انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 7 اردیبهشت1404 - 7:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1533 , 1534 , 1535 , 1536 , 1537 , 1538 , 1539 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:
سلام مهندس حمید
ممکنه استفاده از ماسفت های دیگه بجز 840 به مدار آسیبی بزنه؟
الان من یدونه 11nk100 دارم که وقتی به مدار میزنم بعضی وقت ها روشن نمیشه در ضمن من 2 تا میکرو و یک ال سی دی هم سوزوندم که نمیدونستم علت چی هست
الان 840 گذاشتم رو مدارم که دیگه هیچ مشکلی نداره .
من مواقعی که مدار بالا نمیومد ولتاژ خروجی رگلاتور 12 ولتی رو میگرفتم که 5 ولت بود و رگلاتور هم عوض کردم ولی بازم همینطور بود و وقتی 11nk100 رو برداشتم ولتاژ خروجی اومد رو 12 ولت. برام عجیب بود.
آیا ماسفت میتونه باعث اینکار بشه؟

خیر اگر ماسفت رو درست وصل کنین قاعدتا آسیبی به مدار وارد نمیشه. مطلبی هم که فرمودین بیشتر میتونه به دلیل اتصالی در مدار باشه. ماسفت به میکرو و ال سی دی هم ارتباطی نداره.

شنبه 20 آذر1394 - 12:50am

سلام
خدمت همگی عرض کنم. استفاده از موسفت هایی غیر از 840فقط در صورتیکه 840اصلی در دسترس نباشه ،مجاز هست
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
چون این سیستم برای 840 ،یک سری پارامتر تعریف شده و تعویض موسفت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.
ولی اگر 840اصلی گیرتون نیومد میتونید از موسفتدا جایگزین استفاده کنید که محاسن و معایبی خواهد داشت
1افزایش برد برای اشیا کوچ و نزدیک
2ارور کویل در پهنای پالس بالا
3کمتر یا بیشتر ب خاک
4اعداد تفکیک ممکنه بهتر بشن و تفکیک کلا بهتر بشه ولی سیستم نویز پذیر تر بشه
5کاهش نویز و کاهش بردتوام

خلاصه اینقدر خودتون رو درگیر پیدا کردن موسفت بهتر نکنید
من چون 840اصلی گیرم نیومد 2611 خوب بود ولی نویز پذیر بود.740اصلی زدم که سنس تنبل تر شد
نهایتا ازk3667اصلی استفاده کردم که نویز و میترم منفی بکلی از بین رفت،برد 20درصد افزایش پیدا کرد،ولی عدد تفکیک که با 2611از13شروع میشد الان از20شروع میشه
الان بیش از حد بخاطر ثبات و بردش راضی ام

مهندس دستت درد نکنه
یه چیز عجیب دیدم
یه جایی تو زمین مرطوب کار کردم سیستم بوق اضافه و یکسره داشت،ولی به محض سنس هدف
بوق سنس هم اضافه میشد و دستگاه خودشو با محیط بسیار مرطوب وفق میداد
خیلی عجیب بود
مورد دیگه اینکه با یهgp4500مقایسه کردم هرچی اون میزد اینم میزد.حتی کمی بهتر و قوی تر.
خلاصه اینو بگم تو ساخت هرکی بهتر بسازه ،بهتر از آب در میاد.

شنبه 20 آذر1394 - 2:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
اد
خیلی عجیب بود
مورد دیگه اینکه با یهgp4500مقایسه کردم هرچی اون میزد اینم میزد.حتی کمی بهتر ...

دوست عزیز
جی پی رو با این مدار مقایسه نکن که ظلمه
جی پی بله تا80 سانت تفکیک داره و نهایت 1/5 متر با لوپ مونو بزنه
اما اینو بگو که جی پی پیت حلبی پوسیده رو طلا تشخیص میده!!!!!!
500 متری دکل برق هم کلا پارازیته و میشه آمبولانس
پس اگر من بخوام مقایسه کنم با لورنز بگم عادلانس. گرچه لورنزم مالی نیست
سیستم مهندس حمید عزیز خیلی با حاله
تازه دارم تاتی تاتی یاد میگیرم
تو کل فلزیابها که هستند دوتا مدار به دلم نشسته
سیستم مهندس و تی ال
تی ال هم چون تفکیک نداره و... واسه ما پیرمردا خوبه
سیستم مهندس فعلاً پیشرو هست!!!
و خدایی عالی جواب داده

قسمت !

شنبه 20 آذر1394 - 3:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

madaktooo نوشته است:
سلام
خدمت همگی عرض کنم. استفاده از موسفت هایی غیر از 840فقط در صورتیکه 840اصلی در دسترس نباشه ،مجاز هست
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
چون این سیستم برای 840 ،یک سری پارامتر تعریف شده و تعویض موسفت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.
ولی اگر 840اصلی گیرتون نیومد میتونید از موسفتدا جایگزین استفاده کنید که محاسن و معایبی خواهد داشت
1افزایش برد برای اشیا کوچ و نزدیک
2ارور کویل در پهنای پالس بالا
3کمتر یا بیشتر ب خاک
4اعداد تفکیک ممکنه بهتر بشن و تفکیک کلا بهتر بشه ولی سیستم نویز پذیر تر بشه
5کاهش نویز و کاهش بردتوام

خلاصه اینقدر خودتون رو درگیر پیدا کردن موسفت بهتر نکنید
من چون 840اصلی گیرم نیومد 2611 خوب بود ولی نویز پذیر بود.740اصلی زدم که سنس تنبل تر شد
نهایتا ازk3667اصلی استفاده کردم که نویز و میترم منفی بکلی از بین رفت،برد 20درصد افزایش پیدا کرد،ولی عدد تفکیک که با 2611از13شروع میشد الان از20شروع میشه
الان بیش از حد بخاطر ثبات و بردش راضی ام

مهندس دستت درد نکنه
یه چیز عجیب دیدم
یه جایی تو زمین مرطوب کار کردم سیستم بوق اضافه و یکسره داشت،ولی به محض سنس هدف
بوق سنس هم اضافه میشد و دستگاه خودشو با محیط بسیار مرطوب وفق میداد
خیلی عجیب بود
مورد دیگه اینکه با یهgp4500مقایسه کردم هرچی اون میزد اینم میزد.حتی کمی بهتر و قوی تر.
خلاصه اینو بگم تو ساخت هرکی بهتر بسازه ،بهتر از آب در میاد.

دوست عزیز میشه مشخصات دقیق ماسفت k 3667 روبا حرف یا عدد پسوند و پیشوند اعلام کنید

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 21 آذر1394 - 6:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
گفتم تا بچه ها دارند روی ماسفت زحمت می کشند بنده هم چندتا آمپ اپ معرفی کنم :-BD
تا دوستان چک کنند ببینند به درد می خورد یا نه؟
tl082 ua709 TL081 LM318 lf351 ne5534 ca3140 وچند صدتایی دیگر که در فایل فشرده موجوده به همراه یک تستر اینگونه آیسی ها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 21 آذر1394 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشید استاد حمید که همیشه به سوالات ایتدایی ما با صبر و حوصله جواب میدین. @};- :x
بنده سومین مدارمو مونتاژ کردم.که بالاخره این یکی به دلم نشست
بنده 11nk100 رو از مدار باز کردم و یک 840 بستم با یک هیت سینک کوچک ولی الان با همان شرایط و لوپ قبلی مقداری میتر منفی دارم که خودم احتمال میدم از هیت سینک باشه(انگشت به هیت سینگ میزنم میتر منفی میزنه)
من اکثرا روی زمین با پهنای پالس و فرکانس زیر 180 کار میکنم . حالا با این شرایط میتونم هیت سینک رو بردارم؟
احتمال آسیب به 840 چقدر است؟
سوال دوم اینکه ممکن هست که pcb و قطعات تغییر کنه؟ یعنی حدود یکسال از ارائه این فلزیاب میگذره و مطمئنا در این مدت شما راه کارهای زیادی برای افزایش برد و ثبات به فکرتان رسیده است و اکثر دوستانی که این فلزیاب رو ساختن قطعات حدود 10 فلزیاب رو خرید کردند (چون اکثرا بسته ای هستند) و اینکه با تغییراتی بتوان قدرت و ثبات رو افزایش داد فکر کنم اکثرا راضی باشند که چنین عملی هرچند با تغییرات در pcb و قطعات انجام گیرد. @};-
بالاخره یک 357 اصلی گیر آوردم با قیمت 4 تومن. دوستان لطفا فریب قیمت های بالا رو نخورین که بنده انواع 357 گرفتم با قیمت های بالا که هیچکدومشون اصلی نبود.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 21 آذر1394 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
دوست عزیز میشه مشخصات دقیق ماسفت k 3667 روبا حرف یا عدد پسوند و پیشوند اعلام کنید

حافظ جان اینم مشخصات دقیقش اما من از این ماسفت اصلا راضی نبودم تو تستام چون با تغییر پهنای پالس دیلی تغییر زیادی میکرد و کویل ارور هم گاها میداد
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... u3rIAGobdg

شنبه 21 آذر1394 - 11:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
سلام و خسته نباشید استاد حمید که همیشه به سوالات ایتدایی ما با صبر و حوصله جواب میدین. @};- :x
بنده 11nk100 رو از مدار باز کردم و یک 840 بستم با یک هیت سینک کوچک ولی الان با همان شرایط و لوپ قبلی مقداری میتر منفی دارم که خودم احتمال میدم از هیت سینک باشه(انگشت به هیت سینگ میزنم میتر منفی میزنه)
من اکثرا روی زمین با پهنای پالس و فرکانس زیر 180 کار میکنم . حالا با این شرایط میتونم هیت سینک رو بردارم؟
سوال دوم اینکه ممکن هست که pcb و قطعات تغییر کنه؟ یعنی حدود یکسال از ارائه این فلزیاب میگذره و مطمئنا در این مدت شما راه کارهای زیادی برای افزایش برد و ثبات به فکرتان رسیده است و اکثر دوستانی که این فلزیاب رو ساختن قطعات حدود 10 فلزیاب رو خرید کردند (چون اکثرا بسته ای هستند) و اینکه با تغییراتی بتوان قدرت و ثبات رو افزایش داد فکر کنم اکثرا راضی باشند که چنین عملی هرچند با تغییرات در pcb و قطعات انجام گیرد. @};-
بالاخره یک 357 اصلی گیر آوردم با قیمت 4 تومن. دوستان لطفا فریب قیمت های بالا رو نخورین که بنده انواع 357 گرفتم با قیمت های بالا که هیچکدومشون اصلی نبود.

جناب mojtaba195 عزیز معمولا این نوع بی ثباتی ها مال محیط شهری و نویزهاشه اینکه با دست زدن به هیت سینک میتر منفی دارین امری کاملا طبیعی هست شما با همین ماسفت تست بیرون انجام بدین فکر نکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه و اگه با پهنای پالس بالا و لوپی با اهم کم کار نمیکنین فکر نمیکنم نیازی به استفاده از هیت سینک برای ماسفت باشه.در مورد سوال دومتون هم مهندس باید خودشون جواب بدن هرچند که قبلا هم چندین بار پرسیده شده و ایشون هم جواب منفی دادن اما به هر حال با شرایط ایجاد شده تو حالت تون های جدید دستگاه ممکنه مهندس نظرشون هم عوض بشه و یه فکرایی داشته باشن :D

شنبه 21 آذر1394 - 11:41am
مدیر کل
مدیر کل

orginal نوشته است:
سلام به همه
گفتم تا بچه ها دارند روی ماسفت زحمت می کشند بنده هم چندتا آمپ اپ معرفی کنم :-BD
تا دوستان چک کنند ببینند به درد می خورد یا نه؟
tl082 ua709 TL081 LM318 lf351 ne5534 ca3140 وچند صدتایی دیگر که در فایل فشرده موجوده به همراه یک تستر اینگونه آیسی ها

خیلی ممنون.
تمامی این اپ امپ ها رو بنده قبلا تست کردم. خیر هیچکدوم جواب نمیده. ضمن اینکه 318 روی این مدار خاص منجر به سوختن میکرو خواهد شد!
تستری هم که قرار دادین صرفا بدرد تست سلامت کلی اپ امپ میخوره و متاسفانه از این طریق نمیشه به کیفیت و یا تقلبی بودنش پی برد.

شنبه 21 آذر1394 - 12:06pm
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:

خواهش میکنم.
همونطور که دوست عزیزمون هم توضیح دادن بر هم خوردن بالانس در هنگام دست زدن به بدنه ماسفت طبیعی هست! بدنه ماسفت مثل بدنه رگولاتور نیست که زمین مدار باشه. لذا نباید به جایی برخورد کنه و نویز پذیری بالایی هم داره. با تنظیماتی که فرمودین قاعدتا نیازی به استفاده از هیت سینک نیست ولی اگر یک هیت سینک کوچک بصورت عایق شده الکتریکی روی ماسفت بذارین بنظر من برای شرایط مختلف بهتر هست.
در خصوص مدار هم اگر ایراد خاصی پیدا میکردم یا چیزی برای تغییر بنظرم میرسید خب قطعا در موردش فکر میکردم. ولی واقعیت اینه مدار بقدری ساده هست و همه چیز به برنامه بستگی داره که دیگه دست زدن به مدار مفهومی نداره. اون محاسباتی که باید در مدار انجام میشد بدرستی انجام شده. من دوست دارم دوستان در جریان باشن من اصراری برای ثابت نگه داشتن مدار ندارم! اگر واقعا ایرادی میدیدم خب بجای اینکه در برنامه خودم رو معطل کنم اول مدار رو اصلاح میکردم. ولی چنین چیزی نیست.

شنبه 21 آذر1394 - 12:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1533 , 1534 , 1535 , 1536 , 1537 , 1538 , 1539 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mahdi_123 , Majestic12 , Omar +÷<[ , طلا و 83 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure