سلام خدایش قصد زدن تایپک جدید نداشتم ولی خوب اون چیزی رو که می خواستم بدونم پیدا نکردم
یکی میگه ردیاب باید بهش باور داشته باشی, یکی میگه ردیابها تمام گمان زن هستن, و فرکانس یه چیز سر کاریی ,یکی میگه عمر تو به پایی ردیاب نزار, یکی میگه بدون ردیاب یعنی شکست,یکی می گه ردیاب از ضمیر نا خودآگاهت استفاده می کنه ,یکی میگه باید استعداد داشته باشی , خدا وکیلی دیونه شدم
خدایش نمی خواهم کسی ردیاب رو برام ثابت کنه ولی اقا شما وقتی ندونی این ردیاب نحوه کار کردش چطوره چطور می خواهی باهش کار کنی باز اینم بی خیال میشم چون می بینم خیلیا دارن ازش نتیجه می گیرن
حداقل این بگید گه چطور به ردیاب باور پیدا کنم
از اساتید ,دوستانی که به ردیاب باور دارند خواهش می کنم یه چکید از (زندگینامه ردیابیشون) یا از باور شون یا طرز فکر شون درباره ردیاب یا وقتی ردیاب رو دستشون می گیرنه چطور تمرکز می گیرنن یا به چی فکر می کنن رو بگنخدایش به تازه کارای مثل من خیلی کمک می کنه
با هر کی این مدت مشاوره داشتم فقط نامیدم کرد اولا تشکر می کنم که راهنمایی کردید وتجربتون از آدمای سمجی مثل امثال من دریغ نکردید
نمی خواهم نحوه اپراتوری رو برای بچه های توضیح بدید ولی حداقل می تونید باور یا طرز فکر تون رو به ردیاب بگید