انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 7:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1513 , 1514 , 1515 , 1516 , 1517 , 1518 , 1519 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
مرسی حمید خان و ببخشید بابت سوالاتم @};-
حساسیتم بخاطر اینه که دوسدارم این دستگاه با بهترین کیفیت و کارکرد باشه چون واقعا حیفه از ریزترین خطاها هم بگذریم!
من نزدیک به 42 میلیون خرج دستگاههای بدرد نخور شرکت جویندگان آسیا و کی ایکس اس و ... کردم!اولین باری که این دستگاه رو تو مناطقی که با اونها کار کرده بودم روشن کردم فهمیدم ارزش هزینه کردن داره و باور کنین بابت یه سری هزینه ها مقروض شدم ولی میدونم ارزشش رو داره!هنوز هم موفق به کشف با ارزشی نشدم ولی میدونم ارزششو داره!
و همینطور هر چقدر از شما تشکر کنم کافی نیست این رو هم من میدونم و هم دوستان و هم همه اونایی که با شما مخالفن!!!
بازم تشکر میکنم @};-

خواهش میکنم عزیز من. لطف دارین. ایشالا که نتایج بهتر از این هم میشه. @};-

شنبه 14 آذر1394 - 5:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
سلام دوست عزیز تبریک میگم
میخواستم ببینم هزینه ساخت مدارتون با این قطعات حدودا چقدر تموم شده
و اینکه راجع به مقاومت 390 اهمتون و lf157 اگر ممکنه بگید مشخصاتشو و اینکه از کجا تهیه کردین
تشکر @};-

سلام دوست من و ممنونم از لطفت @};-
هزینه قطعات بدون باطری و ال سی دی و میکرو هول و هوش 300 تموم شد!(البته چون بعضی قطعات رو تکی نمیدن مثلا مقاومتها رو حتما باید سه تا به بالا بخرید و رندهاش دونه ای 3000 غیر روند هم 2500 تومن.و خازنهای 100 نانو رو هم بسته هزارتایی خریدم چون تایوانیش فقط بسته ای هستش).
مقاومتهای 390 رو پاساژ توکل فروشگاه طنین خریدم دونه ای 8000 تومن و 157 هم ال اف نیستش چون ال اف اصلا تو بازار نیست همه رو گشتم(حتی سایتهای خارجی اونهایی هم که دارن بخاطر تحریمها به ایران ارسال ندارن ) اینها هم که تو بازار هست دسته دوم هستش و قیمتش هم 25000 تومنه!
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

آخرین بار توسط kdj در شنبه 14 آذر1394 - 6:19pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 14 آذر1394 - 6:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
اینم مدار جدید من با قطعات نظامی و مرغوب :ymhug:
مقاومتها نظامی-157-خازنهای 100 نانو تایوانی-خازنهای الک 25%-خازن 6 پیکو ژاپنی و ...-ولتاژها 11/96 -9/46 -5 ولت!
حمید خان با این قطعات و ورژن جدید که آپدیت کردم بیچاره شدم! :D فک کنم باید دوباره لوپ بسازم! :( دیلی لوپهای 40 و 80 اومد رو 16 دیلی 2 در 2 که 16 بود رفت رو 18 :-\
البته با همین دیلی پایین توی زمین خیس تست کردم فقط بخاطر تنظیمات که برای این شرایط انجام دادم 10% افت برد داشتم ولی صدای اضافی به هیچ وجه!
آقا این تون VCO لذت بخشه :x آدم دوسداره ساعتها اپراتوری کنه :-BD
بازم تشکر میکنم حمید خان @};-

دوست عزیز قطعات رو از کجا تهیه کردین؟

شنبه 14 آذر1394 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
اینم مدار جدید من با قطعات نظامی و مرغوب :ymhug:
مقاومتها نظامی-157-خازنهای 100 نانو تایوانی-خازنهای الک 25%-خازن 6 پیکو ژاپنی و ...-ولتاژها 11/96 -9/46 -5 ولت!
حمید خان با این قطعات و ورژن جدید که آپدیت کردم بیچاره شدم! :D فک کنم باید دوباره لوپ بسازم! :( دیلی لوپهای 40 و 80 اومد رو 16 دیلی 2 در 2 که 16 بود رفت رو 18 :-\
البته با همین دیلی پایین توی زمین خیس تست کردم فقط بخاطر تنظیمات که برای این شرایط انجام دادم 10% افت برد داشتم ولی صدای اضافی به هیچ وجه!
آقا این تون VCO لذت بخشه :x آدم دوسداره ساعتها اپراتوری کنه :-BD
بازم تشکر میکنم حمید خان @};-

دوست عزیز قطعات رو از کجا تهیه کردین؟

دوست عزیز پست قبلی عرض کردم @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 14 آذر1394 - 6:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamid_54 نوشته است:
xbehzad نوشته است:
دوستان من میخام برای دستگاه دسته و قاب درست کنم. و از لوپش میخام شروع کنم. چطوری میشه برای لوپ 60 عنکبوتی قاب درست کرد ؟ تو چند تا تاپیک خونده بودم که از ته گلدان استفاده کرده بود ولی فکر نمیکنم ته گلدانی به قطر 60 وجود داشته باشی. اگه کسی چیزی به ذهنش هم میرسه راهنمایی کنه
سلام دوست عزیز با قرقره کابل برق میشه قاب درست کنی که خیلی قشنگ وقوی میشه اما زحمتش زیاده برای دسته از دسته جاروبرقی قابل تنظیم میتونی استفاده کنی که خیلی سبک ومقاومه

ممنون. از چه نوعی و کدومش؟
به لینک زیر نگاه کنید
https://www.google.com/search?q=%D9%82% ... 66&bih=677

شنبه 14 آذر1394 - 6:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

مهندس جان lcd رو تست کردم سالم بود نمی دونم چش شده؟؟
ممکنه میکرو سوخته باشه یا اشکال از فیوز بیت هاست مهندس؟

شنبه 14 آذر1394 - 7:28pm
مدیر کل
مدیر کل

شما پایه 3 ال سی دی رو به زمین مدار وصل کنین ببینین نوشته های سیاه رنگ ظاهر میشن یا خیر؟ اگر ظاهر شد اشکال میتونه از جامپر بزرگ نزدیک ال سی دی و یا مقاومت 1 و خازن 1 باشه.

شنبه 14 آذر1394 - 7:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
شما پایه 3 ال سی دی رو به زمین مدار وصل کنین ببینین نوشته های سیاه رنگ ظاهر میشن یا خیر؟ اگر ظاهر شد اشکال میتونه از جامپر بزرگ نزدیک ال سی دی و یا مقاومت 1 و خازن 1 باشه.

مرسی مهندس چک کردم نبود امروز دوباره فیبرو زدم و یه مدار جدیدو ساختم واین ال سی دی رو زدم بهش که بازم جواب نداد این مدارم مث مدار قبل مدار با یه تک بوق روشن می شه ولی تصاویر بصورت مربع هست همش!! :( :(
رفتم میکرو بگیرم نداشتن محبور شدم با همین میکرو تست کنم :(

شنبه 14 آذر1394 - 8:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و اساتید گرامی
ابتدا به خاطر سوال عذر خواهی کنم چون ممکنه تکراری باشه ولی ماشالا بیش از 1500 صفحه توی این تاپیک وجود داره ، جدا نتونستم بیشتر از 300 صفحه رو مطالعه کنم و از اونجایی که جوابمو پیدا نکردم مجبور شدم سوال بپرسم
مشکل با برنامه پیشنهادی مهندس حمید ، هر کاری میکنم پروگرامر رو شناسایی نمیکنه و ارور توی عکس رو میده
http://8pic.ir/images/e1pr9kogfg3kcxnmwsyn.jpg
لطفا راهنمایی کنید و اگه با نرم افزار دیگه ای کار کردین معرفی کنین
با تشکر

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
پیغامی که میفرمایین مربوط به شناخته نشدن پروگرامر توسط کامپیوتر هست! این مساله میتونه از عدم اتصال صحیح پروگرامر به پورت یو اس بی یا نصب نبودن درایور USBasp پروگرامر باشه که معمولا در سی دی همراه پروگرامر قرار داره. وگرنه مشکل شما از برنامه پیشنهادی نیست.

ممنون از پاسخگویی شما و به خاطر تمام زحمتاتتون و دانش بسیارتون ، به نظر من کلمه ی استاد برازنده ی شماست

شنبه 14 آذر1394 - 8:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
mohammad22 نوشته است:
سلام
آقای gasedakعزیز
با کریستال امتحان کردین؟ اگه نکردین امتحان کنین درست میشه

اقا محمد عزیز
نه متاسفانه امتحان نکردم ، اگه توضیح خاصی هست لطفا بگین

شنبه 14 آذر1394 - 8:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1513 , 1514 , 1515 , 1516 , 1517 , 1518 , 1519 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure