shayan666666 نوشته است:
ردیاب رو از فسفر برنز بساز وجیوه نقره خلوص بالا بریز وانتنش هم سیم جوش برنجی مارک المان بگیر. وگروه خونت مثبت باشه .با این ردیاب یون بار رو میزنی وبه نظر من کم خطا ترین ردیابه .داخل جیوه برای شک ردیاب باید طلا انداخت .خودم دارم خیلی رازیم
آقا شایان گویا غیر از شما کس دیگه ای جهت پاسخ گویی به سوال ما نبود. بازم ازتون ممنونم که تجربتونو بدون هیچ چشمداشتی در اختیارمون گذاشتید.
از اونجایی که ردیابتون به خوبی جواب میده میخوام یکی شبیه اون بسازم. فقط چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنونتون میشم.
میخوام برا دسته میله از جنس فسفر برنز بگیرم و از بالا با مته ای که قطرش نیم میلیمتر بیشتر از قطر آنتنه سوراخش کنم برا جای آنتن(سوراخ راه به در نباشه). از زیر دسته هم با یه مته بزرگتر جای محفظه ی جیوه رو در میارم البته با رزوه و درپوش و جای اورینگ برا آببندی. تا اینجا اگه مشکلی داره لطفا بگید و اگه براتون مقدوره به سوالات زیر هم پاسخ بدین
1.مقدار جیوه ای که باید تو هر دسته بکار بره چقدره و محفظه باید حتما خالی از هوا باشه؟
2.مقدار و عیار طلایی که تو جیوه میریزیم چقدر باشه؟
3.خوراک رو کجا قرار بدیم؟
4. من چند تا دندون پر کرده دارم، شما که جواب گرفتین هم این وضعیت رو دارین؟یا اینکه اطلاع دارین دندون پر کرده تو کار اثری میذاره یا نه؟
شرمنده سولای زیادمو پای تجربه کمم تو این کار بذارید.
با تشکر