hoshyar191 نوشته است:
سید صحیح می فرمایند. گیرنده باید تغییرات میدانهای مغناطیسی سطح زمین رو نشان بدهد و در جایی که تشدید میدان مغناطیسی داشتیم با بررسی پارامترهای این تغییر و مقایسه آن با سایر نقاط همجوار به ماهیت این تشدید پی ببریم.
درسته سید جان
سلام دوست گرامی
بله مطلب شما در کلیات تا حدود زیادی درسته
عرض کردم اصلا بحث سر گیرندگی هست هم برای تونل و هم برای فلز خاص گرچه برای آب ما از روش تحریک استفاده میکنیم که اون خودش دنیای بحثه البته این میطلبه که شخص به زمین شناسی اشراف داشته باشه
نظر من هم مطلبی هست که سابق در وبلاگ قرار داده شد بود و من برای یکی از این دوستان دانشجو بصورت خصوصی فرستادم الان مجددا اینجا قرار میدم (ولی وقت خودتون رو روی طراحی نگذارید پیر میشید!)
ببينيد منبع اصلي ورود امواج و انرژي هاي اصلي به سطح زمين نور خورشيد هست بخشي از پرتو هاي انرژي خورشيد در طول مسير کيهاني به سطح زمين منعکس و يا جذب ميشند و برخي در طول ميليون ها سال حرکت به صورت فوتون هاي پر انرژي به سطح زمين برميگردند و بخشي ديگه از انرژي ورودي به سطح زمين منعکس و بخشي جذب مواد زمين و برخي به تناسب ميزان انرژي و طول موج خاص به داخل زمين نفوذ ميکنند؛
حالا بر اساس فرکانس هاي برگشتي در محدوده طول موجهاي دريافتي از سطح زمين توسط لايه هاي مختلف اتمسفر ، يونوسفر و همچنين ماهواره ها، بررسي ها و مطالعات متعدد آب، خاک، هوا و آلودگي و ..... صورت ميگيره که اين مسئله مخصوص شرايط خاص سطح زمين و چند کيلومتري بالاي جو و چند سانتي زيرزمين خواهد بود
کانيهاي موجود در سنگها و فلزات هم با توجه به ساختار کريستالوگرافي و بلور شناسي و عناصر تشکيل دهنده شون و از همه مهمتر نحوه قرار گيري اونها، سطح تراز انرژي هاي (فرکانس هاي با طول موجهاي متفاوت)دريافتي و خروجي، ذخيره سازي متفاوت دارند که ميشه با چيده مان صحيح اونها شاخص هايي رو براي کليه مواد در سطح زمين ايجاد کرد
اين امواج برگشتي حاصل ازانعکاس و انکسار داراي شدت و ضعف هاي متفاوتي در سطح زمين هست که با توجه به پارامترهاي چون طول و عرض، ارتفاع و سرعت حرکت، تخلل، هدايت الکتريکي قائم، درز و شکاف، گسل، نوع سازند زمين شناسي، شرايط توپوگرافي، مواد تشکيل دهنده خاک، کاني خاص و...... ميشه ملکول فلز مد نظر رو از طريق دريافت امواج اشاره شده که دربازه .... قرار گرفته رو رديابي و مسير يابي کرد و بر اساس اون مولفه ها و پارامتر ها حجم عمق جنس هدف، نقطه ي دقيق، لايه هاي خاک و ميزان سختي در عمق بالا و بسياري از پارامترهاي ديگه رو تا عمق بیش از نیاز شما مشخص کرد بدون محدوديت مکاني و زماني و البته با یک روش اپراتوری صحیح نه شیوه ی مرسوم.
هر چی نیاز بود گفتم لطفا این مبحث رو با بنده ادامه ندید، برای همه ی آقایون آرزوی موفقیت دارم