انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 5:42pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1516 , 1517 , 1518 , 1519 , 1520 , 1521 , 1522 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
badboy نوشته است:

خسته نباشین.
بله میشه گفت حق با بهرام عزیز هست! در واقع بنظر من شما باید ابتدا تکنیک صحیح لحیم کاری رو یاد بگیرین! وگرنه بسیاری از لحیم هایی که روی برد شما دیده میشه قابل اطمینان نیست و ممکنه اصلا اتصال خوبی برقرار نکرده باشه. شما باید پس از سوراخکاری فیبر سطح مسی اون رو با یک سنباده ریز ترجیحا از نوعی که در صافکاری ماشین استفاده میشه خوب صیقل بدین تا برق بیفته. سپس با پارچه آغشته به الکل تمیزش میکنین و بعد مونتاژ رو شروع کنین. برای مونتاژ از نظر من هویه 40 وات با سر نسوز و نوک تیز بهترین گزینه هست. نوع 30 وات زیاد جالب جواب نمیده! سیم لحیمی هم که استفاده میکنین اهمیت داره. سعی کنین نوع مرغوب و نازک رو استفاده کنین. نکته بسیار مهم نهایی این هست که پس از قرار دادن قطعه روی برد ابتدا نوک هویه رو بصورت مایل همزمان به پایه قطعه و نقطه اتصال مسی فیبر تماس میدین و پس از حداکثر 1 ثانیه سیم لحیم رو به این نقطه میزنین تا خوب لحیم بگیره. در کمتر از یک ثانیه هم هویه و سیم لحیم رو جدا میکنین! اگر خوب و سریع این کار رو انجام بدین ؛ حاصل لحیمی هست که بصورت مخروطی باید باشه و نه گرد ؛ و در عین حال براق هم خواهد بود. ولی این لحیم گردی که شما در خیلی نقاط زدین احتمال جدا شدنش زیاده.

مرسی مهندس جان مرسی بهرام جان طبق فرمایش شما انجام دادم فیبر رو با الکل تمیز کردم و مهندس جان لحیم ها رو با قلع کش تمیز کردم و از نو لحیم کردم گمونم مشکل از جای دیگه است اخه الان دوتا مدار دارم رو هردوتا مدار می زنم همین پیامو می ده موندم مشکل از کجاست!!!!!!!! ~X(

یکشنبه 15 آذر1394 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:

دوست عزیز همونطور که بهرام و مهندس فرمودن مشکل شما بیشتر از لحیمکاری هست اگه با پروگرم کردن این مشکل براتون پیش اومده به نظر من پایه های سوکت میکرو و جامپر زیرش رو مجددا لحیم کاری کنید چون با این لحیم کاری ممکنه زمانی که میکرو رو بیرون میکشیدین و یا جا میزدین بر اثرفشار لحیم پایه ها ازاد شده باشه و با این روشی که توی عکس براتون میذارم یه تست برای سلامت اتصالاتتون انجام بدین یادتون باشه تک به تک تست کنین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 15 آذر1394 - 5:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
badboy نوشته است:

دوست عزیز همونطور که بهرام و مهندس فرمودن مشکل شما بیشتر از لحیمکاری هست اگه با پروگرم کردن این مشکل براتون پیش اومده به نظر من پایه های سوکت میکرو و جامپر زیرش رو مجددا لحیم کاری کنید چون با این لحیم کاری ممکنه زمانی که میکرو رو بیرون میکشیدین و یا جا میزدین بر اثرفشار لحیم پایه ها ازاد شده باشه و با این روشی که توی عکس براتون میذارم یه تست برای سلامت اتصالاتتون انجام بدین یادتون باشه تک به تک تست کنین

مرسی ماهان جان الا ن با این روش تا یه حدی تونستم دکمه اکی رو ببینم ولی نمی دونم دستم کجا خورده بود :D
گمونم دارم امیدوار می شم :)

یکشنبه 15 آذر1394 - 5:53pm

سلام مهندس واقعأ گلی برنامه جدیدانتقال دادم .دستگاهم عالی شده تشکر @};- .حمیدجان میشه از لوپ 1×1 که اهمش 1شده باتاکردن بجای لوپ 60 استفاده کرداین جوری دیگه نیاز نیست دوتا لوپ جابجاکنیم .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 15 آذر1394 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس نمی دونم پایه 16 رو زدم به یکی از پایه ای l781 مدار روشن نمی شه چرا گمونم خراب کردم

