سید جواد نوشته است:
دوست گرامی منظور من در روشی که معرفی کردم بود شما ممکنه با هر نوع ردیابی کار کنید که ذهن و گروه خونی و نویز و امثال ذلک توش دخیل باشه بنده حرفی ندارم در این زمینه! انشاءالله موفق باشید
اما در مورد این روش این حرفها صدق نمیکنه، اما در مورد سوالتون جواب مثبته و توضیح اضافی ندارم
تونل های قدیمی و ورودی رو هم براحتی میشه باهاش پیدا کرد، گواهی صحت کلامم کتاب "آبار علی" هست که در مورد مطالعات قنات های قدیمی حفر شده توسط حضرت امیر در عربستان هست.
مهندس حمید پیش بنده خیلی گرامی و عزیز هستند و من در انجمن برای ایشون جناب رستم و در زمینه باستانشناسی استاد پارسی و باستانشناس احترام ویژه ای قائلم و تمام پست های اینان رو دنبال میکنم
هدف بنده فقط ارائه ی یک روش درست و اصولی هست که واقعا تو عمل جواب داده باشه، من اینا رو میگم که کسی عمرش رو در بیابون تلف نکنه وگرنه تجربه شما برای خودتون ارزشمند و قابل احترامه، اگر اسائه ی ادب شد عذرخواهی میکنم.
درود بر شما
سید جان این ردیاب هایی که انتن بصورت ال شکل دارند و در بازار موجود هستند توان بیشتری ندارند و خصوصیت اونها این هست که تابع مگنت بدن هستند و مطمعن باش که که این چنین ردیابهایی بالای 90 درصد به خصوصیت مگنت بدن افراد ربط داره وبا این نوع انتن پیدا کردن اهداف از جمله تونل از اب خوردن هم اسونتر هست منتهی تفکیک اهداف فلزی تقریبا در ها له ای از ابهام مونده پس از یه ردیاب انتنی نباید بالاتر از توانش انتظار داشت
ردیاب های یونی و و انتی و ردیاب های که سنس الکترونیکی دارند هر کدوم اپراتوری خاص خودش را می طلبه تنها در ردیاب های انتنی ال شکل خصوصیات بدنی و یا شب و روز و گرما و سرما تاثیر داره اما وقتی باد باشه هیچ دستگاه ردیابی و حتی دستگاه نقطه زن نمیشه باهاش درست و حسابی کار کرد. اب یابی با ردیاب ها تقریبا اسونترین کار هست بدلیل اینکه حجم زیاد اب فرکانس بسیار قوی داره و به راحتی میشه تشخیص داد منتهی چند گرم فلز طلا در 4 متری و عدم تولید یون زیاد کار را بسیار مشکل کرده.ممکنه طرج شما برای اب یابی خوب جواب بده اما برای اهداف فلزی مخصوصا طلا این را از من به یاد گار داشته باشه که شاید توانی زیر 20 درصد داره میتونید خودتون تست با اهداف مدفون شده کنید و نتیجه را به خودتون گزارش دهید نه به ما و با این تست صجت و سقم نظر ما را بررسی کنید
تا کنون به جز امواج vlf و امواج گاما هیچ موجی نتونسته تفکیک بین فلزات مدفون شده و چسبیده به خاک کنه لا اقل دستگاههای امروزی که توی بازار هستند از این دوموج استفاده میکنند استفاده از امواج روزنانس اهداف هم امکان پذیر هست منتهی طرجی تا حالا به اون صورت ساخته نشده که دقتش برای تشخیص نوع اهداف زیاد باشه و شاید این طرح ها اول راهشون باشه که باید بیشتر به اونها پرداخته بشه
در هر صورت ساختن این طرح ها نیاز به همکاری داوطلبانه و ازاد منشی اون افراد داره و توی این دو سال تا ک و نوکی از این افراد در سایت پیدا شدند که جو فروشندگان حاکم بر سایت اجازه به اونها هم نمیده یا در روال کار کارشکنی میکنند نمونه اش همین استاد رستم که طرح رستم را تکمیل کرد و نظریات دیگر اون که ساختش نصف و نیمه مونده و شاید یکی دو نفر روی اون کار میکنند هر چند که ممکنه طرحشون به اون نتیجه دلخواه نرسه اما واقعا کار روی ردیابی که سنس الکترونیکی داشته باشه ارزش داره هر چند هم که به شکست اولیه بینجامد