انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 7:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1514 , 1515 , 1516 , 1517 , 1518 , 1519 , 1520 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:

مرسی مهندس چک کردم نبود امروز دوباره فیبرو زدم و یه مدار جدیدو ساختم واین ال سی دی رو زدم بهش که بازم جواب نداد این مدارم مث مدار قبل مدار با یه تک بوق روشن می شه ولی تصاویر بصورت مربع هست همش!! :( :(
رفتم میکرو بگیرم نداشتن محبور شدم با همین میکرو تست کنم :(

شما سعی کنین از یک ال سی دی نوع دیگه هم استفاده کنین. هر چند خیلی بعیده و اگر از مدل کنتراستش هم باشه با تستی که عرض کردم مشخص میشه. مشکل قاعدتا نمیتونه از میکرو هم باشه چون وقتی اون بوق رو میزنه یعنی داره کار میکنه. مگر اینکه مثلا یکی از پایه های میکرو که مربوط به اتصال ال سی دی هست در اثر اتصالی معیوب شده باشه! البته احتمالش کم هست.

شنبه 14 آذر1394 - 9:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
hamid_54 نوشته است:
xbehzad نوشته است:
دوستان من میخام برای دستگاه دسته و قاب درست کنم. و از لوپش میخام شروع کنم. چطوری میشه برای لوپ 60 عنکبوتی قاب درست کرد ؟ تو چند تا تاپیک خونده بودم که از ته گلدان استفاده کرده بود ولی فکر نمیکنم ته گلدانی به قطر 60 وجود داشته باشی. اگه کسی چیزی به ذهنش هم میرسه راهنمایی کنه
سلام دوست عزیز با قرقره کابل برق میشه قاب درست کنی که خیلی قشنگ وقوی میشه اما زحمتش زیاده برای دسته از دسته جاروبرقی قابل تنظیم میتونی استفاده کنی که خیلی سبک ومقاومه

ممنون. از چه نوعی و کدومش؟
به لینک زیر نگاه کنید
https://www.google.com/search?q=%D9%82% ... 66&bih=677

سلام با قرقره کابل 2در6 که باهاش میتونی لوپ 50درست کنی اینم عکس لوپی که ساختم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 14 آذر1394 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
badboy نوشته است:

مرسی مهندس چک کردم نبود امروز دوباره فیبرو زدم و یه مدار جدیدو ساختم واین ال سی دی رو زدم بهش که بازم جواب نداد این مدارم مث مدار قبل مدار با یه تک بوق روشن می شه ولی تصاویر بصورت مربع هست همش!! :( :(

شما سعی کنین از یک ال سی دی نوع دیگه هم استفاده کنین. هر چند خیلی بعیده و اگر از مدل کنتراستش هم باشه با تستی که عرض کردم مشخص میشه. مشکل قاعدتا نمیتونه از میکرو هم باشه چون وقتی اون بوق رو میزنه یعنی داره کار میکنه. مگر اینکه مثلا یکی از پایه های میکرو که مربوط به اتصال ال سی دی هست در اثر اتصالی معیوب شده باشه! البته احتمالش کم هست.

ممنون مهندس که دارید مشکل مارو حل می کنید @};-

الان دونوع ال سی دی متاوت دارم هر دوشونو تست کردم بازم همون نتیجه رو می ده قاط زدم دیگه ~X(

شنبه 14 آذر1394 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
حمید نوشته است:
badboy نوشته است:

ممنون مهندس که دارید مشکل مارو حل می کنید @};-

الان دونوع ال سی دی متاوت دارم هر دوشونو تست کردم بازم همون نتیجه رو می ده قاط زدم دیگه ~X(

دوست عزیز به نظر من شما چنتا عکس باکیفیت از قسمت میکرو و اتصالاتش به نمایشگر البته پشت و رو بذارین شاید بشه چیزی فهمید

شنبه 14 آذر1394 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باشه حتما

شنبه 14 آذر1394 - 10:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamid_54 نوشته است:
xbehzad نوشته است:
hamid_54 نوشته است:
سلام دوست عزیز با قرقره کابل برق میشه قاب درست کنی که خیلی قشنگ وقوی میشه اما زحمتش زیاده برای دسته از دسته جاروبرقی قابل تنظیم میتونی استفاده کنی که خیلی سبک ومقاومه

ممنون. از چه نوعی و کدومش؟
به لینک زیر نگاه کنید
https://www.google.com/search?q=%D9%82% ... 66&bih=677

سلام با قرقره کابل 2در6 که باهاش میتونی لوپ 50درست کنی اینم عکس لوپی که ساختم

ممنون لوپ جالبی درست کردین. ولی من دنبال لوپ درست کردن نیستم یه لوپ 60 ساختم و میخام براش قاب تهیه کنم. امشب رفتم به چند کابل فروشی سر زدم قرقره خالی داشتن ولی نمیشه که لوپ رو توش جا کرد . من دنبال چیزی هستم که لوپ رو بزارم توش و بهش دسته وصل کنم

شنبه 14 آذر1394 - 11:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام حمید خان فایل هگز جدیدی که گذاشتین چه چیزایی رو تغییر دادین کلا این آپدیت چه مزیتهایی داره

Get Rich Or Die Trying

یکشنبه 14 آذر1394 - 1:08am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

iggy نوشته است:
سلام حمید خان فایل هگز جدیدی که گذاشتین چه چیزایی رو تغییر دادین کلا این آپدیت چه مزیتهایی داره

اینجا رو مطالعه بفرمائید دوست عزیز
viewtopic.php?f=8&t=2182&start=15010

یکشنبه 14 آذر1394 - 2:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام آقا حمید.... خسته نباشید و تشکر میکنم از شما بزرگوار .

یکشنبه 14 آذر1394 - 2:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

iggy نوشته است:

[-X معلومه که پیگیر و مشتاق ماجرا نیستید ! اگر بودید هروقتی که آنلاین میشدید حداقل از 5 صفحه عقب تر مطالب رو مطالعه میفرمودید !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 15 آذر1394 - 10:32am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1514 , 1515 , 1516 , 1517 , 1518 , 1519 , 1520 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 159 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure