلالت باشه
ممنون و سپاس

خسته نباشین. خیلی ممنون از شما.
مطلبی که در خصوص تغییر فرکانس فرمودین تا حدودی وجود داره ولی بیشتر دلیلش تفاوت اندک نویز روی فرکانسهای مختلف هست. وگرنه از نظر ماهیت فلزیابی یک هرتز تغییر فرکانس نمیتونه اثر محسوسی داشته باشه. اگر در محیط غیر شهری تست کنین نتیجه فرکانسهای نزدیک به هم خیلی مشابه هست. اما اگر مقدار فرکانس خیلی تغییر کنه طبیعتا رفتار فلزیابی هم عوض میشه.
اعداد تفکیک از نظر محاسبه تفاوتی نکردن و همون سیستم قبلی هست. ولی بسته به فرکانس و عرض پالس اندکی در شماره ها تغییر بوجود میاد که از ابتدا هم به همین صورت بود.
دیلی 11 برای لوپ خیلی پایین هست و لوپ بیش از حد میتونه حساس بشه. لذا سنس سکه 500 تومنی با این لوپ در 52 سانت واقعا رقم بالایی هست! ما برای چنین تستی توقع حداکثر 45 سانت برد رو داریم. ولی برد برای فلز 20 در 20 که فرمودین درست و مطابق انتظار هست. در واقع همونطور که عرض کردم پایین بودن دیلی لوپ سبب شده لوپ به فلزات کوچک حساس تر بشه و لذا شما برای سکه افزایش برد قابل ملاحظه داشتین اما برای فلز بزرگ تغییری در برد حاصل نشده!

شنبه 14 آذر1394 - 4:08pm
مدیر کل
مدیر کل

shantiplc نوشته است:
مهندس حمید عزیز من فلزیاب پر قدرت و حرفه ای شما رو ساختم.... یه سوال داشتم...لوپی عنکبوتی که ساختم قطر داخلی 52 و خارجی 57 و با 21 دور سیم افشان1 *1 مقاومت 0.7 اهم میشه و دیلی اتومات 21 میشناسه و با 19 دور 0.6 اهم و دیلی رو 18 میشناسه استاد به نظر شما کدوم حالت بهتره؟

خواهش میکنم. لطف دارین. خسته نباشین.
بنظر من تفاوت زیادی ندارن! یکی ظرفیت کمتر و اهم کمتر و دیگری برعکس هست که از نظر قدرت تفاوت محسوسی ندارن. دیلی 18 و 21 هم فرق محسوسی با هم ندارن. در نهایت باید وضعیت اعداد 3 گانه و حذف آهن رو برای هر دو تست کنین احیانا مشکلی وجود نداشته باشه. بنظر من هر دو باید جواب خوبی بدن.

شنبه 14 آذر1394 - 4:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حمید خان که تایید کردین ^:)^ ذوق کردم :ymblushing: O:-)
فقط یه مسئله دیگه ای که متوجه شدم اینه که با 157 عدد اول کمتر از 357 هستش!مثلا : برای لوپ 40 با 157 عدد اول 260 هستش ولی با 357-300 و بقیه لوپها هم به همین نسبت اختلاف دارن بنظرتون کدوم یکی رو استفاده کنم؟از نظر برد فرقی هم ندارن!اتفاقا با 357 اعداد تفکیک دقیقتر و رندتر هستند ولی از نظر ثبات کاری دستگاه که فرمودین 157 توی برودت و تاثیرات دمایی با ثبات تر هستش 157 رو استفاده کردم.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 14 آذر1394 - 4:19pm
مدیر کل
مدیر کل

مشکلی نداره kdj عزیز. بنده 3 عدد 357 اصلی عین هم دارم که عدد اولشون 10 الی 20 تا با هم فرق میکنه! تاثیری هم روی درجه حذف اهن و تفکیک نداره. حتی با تغییر تنظیم عرض پالس حداکثر 40 واحد تفاوت در عدد اول میتونه بوجود بیاد که اون هم عادی هست. لذا نیازی نیست دوستان دنبال عدد دقیق 300 باشن!

شنبه 14 آذر1394 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
مشکلی نداره kdj عزیز. بنده 3 عدد 357 اصلی عین هم دارم که عدد اولشون 10 الی 20 تا با هم فرق میکنه! تاثیری هم روی درجه حذف اهن و تفکیک نداره. حتی با تغییر تنظیم عرض پالس حداکثر 40 واحد تفاوت در عدد اول میتونه بوجود بیاد که اون هم عادی هست. لذا نیازی نیست دوستان دنبال عدد دقیق 300 باشن!

مرسی حمید خان و ببخشید بابت سوالاتم @};-
حساسیتم بخاطر اینه که دوسدارم این دستگاه با بهترین کیفیت و کارکرد باشه چون واقعا حیفه از ریزترین خطاها هم بگذریم!
من نزدیک به 42 میلیون خرج دستگاههای بدرد نخور شرکت جویندگان آسیا و کی ایکس اس و ... کردم!اولین باری که این دستگاه رو تو مناطقی که با اونها کار کرده بودم روشن کردم فهمیدم ارزش هزینه کردن داره و باور کنین بابت یه سری هزینه ها مقروض شدم ولی میدونم ارزشش رو داره!هنوز هم موفق به کشف با ارزشی نشدم ولی میدونم ارزششو داره!
و همینطور هر چقدر از شما تشکر کنم کافی نیست این رو هم من میدونم و هم دوستان و هم همه اونایی که با شما مخالفن!!!
بازم تشکر میکنم @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 14 آذر1394 - 4:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
اینم مدار جدید من با قطعات نظامی و مرغوب :ymhug:
مقاومتها نظامی-157-خازنهای 100 نانو تایوانی-خازنهای الک 25%-خازن 6 پیکو ژاپنی و ...-ولتاژها 11/96 -9/46 -5 ولت!
حمید خان با این قطعات و ورژن جدید که آپدیت کردم بیچاره شدم! :D فک کنم باید دوباره لوپ بسازم! :( دیلی لوپهای 40 و 80 اومد رو 16 دیلی 2 در 2 که 16 بود رفت رو 18 :-\
البته با همین دیلی پایین توی زمین خیس تست کردم فقط بخاطر تنظیمات که برای این شرایط انجام دادم 10% افت برد داشتم ولی صدای اضافی به هیچ وجه!
آقا این تون VCO لذت بخشه :x آدم دوسداره ساعتها اپراتوری کنه :-BD
بازم تشکر میکنم حمید خان @};-

سلام دوست عزیز تبریک میگم
میخواستم ببینم هزینه ساخت مدارتون با این قطعات حدودا چقدر تموم شده
و اینکه راجع به مقاومت 390 اهمتون و lf157 اگر ممکنه بگید مشخصاتشو و اینکه از کجا تهیه کردین
تشکر @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

شنبه 14 آذر1394 - 5:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1512 , 1513 , 1514 , 1515 , 1516 , 1517 , 1518 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure