انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 12:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1523 , 1524 , 1525 , 1526 , 1527 , 1528 , 1529 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان کابل رابط رو دقت کنید از نوعی که پلاستیک فشرده شیشه ای دور مغزی کابل هست استفاده نکنید ، چون عدد اول دیباگ رو فوق العاده بالا میبره . بهتره از مدلی که دور مغزی کابل فوم سفید داره استفاده کنید که مغزی ضخیم داشته باشه ، مخصوصاً برای لوپ های بزرگ .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در چهارشنبه 18 آذر1394 - 12:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 18 آذر1394 - 12:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

yas22 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس خمید گزامی
لطف کنین یه بار هم اعداد سه گانه نرمال رو بزارین خیلی ممنون از زحمات استاد عزیز

شما اگر فایل وورد راهنمای مونتاژ رو خوب مطالعه بفرمائید همه چیز رو متوجه میشید ، مگه بدون مطاله میشه عالم شد آخه [-X ماشاا.. به مهندس حمید ، چقدر باید ایشون به سوالات تکراری دو صفحه گذشته جواب بدن ! یک کمی مطالعه بفرمائید ..ای بابا :-w

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 18 آذر1394 - 12:49pm

سلام دوستان
بنده هم مدار رو تموم کردم یه مشکلی برام پیش اومده

مدارو به 18.5 ولت وصل کردم یک لحظه ال سی دی روشن و خاموش شد
دیگه بالا نیومد
تمام اتصالات ال سی دی رو چک کردم مشکلی نداشت
بعد کریستال رو عوض کردم ولی مشکل حل نشده

((البته آی سی رو با tnm 2000 پروگرام کردم avr ندارم
مشکل از کجاست راهنمایی لطفن))

چهارشنبه 18 آذر1394 - 5:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
yas22 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس خمید گزامی
لطف کنین یه بار هم اعداد سه گانه نرمال رو بزارین خیلی ممنون از زحمات استاد عزیز

شما اگر فایل وورد راهنمای مونتاژ رو خوب مطالعه بفرمائید همه چیز رو متوجه میشید ، مگه بدون مطاله میشه عالم شد آخه [-X ماشاا.. به مهندس حمید ، چقدر باید ایشون به سوالات تکراری دو صفحه گذشته جواب بدن ! یک کمی مطالعه بفرمائید ..ای بابا :-w

بله چشم آقا مهدی عزیز شما اگه جای مهندس بودین الان همه رو انداخته بودین بیرون در ضمن سوال رو از آقا حمید بود نه شما

چهارشنبه 18 آذر1394 - 5:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد حمید عزیز ایا میشه بجای رگولاتور ۷۸۱۲ از یک مدار تغذیه با امپر بالاتر استفاده کنیم تا در زمانی که خواستیم با پهنای پالس بالاتر استفاده کنیم رگولاتور دیگه بیش از حد داغ نشه تا جریانش تغییر کنه

چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقا حمید من قطعاتم سفارش دادم. حدود 1300 صفحه از مطالب انجمنم خوندم شما هنوز پستهای بنده رو تایید نکردید :-(

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:17pm
مدیر کل
مدیر کل

ebiii نوشته است:
سلام دوستان
بنده هم مدار رو تموم کردم یه مشکلی برام پیش اومده

مدارو به 18.5 ولت وصل کردم یک لحظه ال سی دی روشن و خاموش شد
دیگه بالا نیومد
تمام اتصالات ال سی دی رو چک کردم مشکلی نداشت
بعد کریستال رو عوض کردم ولی مشکل حل نشده

((البته آی سی رو با tnm 2000 پروگرام کردم avr ندارم
مشکل از کجاست راهنمایی لطفن))

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
بنظر میاد مدار شما اشکال خاصی داشته و احتمالا چیزی معیوب شده باشه! باید ایراد مدارتون رو پیدا کنین. از این گذشته تجربه خوبی در خصوص پروگرام این میکرو با این پروگرامر خاص وجود نداشته و احتمال داره حتی اگر مدارتون هم بالا بیاد در مراحل بعدی به مشکل بخورین! چون فیوز بیتها باید دقیقا به همون صورتی که ذکر شده تنظیم بشن و در پروگرامر TNM ظاهرا این کار بصورت کاملا درست انجام نمیشه.

چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:31pm
مدیر کل
مدیر کل

سوناتا نوشته است:
سلام استاد حمید عزیز ایا میشه بجای رگولاتور ۷۸۱۲ از یک مدار تغذیه با امپر بالاتر استفاده کنیم تا در زمانی که خواستیم با پهنای پالس بالاتر استفاده کنیم رگولاتور دیگه بیش از حد داغ نشه تا جریانش تغییر کنه

به فلزجو خوش اومدین!
وقتی مصرف عادی مدار در حدود 100 میلی آمپر هست و مصرف نهایی هم در صورت استفاده از بیشترین تنظیم فرکانس و عرض پالس به بیش از 500 میلی آمپر نمیرسه ؛ بنظر من رگولاتور 1.5 امپری کاملا کفایت میکنه! اما اینکه چرا داغ میکنه با توجه به میزان وات مصرفی و اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی رگولاتور مساله کاملا طبیعی هست. حتی رگولاتورهای قابل تنظیم نظیر LM317 هم وضعیت حرارتیشون بهتر نیست که شاید بدتر هم هست! در عین اینکه برای یک ولتاژ ثابت و استاندارد مثل 12 ولت قطعا یک رگولاتور مخصوص 12 ولتی بهتر جواب میده. رگولاتورهای 12 ولت دیگری هم البته وجود دارن که کمیاب و گران تر هستن ولی بنظر من با توجه به عملکرد خوب و قابل قبول 7812 و رایج بودنش در بازار استفاده از این قطعه کاملا معقول بوده. بهرحال از هر نوع رگولاتور یا مدار تغذیه ای هم استفاده بشه با توجه به مواردی که عرض شد وجود هیت سینک ضرورت داره و البته مساله بسیار ساده ای هم هست. در خصوص تغییر جریان هم در صورت داغ شدن تفاوتی ایجاد نمیشه چون بهرحال خیلی کمتر از حد نهایی جریاندهی 7812 رو ازش میگیریم. مهم ثبات ولتاژش هست که در صورت مرغوبیت رگولاتور و استفاده از هیت سینک مناسب هیچ مشکلی وجود نداره.

چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:38pm
مدیر کل
مدیر کل

r_khan66 نوشته است:
آقا حمید من قطعاتم سفارش دادم. حدود 1300 صفحه از مطالب انجمنم خوندم شما هنوز پستهای بنده رو تایید نکردید :-(

شما هم به فلزجو خوش اومدین!
خب این بار که دیگه تایید کردیم. تا ببینیم شما بعنوان یک عضو جدید چطور این مدار رو میسازین! :D در خصوص این طرح هم همونطور که در انتهای پست اول تاپیک اشاره کردم نیازی به مطالعه این همه صفحات تاپیک نبود. توجه به توضیحات فایل راهنما برای ساخت و راه اندازی مدار کاملا کفایت میکنه.

چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام @};-
1. آقا حمید اگر ولتاژ باطری و ولتاژمدار با هم همخوانی نداشته باشن .یعنی عددی که روی ال سی دی نشون میده با ولتاژ باطری کمی تفاوت داشته باشه. زمانی که 14.5 ولت شده و مدار بعد پیغام low باطری میخواد خاموش بشه. ملاک اون 14.5 ولت باطری هست یا ال سی دی؟ (برای یاد گیری پرسیدم )
2. مزایای فیبر فایبر گلاس که تو نت پیدا نکردم.
3 .فریت گرد یا فریت استوانه ای کدوم بهتره واسه نویز گیری؟
:-*

چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1523 , 1524 , 1525 , 1526 , 1527 , 1528 , 1529 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaabolfazl , Majestic12 و 181 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure