انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 12:21pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1525 , 1526 , 1527 , 1528 , 1529 , 1530 , 1531 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید میشه در رابطه با ماسفتirf2807کمی توضیح بدید که خوبه یا نه ؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 19 آذر1394 - 10:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد عزیز جناب حمید سلام

سوال داشتم خدمتتون :

من واسه PI سه تا لوپ درست کردم واسه هر سه تاشون از کابل میکروفن مرغوب با دو مغزی استفاده کردم (از نظر پارازیت در موقع دست زدن به کابل مشکلی ندارم ) دو مغزی رو که به هم پیچوندم نسبت به مغزی کابل RG که شما و جناب مهدی فرمودند ضخامتش کمه این امر میتونه در کم شدن برد تاثیر داشته باشه ؟

مغزی ها روکش دولایه دارند

برای هر سه لوپ 1.5 متر استفاده کردم .

با این کابل و لوپ تو بعضی مناطق با حساسیت 20 هم کار کردم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 19 آذر1394 - 10:53am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام و خسته نباشید به همه عزیزان بابت مراسم دیشب انشاا.. نیات و نذریات همه مقبول حضرت حق واقع بشه

برادر داوود عزیز این کابلها به نظر بنده با توجه به تستها و بررسیهای اخیر اگر آی سی شما اصلی باشه و عدد اول دیباگ A مدارتون نرمال باشه و بالای 350 نرفته باشه اونهم در بیابون در اینصورت فقط برای لوپ 25 تا 40 میشه استفاده کرد ! ولی برای لوپ 50 به بالا باید از کابلهایی که مغزی ضخیم تری به نسبت کابل میکروفن داشته باشن استفاده بشه تا توان بیشتری رو به لوپ در مدت زمان برنامه ریزی شده در میکرو هدایت کنه ، در اینصورت مقاومت کابل کمتر شده و آمپر بیشتری با قدرت به لوپ دستگاه رفته و برد دستگاهتون بیشتر میشه و در نتیجه عمل تفکیک و دیگر نکات دستگاه عملکرد بهتری ارائه خواهد کرد ، مثلا برای لوپ 1 متری یا 2 متری نباید از کابل میکروفن استفاده بشه باید از کابل RG یا مشابه بهترش کابل آنتن مازندران هست که مغزی ضخیم داشته و ضخامت کل کابل هم از rg ضخیم تر هست . البته میشه دوتا مغزی کابل میکروفن رو با هم یکی کرد و به قسمت لوپ 2 مدار ربط داد . شیلد کابل رو هم به لوپ 1 در اینصورت هم باید جواب بده . موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:40am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:36am
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:

بله یکی از دوستان هم اخیرا به بنده گفته بودن که از این ماسفت استفاده شده و سکه 500 تومنی رو با لوپ 30 سانتی شرکتی تونستن تا 80 سانت سنس کنن!!! تنها فاکتور فوق العاده این ماسفت Rds اون هست که 13 میلی اهم یعنی 0.013 اهم هست! اما در مقابل ولتاژ نهاییش تنها 75 ولته که برای فلزیاب پالسی واقعا کم هست و چنین ولتاژ پالسی در هیچ فلزیاب پالسی رایج نیست. تفکیک هم به احتمال زیاد درست کار نمیکنه. بهرحال اگر مساله Rds باشه که جز این هم نمیتونه باشه ؛ بنظر من میشه ماسفت بهتری پیدا کرد که ولتاژ بالا تر هم داشته باشه و در عین حال تفکیکش هم درست کار کنه.

پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
با سلام و خسته نباشید به همه عزیزان بابت مراسم دیشب انشاا.. نیات و نذریات همه مقبول حضرت حق واقع بشه

برادر داوود عزیز این کابلها به نظر بنده با توجه به تستها و بررسیهای اخیر اگر آی سی شما اصلی باشه و عدد اول دیباگ A مدارتون نرمال باشه و بالای 350 نرفته باشه اونهم در بیابون در اینصورت فقط برای لوپ 25 تا 40 میشه استفاده کرد ! ولی برای لوپ 50 به بالا باید از کابلهایی که مغزی ضخیم تری به نسبت کابل میکروفن داشته باشن استفاده بشه تا توان بیشتری رو به لوپ در مدت زمان برنامه ریزی شده در میکرو هدایت کنه ، در اینصورت مقاومت کابل کمتر شده و آمپر بیشتری با قدرت به لوپ دستگاه رفته و برد دستگاهتون بیشتر میشه و در نتیجه عمل تفکیک و دیگر نکات دستگاه عملکرد بهتری ارائه خواهد کرد ، مثلا برای لوپ 1 متری یا 2 متری نباید از کابل میکروفن استفاده بشه باید از کابل RG یا مشابه بهترش کابل آنتن مازندران هست که مغزی ضخیم داشته و ضخامت کل کابل هم از rg ضخیم تر هست . البته میشه دوتا مغزی کابل میکروفن رو با هم یکی کرد و به قسمت لوپ 2 مدار ربط داد . شیلد کابل رو هم به لوپ 1 در اینصورت هم باید جواب بده . موفق باشید

ممنون جناب مهدی از لطف شما. @};- @};-

پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
حمید نوشته است:
hafez نوشته است:

بله یکی از دوستان هم اخیرا به بنده گفته بودن که از این ماسفت استفاده شده و سکه 500 تومنی رو با لوپ 30 سانتی شرکتی تونستن تا 80 سانت سنس کنن!!! تنها فاکتور فوق العاده این ماسفت Rds اون هست که 13 میلی اهم یعنی 0.013 اهم هست! اما در مقابل ولتاژ نهاییش تنها 75 ولته که برای فلزیاب پالسی واقعا کم هست و چنین ولتاژ پالسی در هیچ فلزیاب پالسی رایج نیست. تفکیک هم به احتمال زیاد درست کار نمیکنه. بهرحال اگر مساله Rds باشه که جز این هم نمیتونه باشه ؛ بنظر من میشه ماسفت بهتری پیدا کرد که ولتاژ بالا تر هم داشته باشه و در عین حال تفکیکش هم درست کار کنه.

سلام
این ماسفت رو دوستان تست کردن همش دروغ و خیالبافی بود!

پنج شنبه 19 آذر1394 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
hafez نوشته است:

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان من از ماسفت 12NK90 استفاده میکنم که RDS 0.88 داره و 11 آمپر 900 ولتی هست!RDS این ماسفت از nk100 هم پایینتره و تفکیک و عمقشم خوبه.
اگه تایید میکنید دوستان همینو استفاده کنن.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 19 آذر1394 - 1:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
برای لوپ 45بجای سیم تک رشته چه سیم دیگری میشود استفاده کرد که بردمطلوب رادر دل خاک بده؟ و فاصله دستگاه تا لوپ چند سانت قابل قبوله ?

پنج شنبه 19 آذر1394 - 2:35pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kdj نوشته است:
حمید نوشته است:
hafez نوشته است:

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان من از ماسفت 12NK90 استفاده میکنم که RDS 0.88 داره و 11 آمپر 900 ولتی هست!RDS این ماسفت از nk100 هم پایینتره و تفکیک و عمقشم خوبه.
اگه تایید میکنید دوستان همینو استفاده کنن.
ممنون @};-

قطعاً این ماسف اعلامی شما از 11nk100 بهتر هست . 12nk50z هم میتونید استفاده کنی که rdsکمتری از هر دوتا داره .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 19 آذر1394 - 2:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:

خوب من این ماسفت رو تست کردم و نتیجه اصلا خوب نبود .اول اینکه قبل از تعویض ماسفت و با ماسفت 840 دیلی لوپ من 18 بود اما با تعویض این ماسفت دیلی به 29 رسید .دوم اینکه برد دستگاه من با سکه 500 حدود 42 سانت بود .اما پس از تعویض به حدود 30 سانت زسید.لازم به ذکر است که من از همان مدل ماسفتی استفاده کردم که جناب سینا استفتفاده نموذه بوذ . متاسفتانه بعضی کاربران با اعلام نتایج عجیب و غریب سعی در گمراه کردن سایر کاربران مینماینذ که از علاوه بر هزینه .وقت دیگران را میگیرند .که بایذ با انها برخورد کرد

پنج شنبه 19 آذر1394 - 2:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1525 , 1526 , 1527 , 1528 , 1529 , 1530 , 1531 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaabolfazl , Majestic12 و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure