نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
qasedak نوشته است: سلام خدمت دوستان فلزجو استاد حمید رگولاتور 12 خیلی داغ میشه و همینطور که شما فرمودین باید هیت سینک واسش بزاریم حتی رگولاتور مدار من به حدی داغ میشه که خمیر سیلیکون هم اضافه کردم ولی عکس مدار دوستان رو که میبینم تقریبا ندیدم کسی هیت سینک گذاشته باشه خواستم بدونم مشکل از مدار منه که انقدر داغ میشه یا دوستان خیلی بیخیالن البته ناگفته نماند که تمامی ولتاژ ها رو اندازه گرفتم دقیق دقیق هستن دوست عزیز اولا که شما خوب کاری کردین برای رگولاتورتون گرماگیر نصب کردین  دوما گرمای اون رگولاتور یک مقدارش که طبیعت کاری رگولاتور هست اگه از حدی بیشتر باشه چند دلیل داره یکی ولتاژ بالای باطری دوم اهم پایین لوپ سوم پهنای پالس بالا و چهارم استفاده از فرکانس بالا و هر تنظیمی که مصرف باطری رو بالاتر ببره
|
سه شنبه 17 آذر1394 - 11:52pm |
|
 |
chalak
کاربر فعال
|
سلام ،مهندس حمید ارجمند خسته نباشید. یه موردی رو عرض کنم خدمتتون.چند ثانیه اول کارکرد مدار ،نسبت به بعداز آن .برد بیشتری در حد ۵ درصد داره. یعنی مدار که گرم میشه یه مقدار افت میکنه. بنظر شما از کدوم المانها میتونه باشه؟ با تشکر
یا الله
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 12:13am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
Empire نوشته است: با درود و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و همه ی دوستان هر چی قطعه بود عوض کردم ولی همش کویل ارور داد.لطفا کمکم کنید. دوست عزیز مشکل شما از لوپ هستش ، ظاهرا شما با سیم لاکی ، لوپ رو ساختید و سیمها بهم چسبیدن . باید بین سیمها مقداری فاصله بندازید تا اثر خازنی از بین بره .
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 12:50am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

saw نوشته است: سلام به همه دوستان.ومهندس حمید عزیز با357 اصلی Jm19AC تفکیکم از 1به خوبی کارمیکنه وبا ای سی11h26 ازشماره2 تفکیکم شروع بکارمی کنه با برنامه جدیدای سی های357 تقلبی راحت مشخص می شه به نظر من 357 که با شروع تفکیک1و2 حذف نداشته باشه تقلبی وبا لو پهایی که اهم بالای 2.5 دارن تفکیک کار نمی کنه.مهندس جان با لوپ 1×1 که با 40متر سیم افشان درست شده که اهمش 1و با کابل اتصال 1/5 میشه تفکیک دستگاه می تونه تو دورور 2متر حذف داشته باشه. ممنون. شما هم خسته نباشین. خیر! اگر حذف آهن از درجه 1 شروع به حذف کنه دیگه به عملکردش اطمینانی نیست. درستش این هست که حداقل از 2 یا 3 شروع به کار کنه. در نمونه ساخته شده بنده تقریبا از 13 حذف آهن شروع میشه که بنظر من روی 15 بهترین حالتش هست. با تست چند فلز آهنی و غیر آهنی و توجه به میتر آهن میتونین مساله رو ارزیابی کنین. برای آهن میتر اگر حدود 10- و برای غیر آهن حدود 10+ باشه یعنی درجه حذف خوبی انتخاب کردین. فراموش نکنین میتر آهن همیشه به درجه حذفی که تنظیم کردین بستگی داره. بنابراین مطلبی که فرمودین الزاما به ایسی 357 ربطی نداره و میتونه از لوپ یا جای دیگه باشه. در مورد لوپ 1 متری هم اگر درست بسازین و کابل مناسبی استفاده کنین و اعداد 3 گانه درست باشن حذف آهن کار میکنه. فرق زیادی با لوپهای کوچک نداره.
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 1:13am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
chalak نوشته است: سلام ،مهندس حمید ارجمند خسته نباشید. یه موردی رو عرض کنم خدمتتون.چند ثانیه اول کارکرد مدار ،نسبت به بعداز آن .برد بیشتری در حد ۵ درصد داره. یعنی مدار که گرم میشه یه مقدار افت میکنه. بنظر شما از کدوم المانها میتونه باشه؟ با تشکر خواهش میکنم. بله این مساله درست و کاملا طبیعی هست! در واقع در لحظات ابتدایی چون قطعات به ویژه مقاومتهای 390 اهم شروع به گرم شدن میکنن و معمولا کاهش مقدار میدن ؛ حساسیت دستگاه مدام و بخودی خود در حال بیشتر شدن هست! به همین دلیل در لحظات ابتدایی درجه بالای حساسیت جوابگو نیست و ممکنه بوق اضافی داشته باشین. اما در عوض همین مساله باعث میشه به ظاهر برد بیشتر باشه. وقتی مدار از نظر حرارتی به تعادل میرسه بالانس در سطح ثابتی قرار میگیره و به همین دلیل میتونین درجه حساسیت رو در عین سکوت بالاتر هم ببرین. در هر صورت مطلب کاملا عادی هست. مساله پایداری حرارتی هم به مقاومتهای 390 اهم و ماسفت و ایسی 357 بستگی داره.
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 1:18am |
|
 |
sina45563
کاربر فعال
|
باسلام وخسته نباشید خدمت مهندس حمید ودوستان فلزجو مهندس من دوتا از مدار فلزجو رو ساختم اولی رو که از فیبر استخوانی استفاده کردم وقطعات زیادی جا به جا شد تا درست شد با اینکه مس مدار وصله پینه ای شده لوپ سی وشصت که هر دو 1 اهم و380 میکرو کوچیکه و405 میکرو بزرگه دستگاه هر دو رو دیلی 19 میشناسه وبا کم وزیاد کردن پهنا وفرکانس تغییری نمیکنه----ودر صورت تغییر دیلی اوتو یک درجه کم میشه. ولی مدار دومم با اینکه تمیزتره واز قطعات تست شده ویکسان با دستگاه اول ولوپ ومحل تست یکسان استفاده شده دیلی 14 شناسایی میشه وبا کم وزیاد کردن پهنا وفرکانس دیلی تا 18 بالا میره وبردشم کمتر از دستگاه اول هست وعدد اول زیر200 عدد دوم 550 تا600وسوم 650 تا700 میخواستم بدونم علت ازقطعات کدام قسمته وکلا کدو م مداربهتره ؟البته من ترانزیستورها وای سی ها رو عوض کردم وروی دستگاه اول چک کردم وایرادی نداشتن
ممنون از لطف شما پاینده باشید وسربلند
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 1:26am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. طبیعتا وضعیت مدار اول شما درست تر هست. توجه کنین افزایش دیلی اتومات لوپی به میزان 1-2 واحد با افزایش پهنای پالس کاملا طبیعی و مطابق اتفاقی هست که روی موج میفته. اما بیش از این باشه دیگه طبیعی نیست. با توجه به اینکه فرمودین قطعات دو مدار یکسان هست من نمیتونم حدس خاصی بزنم جز اینکه اتصالات و سیم کشی در دو مدار تفاوتی داشته باشه!
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 1:33am |
|
 |
sina45563
کاربر فعال
|
ممنون مهندس حمید عزیز من تنها دوقطعه مقامت 10 اهم و47اهم رو در مدار معیوب از نوع 5در صد گذاشتم یعنی ممکنه از اون دو مقاومت باشه چون کانکتور ها وحتی باطری ها هم از یک نوعند ایا احتمال خرابی از خازن ها میتونه باشه ؟ودر کدام قسمت میشه دنبال عیب احتمالی گشت ؟چون جعبه کوچکی دارم وسیمها کوتاه هستن .
ممنون از لطف وبردباری شما
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 1:56am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دقت اون مقاومتها اهمیتی نداره. اما در مورد خازنها احتمالش هست و در این مورد خازنهای 10 و 11 و 12 از اهمیت زیادی برخوردارن.
|
چهارشنبه 17 آذر1394 - 2:45am |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس خمید گزامی لطف کنین یه بار هم اعداد سه گانه نرمال رو بزارین خیلی ممنون از زحمات استاد عزیز
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 12:36pm |
|
 |
|