نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
yas22 نوشته است: مهدی نوشته است: yas22 نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس خمید گزامی لطف کنین یه بار هم اعداد سه گانه نرمال رو بزارین خیلی ممنون از زحمات استاد عزیز شما اگر فایل وورد راهنمای مونتاژ رو خوب مطالعه بفرمائید همه چیز رو متوجه میشید ، مگه بدون مطاله میشه عالم شد آخه  ماشاا.. به مهندس حمید ، چقدر باید ایشون به سوالات تکراری دو صفحه گذشته جواب بدن ! یک کمی مطالعه بفرمائید ..ای بابا  بله چشم آقا مهدی عزیز شما اگه جای مهندس بودین الان همه رو انداخته بودین بیرون در ضمن سوال رو از آقا حمید بود نه شما دوست عزیز من نمیخوام وارد بحثی بشم یا بحث درست کنم اما اقا مهدی هم مثل اقا حمید عزیز هستن و میدوندار انجمن پس اگه حرفی میزنن نباید به دل بگیرین بعدش هم اگه خودتون رو جای اساتید مهم سایت بزارین اگه یک سوال تکراری رو 100 بار ازتون بپرسن چیکار میکنین تازه من کمش رو گفتم  فایل راهنمای سیستم کامل هست و اگه مطالعه بشه واقعا این همه پرسشهای مبتدیانه کمتر میشه با سپاس 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
آخرین بار توسط بهرام در چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:59pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:56pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mohammad22 نوشته است: سلام 1. آقا حمید اگر ولتاژ باطری و ولتاژمدار با هم همخوانی نداشته باشن .یعنی عددی که روی ال سی دی نشون میده با ولتاژ باطری کمی تفاوت داشته باشه. زمانی که 14.5 ولت شده و مدار بعد پیغام low باطری میخواد خاموش بشه. ملاک اون 14.5 ولت باطری هست یا ال سی دی؟ (برای یاد گیری پرسیدم ) 2. مزایای فیبر فایبر گلاس که تو نت پیدا نکردم. 3 .فریت گرد یا فریت استوانه ای کدوم بهتره واسه نویز گیری؟  1- خب پاسخ که خیلی مشخصه! ملاک اون ولتاژی هست که در برنامه داره اندازه گیری میشه و روی ال سی دی اعلام میشه. دقتش هم به مقاومتهای 19 و 20 و همینطور دقیق بودن ولتاژ 5 مدار بستگی داره. 2- حالت خازنی کمتر بین قسمت رسانا و نارسانا ؛ ضخامت و کیفیت بیشتر لایه مسی ؛ دوام و استحکام بیشتر. 3- فریت گرد یا همون حلقه ای شکل برای نویزگیری سیمهای تغذیه مرسوم هست.
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 7:58pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
یه سوال دیگه یادم رفت رگلاتور 12 ولت من خارج از مدار 12.1 ولت نشون میده با گر م شدن رگلاتور ولتاژش بیشتر خواهد شد یا کمتر . عوضش کنم بهتره ؟ مرسی از زحماتتون 
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 8:02pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
اکثر رگولاتورهای 7812 موجود در بازار ولتاژشون حدود 12.1 الی 12.2 ولت هست و بنده هم از همین مدل استفاده کردم. مشکلی نداره. در توضیحات هم قید کردم. اگر قرار باشه با کمی گرم کردنش ولتاژ افت بکنه که دیگه رگوله بودن معنی پیدا نمیکنه! در رنج دمای مشخصی که برای این قطعه تعریف شده ولتاژ کاملا ثابت و رگوله هست. از اون حد که بگذره دیگه وضعیت زیاد مشخص نیست. معمولا ابتدا افت ولتاژ داره و اگر هم بسوزه معمولا ولتاژ قطع میشه. یک هیت سینک ساده روش بذارین حتی اگر بظاهر زیاد هم داغ کنه مشکل ولتاژی نداره. اما با مراجعه به دیتاشیت رسمی L7812CV محصول شرکت ST اطلاعات دقیق تر موجوده. این قطعه میتونه در بازه دمایی 55- تا 150 درجه کار کنه که البته نوعی که پسوند CV نداره با دمای زیر صفر مشکل خواهد داشت! میزان تغییر ولتاژ خروجی با دما 1.5 میلی ولت به ازای درجه سانتیگراد ذکر شده که نمیتونه روی بالانس دستگاه تاثیر محسوسی داشته باشه. بشرطی که از هیت سینک مناسب استفاده بشه.
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 8:25pm |
|
 |
سوناتا
کاربر فعال
|
درود بر شما ممنون از توجهتون استاد عزیز خیلی وقت بود پشت در گیر کرده بودیم و فقط نظاره گر بودم در رابطه با پاسخ شما هم از شما تشکر میکنم و همینطور مدار خیلی خیلی خوبتون امیدوارم همیشه موفق باشید
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 10:24pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
بعضیا دیگه حیا رو خوردن و احترام رو قی کردن!!! همچین طلبکارانه حرف میزنن که یکی ندونه فکر میکنه پول دادن اومدن اینجا! یکم احترام به بزرگتر چیزی از کسی کم نمیکنه
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 10:52pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید آقا تو پاسخ هاتون همیشه به ادم یه دلگرمی خاصی میدین گذشته از این مدار ادم به زندگی هم امید وار میشه. الان بعضی از ادمارو درک میکنم که هی سوال تکراری میکنن و منتظر جواب شما هستن . 
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 10:59pm |
|
 |
saw
|
سلام به همه دوستان. تشکراز مهندس حمید عزیر که با صبر حوصله بدون چشمداشتی این فلز یاب ....عمومی کردن وتک تک سوالات دوستان پاسخگوهستن انشا...که بتونم این لطفتون جبران کنم.  وتشکراز اقا مهدی و اقابهرام وسایر دوستان که اطلاعات تجربیات شونو صادقانه بیان می کن. 
|
پنج شنبه 18 آذر1394 - 12:23am |
|
 |
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز و دوستان
کسی اطلاعاتی از این رگولاتور داره ؟؟؟ سفارش اینترنتی دادم اینا اومدن . تو نتم اطلاعاتی ازش نبود ؟ حالا موندم بدرد این کار میخورن؟؟؟؟؟؟ نوشته های روش ; nec 7812a malaysia
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 18 آذر1394 - 1:25am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
این رگولاتور جواب میده ولی هم احتمالا 1 آمپری هست و هم کیفیت L7812CV رایج رو نداره.
|
پنج شنبه 18 آذر1394 - 1:31am |
|
 |
|