یکشنبه 15 آذر1394 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام البته سوالتون از مهندس بود که با اجازشون جوابتون رو میدم. این کار شدنیه به شرطی که اندوکتانس ثابت باشه که من شک دارم ثابت بمونه چون با لوپ یک اگه300 میکرو هانری در نظر بگیرین تو لوپ 60 شاید تا 400 بیاد که باز هم خوبه اما بشرطی که دیگه بالاتر از 400 نره وگرنه افت برد بوجود میاد :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 15 آذر1394 - 6:20pm
مدیر کل
مدیر کل

saw نوشته است:
سلام مهندس واقعأ گلی برنامه جدیدانتقال دادم .دستگاهم عالی شده تشکر @};- .حمیدجان میشه از لوپ 1×1 که اهمش 1شده باتاکردن بجای لوپ 60 استفاده کرداین جوری دیگه نیاز نیست دوتا لوپ جابجاکنیم .

خواهش میکنم. خیلی ممنون.
بله میتونین این کار رو بکنین ولی ظرفیت به هم میخوره! مادامیکه تفکیک درست عمل کنه و از بردش هم راضی باشین اشکالی نداره. طبیعتا این نوع لوپ یا مشابه اون باید ابتدا محکم بشه تا حین کاوش مختصاتش به هم نخوره. وگرنه میتونه مرتبا از بالانس خارج بشه.

یکشنبه 15 آذر1394 - 6:51pm
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:
مهندس نمی دونم پایه 16 رو زدم به یکی از پایه ای l781 مدار روشن نمی شه چرا گمونم خراب کردم

خسته نباشین!
متوجه نشدم پایه 16 میکرو یا ال سی دی به کجا اتصال کرده؟! :D در هر صورت ولتاژ ها رو مجددا تست کنین. اگر 5 ولت درست نباشه ممکنه 7805 سوخته باشه. وگرنه شانس سوختن میکرو یا ال سی دی هم وجود داره.

یکشنبه 15 آذر1394 - 6:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.میخوام یه مطلبی رو عرض کنم اونم اینکه من با چنس کار کردم اصلا ثبات نداشت وبعد ش با یه آنالوگ کار میکنم یعنی هنوز م دارمش البته تجربه کاوش زیاد ندارم ولی یه چیزای فهمیدم که نیاز دیدم اینجا بیان کنم .1-دستگاه فلز جو بر خلاف آنالوگ ها هم نفوذ بیشتری داره وبعدش حساسیت خوبی به فلزات با ارزش بخصوص طلا داره که من در آنالوگ اینطوری ندیدم وبعد ش فلز جو با تنظیمات ی که داره دست اپراتور رو در هر شرایط خاکی باز میذاره که انالوگ این امکانات واسش نیست همش با ید با دوتا ولوم ور رفت وبعدش من فهمیدم آنالوگ هنگام کار لحظه به لحظه عمق کم میکنه که دستگاه فلز جو اینطوری نیست وخوبی فلز که داره چون قابلیت اپدیت شدن رو داره این کار باعث میشه هر از چند گاهی یه سری نقطه ضعف ها بر طرف بشه که همین واقعا آینده این دستگاه رو دگرگون میکنه ودر آخر تشکر فراوان از طراح این دستگاه یعنی مهندس عزیز.عزت زیاد

یکشنبه 15 آذر1394 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
badboy نوشته است:

خسته نباشین!
متوجه نشدم پایه 16 میکرو یا ال سی دی به کجا اتصال کرده؟! :D در هر صورت ولتاژ ها رو مجددا تست کنین. اگر 5 ولت درست نباشه ممکنه 7805 سوخته باشه. وگرنه شانس سوختن میکرو یا ال سی دی هم وجود داره.

مهندس جان تست کردم میکرو وال سی دی سالمه فقط گمونم 7805 سوخته :D ~X(

یکشنبه 15 آذر1394 - 7:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1516 , 1517 , 1518 , 1519 , 1520 , 1521 , 1522 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 و 162 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure