نویسنده |
پیغام |
atabak
کاربر حرفه ای
|
حرف قسم خوردن نیست حرف باور داشتن کار و حرفایی این دوستانه که توی سایت جون میکنندو اطلاعات میذارند و بعضیا قبولش ندارند
|
چهارشنبه 8 مرداد1392 - 1:29am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
جناب اتابک این عکسها رو شما به چه صورتی میفرستین که سیستم انجمن قادر به کوچک کردنش نیست؟ کل قالب انجمن به هم ریخت! 
|
چهارشنبه 8 مرداد1392 - 2:10am |
|
 |
atabak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: جناب اتابک این عکسها رو شما به چه صورتی میفرستین که سیستم انجمن قادر به کوچک کردنش نیست؟ کل قالب انجمن به هم ریخت!  چشم عکسهای بعدی رو که انشالله خواهم گذاشت سایزاشونو کوچیک میکنم ببخشید
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 3:30am |
|
 |
بنده خدا
|
تبريك ميگم اتابك خان پس با اين حساب وضعت خوبه ديگه.اين ريشهات اصلاح كن چند دست لباس خوب هم براي خودت بخر.دندون مصنوعي هم بذار.اگه وقت كردي يه زن هم بگير. حالا چي بود توي بار اصلي؟
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 8:32am |
|
 |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
بنده خدا نوشته است: تبريك ميگم اتابك خان پس با اين حساب وضعت خوبه ديگه.اين ريشهات اصلاح كن چند دست لباس خوب هم براي خودت بخر.دندون مصنوعي هم بذار.اگه وقت كردي يه زن هم بگير. حالا چي بود توي بار اصلي؟ بنده خدا راست میگه دیگه وقتشه ب خودت ی سرو سامونی بدی . ایشاا عروسیت همه بچه هاه انجمنو دعوت کن باحال میشه . فکرشو بکن چ شود . یکی ترکی میرقصه یکی لری یکی کردی یکی شمالی. خدایش عروسی توپی میشه.فقط شرطش اینکه بچه های انجمن بیان این ریش هاتو بزنی .دیدی ک همه با ریشهات مشکل دارن بخصوص داش ژنرال
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 9:57am |
|
 |
atabak
کاربر حرفه ای
|
با اینکه یه بار ازدواح کردم چشم دوباره ازدواج میکنمو همتونو دعوت میکنم ژنرال که حتمی باید باشه جان من عکسامو بیخیال بشیذ برید سراغ بحثمون 2 گروه عکس گذاشتم خوشحال میشم جواباتونو بدونم مرسی عزیزان
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 11:29am |
|
 |
faridi1356
|
باسلام دوباره دوستان در ادامه سنگهای نشان داده شده در پست اولم، به شکلهای زیر که در همان منطقه باستانی است نیز دقت کنید و لطفا اظهار نظر کنید.با این توضیح که سنگ زیر بر اثر جاده سازی کمی شکست پیدا کرده و از جای خود جابجا شده است
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 11:48am |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام اتابک جان خوب اگه شما پیداش کردی دیگه تفسیر میخواد چه کنه تفسیرش رو بارها گفته شده اگه سم خودش تنها باشه یعنی علامتی همراهش نباشه بار یا در سنگ یا در زیر سنگ سم هست ولی اگر علامتی دیگه همراهش باشه بستگی به اون سم و علامت داره که رو به کدوم طرف باید کمی رفت جلو تا علامت بعدی پیدا بشه که بیشتر روبروی سم هست تا ده قدمی که بار زیر اون سنگه و از زیر سم به زیر اون سنگ راه داره 
آخرین بار توسط parsi در چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:22pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 12:48pm |
|
 |
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
اتابک جان تبریک عرض میکنم.انشاا.. که در فروش هم زیرک باشی و به اصطلاح هول برت نداره و خطر نکنی و به همه نگی.راستی این موفقییت قابل توجه تمامی اونهایست که زحمات اساتید پیشکسوت این انجمن و زیر سوال میبرن.انشاا... که اونها هم قدر بدونن و ...
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:09pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
faridi1356 نوشته است: باسلام دوباره دوستان در ادامه سنگهای نشان داده شده در پست اولم، به شکلهای زیر که در همان منطقه باستانی است نیز دقت کنید و لطفا اظهار نظر کنید.با این توضیح که سنگ زیر بر اثر جاده سازی کمی شکست پیدا کرده و از جای خود جابجا شده است سلام حیف شد چون دیگه مقیاسها و کل معاملات به هم ریخته  فریدی جان اینجا دستگاه به کار میاد داداش 
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:21pm |
|
 |
|