انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 6:48am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1527 , 1528 , 1529 , 1530 , 1531 , 1532 , 1533 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

با درود و خسته نباشید
از جناب مهندس حمید عزیز و همه ی دوستان گرامی بخاطر راهنماییهاتان بسیار ممنونم.
خدا نگهدارتون باشه @};-

پنج شنبه 19 آذر1394 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir1377 نوشته است:
ba.davood نوشته است:
سلام مهندس عزیز جناب حمید

لوپ GPX5000 برای PI قابل استفاده است میخام یکی تهیه کنم و اینکه آخرین سایز لوپ جی پی چنده .ممنون میشم جواب بدین ^:)^

بله دوست عزیز لوپ های سری مونو به خوبی جواب میده . قبلا لوپ 24 اینچ مونو محصول شرکت کماندر بود اما فک نکنم الان باشه . 22 اینچ هم داشت.
الان شرکت کویلتک لوپ22اینچ داره .

ممنون دوست عزیز . @};-

پنج شنبه 19 آذر1394 - 10:13pm

با سلام
دوستان لطف میکنید شماتیک و pcb مدار بزارید.اونکه تو صفحه اوله بعد از دانلود وقتی باز میکنم ارر میده.ممنون

پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود بر شما برای درست کردن لوپ اگه سیم ها روهم باشه با سیم ها بافاصله بپیچیم چه فرقی میکنه ایا حالت خازنی که میگن صادقه یا نه فرقی نمیکنه اگه فرق میکنه چرا لوپهای شرکتی مینلب روهمدیگه پیچیده شده لطفا این سئوال ذهنمو مشغول کرده راهنمایی بفرمایید با تشکر از دوستان

پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید 9896 نوشته است:
با سلام
دوستان لطف میکنید شماتیک و pcb مدار بزارید.اونکه تو صفحه اوله بعد از دانلود وقتی باز میکنم ارر میده.ممنون

دوست عزیز همین الان تست کردم فایلها مشکلی ندارن حتما مشکل از سیستم خودشماست

جمعه 19 آذر1394 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamid_54 نوشته است:
درود بر شما برای درست کردن لوپ اگه سیم ها روهم باشه با سیم ها بافاصله بپیچیم چه فرقی میکنه ایا حالت خازنی که میگن صادقه یا نه فرقی نمیکنه اگه فرق میکنه چرا لوپهای شرکتی مینلب روهمدیگه پیچیده شده لطفا این سئوال ذهنمو مشغول کرده راهنمایی بفرمایید با تشکر از دوستان

وقتی سیمها از هم فاصله داشته باشن حالت خازنی کمتری دارن اما اینکه مینلب سیم پیچهاشو روی هم میپیچه مبحث دیگه ایه و دلیل دیگری داره شرکت مینلب برای کویل هاش از سیم لیتز استفاده میکنه که با این نوع سیم خاص کمترین حالت خازنی ایجاد میشه حتی اگه سیمها کاملا روی هم فشرده بشن البته جدا از اینکه سیستمهاشون کارکرد متفاوتی نسبت به مدار فلزجو داره و برای هر مداری باید اصولی رو رعایت کرد که مختص خودش هست

جمعه 19 آذر1394 - 12:45am

دوست عزیز دانلود میشه و داخل فایل زیپ یک فایل با نام FUSE وجود داره که هنگام باز کردن ارر میده میشه خواهش کنم فایلش اینجا بزارید

جمعه 19 آذر1394 - 1:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

amir1377 نوشته است:
ba.davood نوشته است:
سلام مهندس عزیز جناب حمید

لوپ GPX5000 برای PI قابل استفاده است میخام یکی تهیه کنم و اینکه آخرین سایز لوپ جی پی چنده .ممنون میشم جواب بدین ^:)^

بله دوست عزیز لوپ های سری مونو به خوبی جواب میده . قبلا لوپ 24 اینچ مونو محصول شرکت کماندر بود اما فک نکنم الان باشه . 22 اینچ هم داشت.
الان شرکت کویلتک لوپ22اینچ داره .

این لوپ هارو کجا میشه تهیه کرد وقیمتش چند در میادباتشکر

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

جمعه 20 آذر1394 - 7:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید 9896 نوشته است:
دوست عزیز دانلود میشه و داخل فایل زیپ یک فایل با نام FUSE وجود داره که هنگام باز کردن ارر میده میشه خواهش کنم فایلش اینجا بزارید

جناب سعید اون فایل که عکس فیوز بیتها برای تنظیم فیوزهای میکروئه این هم از عکسش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 20 آذر1394 - 8:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان من از ماسفت 12NK90 استفاده میکنم که RDS 0.88 داره و 11 آمپر 900 ولتی هست!RDS این ماسفت از nk100 هم پایینتره و تفکیک و عمقشم خوبه.
اگه تایید میکنید دوستان همینو استفاده کنن.
ممنون @};-

بله این ماسفت میتونه بهتر باشه ولی تفاوت در حد محسوسی نیست! همونطور که قبلا عرض کردم اگر واقعا دنبال افزایش برد از طریق قدرت فرستندگی امواج پالس هستین باید هم ماسفت Rds در حد 0.2 اهم یا کمتر داشته باشه و هم اهم لوپ خیلی پایین باشه و هم اهم مغزی و شیلد کابلتون نزدیک صفر باشه! اگر حتی یکی از این 3 مورد وجود نداشته باشه تفاوت قدرت خیلی کم خواهد بود. لذا به صرف اینکه مثلا Rds ماسفت فقط 0.2 اهم کمتر یا بیشتر بشه اتفاق خاصی نمیفته و با کم و زیاد کردن تنظیم عرض پالس براحتی قابل جبران هست. اما وقتی مقاومت مجموع 3 قسمتی که عرض شد از حدود 2 اهم فعلی به نیم اهم یا کمتر برسه واقعا جریان لوپ میتونه چند برابر بشه و از نظر تئوری تا 40 درصد شانس برد بیشتر وجود داره.

ممنون حمید خان @};-
حمید خااااان؟؟؟؟یعنی میفرمایید *گشتم نبود نگرد نیست* :D
من پایینترین اهمی که با لوپ بدست آوردم 0.6 بوده که با کابل مرغوب میشه 0.7!حالا ما یه ماسفتی هم پیدا کنیم که 0.2 باشه باز هم میشه دور و بر 1 اهم! :(
حالا اگه همچین ماسفتی پیدا بشه که ولتاژی بالای 500 داشته باشه و اهمش هم 0.25 باشه ولی آمپری بالای 20 داشته باشه کاربرد داره؟
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 20 آذر1394 - 10:32am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1527 , 1528 , 1529 , 1530 , 1531 , 1532 , 1533 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure