انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 2:56am

پاسخ به موضوع  [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 29  بعدی
 پیشنهادات برای ارتقاء نرم افزار فلزیاب felezjoo pi 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
مهندس حمید عزیز
FPI به خودی خود مشگل ندار نیست
هر چه هست در اپراتوری ماست !!!!
مهندس حمید عزیز ، من در حدی نیستم که بخوام پیشنهادی بدم چون هم کار کردن رو خوب یاد نگرفتم هم دستگاهم باب میلم نیست
اما اگر میشد که برای حالت تفکیک یک میتر ساده ردیف بالا که چپ و راست پر بشه
برای غیر آهنی راست و آهن چپ ، و زیر اطلاعات سنس و اعداد تفکیک ، برا ما پیرمردا راحت تر بود
بازم ببخشید ، انقدر رفتم تو نخ آنالوگ که شبا تو خواب تیک تیک و گاهی وقتام بوق میزنم !!!

قسمت !

شنبه 14 آذر1394 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام حضور محترم جناب مهندس حمید عزیز
و با تشکر از جنابعالی بخاطر زحمات فراوانی که در زمینه پیشرفت و ارتقاء پروژه فلزیاب فلزجو متقبل میشید.
جناب مهندس، آیا این امر ممکنه تا برای گزینه Ground هم مانند فرکانس و پهنای پالس امکان رول بک ایجاد کنید؟ یا اگه بشه ترتیب اثر این گزینه را بصورت عکس حالت فعلی قرار دهید،منظورم اینه که شماره 1 تطبیق کندتر و نهایتا" شماره 10 تطبیق سریعتر باشه.اینطور که بعد از Off که مقدار خاموش و صفر این گزینه است ،این ترتیب از کمترین به بیشترین مقدار برسه به دلیل اینکه اوپراتور در استفاده از این گزینه همیشه سعی میکنه تا حد امکان از مقادیر کندتر استفاده کنه تا به برد بیشتری دست پیدا کنه و اگه مقادیر کندتر در دسترستر باشه بسیار مطلوب هست.
در نسخه 3.20 باافزودن سه حالت صدای VCO به گزینه Ton ،مخصوصا شماره 10 ، کاربردی تر و کاوش بسیار لذتبخشتر شده، آیا این امکان وجود داره که صدای سنس حداکثری و نهایی شماره 10 را که از صدای بم برای سنس ضعیف تا صدای زیر برای سنس قوی و حداکثری تغییر میکنه، زیری و تیزی این صدا ،مانند صدای زیر تون شماره8 ،زیر تر و تیز تر بشه؟

سپاسگزارم

یکشنبه 15 آذر1394 - 2:42pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از شما.
در خصوص تنظیم گراند اعداد متناسب با چیزی هست که از نظر برنامه انجام میشه! یعنی تنظیم 10 بیشترین تعداد نمونه های بالانس قبلی رو حفظ میکنه و لذا میگیم کند تر هست و تنظیم 1 هم کاملا برعکس. طبیعتا در حالت OFF هم که کلا غیر فعاله. شاید حرف شما از نظر اپراتوری صحیح باشه ولی عوض کردن ترتیبش از نظر من درست نیست و برای دوستانی هم که از قبل کار میکنن میتونه سر درگمی ایجاد کنه. اما گذاشتن رول بک براش موردی نداره و در موردش فکر میکنم.
بازه تغییرات صوتی در تون 9 و 10 که از چه فرکانس تا چه فرکانسی باشه تابع چندین پارامتر مختلف بوده که من خیلی روشون کار کردم و تست کردم. در واقع اینجور نیست که صدای خیلی زیر یا خیلی بم داشته باشیم ولی باز با همین کیفیت تولید بشه. صدای زیر تر امکانپذیره ولی به قیمت پله ای شدن و در واقع ملودی وار شدن بیشتر تغییر صدا تمام میشه! با این وجود این موضوع رو هم بررسی میکنم ببینم شاید بتونه کمی بهتر بشه.

یکشنبه 15 آذر1394 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید اگه امکانش هست یک گزینه برای لوو باطری در نظر بگیرید که در اثر خالی شدن باطری در شرایت سخت بتونیم حتی تا ولتاز 7هم کاوش کنیم مثل گزینه ای که توی چنس بود که این گزینه دست خود اپراتور باشه وکارخونش همون که هست باشه
قبلا یک بار با چنس جای را زده بودم و باطری داشت خالی میشد ومن خاموش میکردم وهر 50سانت یک بار چاله را برسی می کردم وتا 7ولت هم کارمو راه انداخت با وجود رگلاتور 12 ولت سر راهش

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

یکشنبه 15 آذر1394 - 6:45pm
مدیر کل
مدیر کل

عزیز من چنس که با ولتاژ الزاما مشخصی کار نمیکرد و به قول شما با 7 ولت هم میتونست راه بیفته و یکی از دلایل بی ثباتیش هم همین بود! ولی مدار ما بر اساس ولتاژ رگوله 12 ولت کار میکنه که برای این منظور باید باطری حتما بالای 14.5 ولت باشه و شما هم نمیتونین هیچ کاریش بکنین! پس قرار دادن تنظیمی برای این قضیه بیمورد هست. مشکلی که شما فرمودین صرفا بواسطه انتخاب باطری مناسب و خوب شارژ کردنش قبل از کاوش حل میشه. وگرنه بنده اگر کلا پیغام باطری رو هم بردارم و ولتاژ باطری زیر 14 بیاد میبینید دستگاه مرتبا بوق میزنه و تفکیک و همه چیزش هم به هم میریزه! هر مداری مختصات کاری خودش رو داره نمیشه اینطور مدارات مختلف رو مقایسه کرد.

یکشنبه 15 آذر1394 - 6:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
عزیز من چنس که با ولتاژ الزاما مشخصی کار نمیکرد و به قول شما با 7 ولت هم میتونست راه بیفته و یکی از دلایل بی ثباتیش هم همین بود! ولی مدار ما بر اساس ولتاژ رگوله 12 ولت کار میکنه که برای این منظور باید باطری حتما بالای 14.5 ولت باشه و شما هم نمیتونین هیچ کاریش بکنین! پس قرار دادن تنظیمی برای این قضیه بیمورد هست. مشکلی که شما فرمودین صرفا بواسطه انتخاب باطری مناسب و خوب شارژ کردنش قبل از کاوش حل میشه. وگرنه بنده اگر کلا پیغام باطری رو هم بردارم و ولتاژ باطری زیر 14 بیاد میبینید دستگاه مرتبا بوق میزنه و تفکیک و همه چیزش هم به هم میریزه! هر مداری مختصات کاری خودش رو داره نمیشه اینطور مدارات مختلف رو مقایسه کرد.

تشکر مهندس ولی من براش رگلولاتور گذاشته بودم بازم ممنون

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

یکشنبه 15 آذر1394 - 7:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز امکان داره برای دستگاه بازه بالانس تعریف بشه . مثلا لوپ از روی خاک تا 15سانت بالاتر مشکلی نداشته باشه .به صورتی که بالانس رو دو مرحله ای انجام بدیم .یعنی لوپ رو بزاریم زمین و زیرو کنیم و مرحله دوم با فاصله 15سانت از زمین بالانس کنیم تا دیگه مشکل بالا پایین شدن لوپ که باعث سنس خاک و میتر منفی میشه رو نداشته باشیم . ببخشید اگه منظورم رو خوب نرسوندم.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

چهارشنبه 18 آذر1394 - 2:32pm
مدیر کل
مدیر کل

مطلبی که فرمودین به معنی تنظیم اتوماتیک حساسیت هست و من هنوز به این نتیجه نرسیدم که اگر چنین کاری انجام بشه میتونه مفید باشه! علتش هم اینه که اولا در انجام چنین پروسه ای قطعا حساسیت و برد کم میشه در صورتیکه بدلیل اتوماتیک بودن اپراتور از میزان افت برد نمیتونه اطلاعی داشته باشه مگر اینکه بلافاصله بعدش برد رو هم تست کنه که زیاد جالب بنظر نمیاد! در ثانی نتیجه این نوع بالانس کاملا به نوع حرکت دادن لوپ توسط اپراتور هنگام بالانس و فاصله حداقل و حداکثری از زمین بستگی داره که میتونه هر بار نتایج متفاوتی داشته باشه. ثالثا در صورت وجود نویز لحظه ای امکان اشتباه این نوع سیستم اتوماتیک وجود داره و ممکنه زیاد درست عمل نکنه مگر اینکه پروسه بالانس اتوماتیک خیلی طولانی باشه که اون هم چندان مطلوب بنظر نمیرسه. در مجموع ریسک کم شدن بیش از حد برد با چنین روشی خیلی بالاست و این هم از نظر همه ما بنوعی خط قرمز محسوب میشه! وگرنه اگر منظور شما این باشه که بدون کم شدن حساسیت و برد چنین کاری انجام بشه ؛ اصلا چنین چیزی ممکن نیست. اگر برد نهایی مد نظر باشه باید دستگاه کمی به زمین حساس باشه و در عوض در اپراتوری و حرکت با فلزیاب دقت بیشتری کرد. در غیر این صورت میشه بصورت دستی حساسیت رو کم کرد یا سایر تنظیمات مهم رو تغییر داد و دوباره نتیجه رو بررسی کرد. در مورد سایر تنظیمات هم نمیشه روال اتوماتیک طراحی کرد چون بفرض جوابدهی هم ترکیبات مختلف مجموعا به زمانی بسیار طولانی برای تست خودکار نیاز دارن که مطمئنا از حوصله اپراتور خارج میشه. بهرحال اگر در این زمینه ها چیزی بنظر من برسه که جنبه منفی خاصی نداشته باشه قطعا در نظر میگیرم.

چهارشنبه 18 آذر1394 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
مطلبی که فرمودین به معنی تنظیم اتوماتیک حساسیت هست و من هنوز به این نتیجه نرسیدم که اگر چنین کاری انجام بشه میتونه مفید باشه! علتش هم اینه که اولا در انجام چنین پروسه ای قطعا حساسیت و برد کم میشه در صورتیکه بدلیل اتوماتیک بودن اپراتور از میزان افت برد نمیتونه اطلاعی داشته باشه مگر اینکه بلافاصله بعدش برد رو هم تست کنه که زیاد جالب بنظر نمیاد! در ثانی نتیجه این نوع بالانس کاملا به نوع حرکت دادن لوپ توسط اپراتور هنگام بالانس و فاصله حداقل و حداکثری از زمین بستگی داره که میتونه هر بار نتایج متفاوتی داشته باشه. ثالثا در صورت وجود نویز لحظه ای امکان اشتباه این نوع سیستم اتوماتیک وجود داره و ممکنه زیاد درست عمل نکنه مگر اینکه پروسه بالانس اتوماتیک خیلی طولانی باشه که اون هم چندان مطلوب بنظر نمیرسه. در مجموع ریسک کم شدن بیش از حد برد با چنین روشی خیلی بالاست و این هم از نظر همه ما بنوعی خط قرمز محسوب میشه! وگرنه اگر منظور شما این باشه که بدون کم شدن حساسیت و برد چنین کاری انجام بشه ؛ اصلا چنین چیزی ممکن نیست. اگر برد نهایی مد نظر باشه باید دستگاه کمی به زمین حساس باشه و در عوض در اپراتوری و حرکت با فلزیاب دقت بیشتری کرد. در غیر این صورت میشه بصورت دستی حساسیت رو کم کرد یا سایر تنظیمات مهم رو تغییر داد و دوباره نتیجه رو بررسی کرد. در مورد سایر تنظیمات هم نمیشه روال اتوماتیک طراحی کرد چون بفرض جوابدهی هم ترکیبات مختلف مجموعا به زمانی بسیار طولانی برای تست خودکار نیاز دارن که مطمئنا از حوصله اپراتور خارج میشه. بهرحال اگر در این زمینه ها چیزی بنظر من برسه که جنبه منفی خاصی نداشته باشه قطعا در نظر میگیرم.

متشکرماز توضیحات خوبتون.واقعا قانع کننده بود :ymhug:

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

چهارشنبه 18 آذر1394 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. شاید این مطلبی که عرض میکنم زیاد منطقی نباشه. آیا میشه برای اهدافی که بصورت ضعیف سنس میشن برای درک بهتره اپراتور از اینکه ذراته یا فلزی در عمق راهکاری پیدا کنید. مثلا اگه ذراته با کلمه خاصی اعلام کنه و اگه فلز در عمق هم با یه کلمه دیگه. البته این موارد بصورت جداگانه از بخش تفکیک عمل کنه و فقط مربوط به این دو مورد باشه. @};-

چهارشنبه 18 آذر1394 - 5:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 29  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mzzzzzzz , Rasam و 493 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure