4_ این گزینه هم مهارتی هست و اون تبحر و قلق گرفتن در آنتن زنی هست، آنتن زبان سیستم میباشد و چنانچه همه موارد را رعایت کنید ولی از آنتن و اهمیت آن غفلت کنید ول معطل خواهید بود، بنظرم زبان آنتن بیشتر کلی هست و برای هر شخص تفاوت چندانی ندارد فقط به حرکات اون برای فلز چه جدید چه قدیم چه در روی زمین و یا در خاک چه برای حفره و بقیه موارد توجه کرده و در جانتان کنید! آنتن را نه سفت و خشک و نه بسیار شل نگیرید طوری باشد که احساسی همچون گرفتن لیوان آب در دست دارید. در موقع آنتن زنی سعی بر تنظیم دسته ها داشته باشید یعنی به آنتن نگاه نکنید و قسمت بالایی دسته را نگاه کنید( اینطوری تاثیر ذهن هم به حداقل میرسد)
5_ مورد پنجم مربوط به سیستم دقیق و کارامد هست که مودهای مرتبط با کار در اون پیاده شده باشد. از کارکرد صحیح سیستم اطمینان حاصل کنید.
6_بهترین زمان ردیابی عصر و در تابستان مابین 6 تا 10 شب و در زمستان 4 تا 8 شب میباشد. بقیه ساعات خطا و عوامل آن از شما نیرومندتر میباشند.
در آخر عرض کنم که ردیاب کار میدهد و بنده به اون ایمان دارم و پیشنهاد میکنم شما هم اگر شرایط بالا را دارا میباشید ردیابی کنید و مهمترین نکته در کار یعنی * امیدتان * را از دست ندهید. پایدار و پیروز باشید