نویسنده |
پیغام |
1426539
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان ایوالله داری دمت گرم ما که چیزی از حرفهاتون نفهميدیم ولی مرد میخواد نتیجه این همه کار و تلاش رو مفت و مجانی برای استفاده عمومی بذاره
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 8:12am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

حمید نوشته است: خیلی ممنون. خواهش میکنم. لطف دارین. بله برداشت شما درسته. تقریبا سعی کردم مطابق یک DSP جواب بده. در خصوص در دست گرفتن تایمینگ هم دقیقا هدف من همین بوده! این کاری بود که در مقیاس دیگری در مورد ردیاب هم انجام داده بودم. اما سوال خوبی مطرح کردین! من برای تشخیص تایمینگ اجرای قسمتهای مهم از چند روش استفاده میکنم! یکی نگاه به کد اسمبلی تولید شده معادل اون برنامه به زبان سی هست تا ببینم چه دستورات اسمبلی اجرا میشه و بعد از لیست دستورات میبینم هر دستور چند کلاک طول میکشه. هر کلاک هم که در اینجا مطابق 50 نانو ثانیه هست. اینجوری معمولا میشه متوجه شد چه تایمی طول میکشه. برای اطمینان بیشتر و کار دقیق تر از چک پوینت استفاده میکنم! پایه 18 میکرو در این طرح بطور اختصاصی برای چک پوینتهای من استفاده شده و قبل و بعد هر عملیات مهمی اون رو 1 و 0 میکنم تا تایم دقیقش رو بتونم بطور مطمئن پیدا کنم. طبیعتا با این روش حتی از روی شبیه سازی پروتئوس هم میشه متوجه تایمینگ شد. اما اشکال بزرگ پروتئوس این هست که تایمینگ دقیق ADC رو نسبت به میکروی واقعی درست در نمیاره! پس در خصوص قسمتهای ADC این کار رو روی خود مدار انجام میدم و طول پالس چک پوینت رو با اسکوپ چک میکنم. البته شما روی پایه 18 چیزی مشاهده نمیکنین چون قبل از انتشار نسخه غیر فعالش میکنم!  روشی که عرض کردم کار طاقت فرسایی هست! این کار بیش از علم به حوصله بسیار زیاد بستگی داره. وگرنه در زمان کم نمیشه با این روش به جایی رسید. اما وقتی نتیجه حاصل میشه بسیار ارزشمنده.  سپاس مهندس . انشاا.. همیشه عالم و سربلند باشید . 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 9:07am |
|
 |
ali3356
|

حمید نوشته است: ali3356 نوشته است: سلام مهندس ببخشید جسارت نمیکنم قبلا یک دستگاه پالسی بود ساختم وبا ای سی 4051 از موج نمونه برداری میکرد من انتگرال گیری رو زیر 10 میکرو ثانیه میزاشتم طلا رو سنس داشتم ولی بقیه فلزات حذف میشد اما برد کم میشد نظرتون چیه خواهش میکنم. نمیدونم منظور شما کدوم مدار هست. ولی بازه انتگرال گیری برای چنین منظوری زیاد کاربرد نداره. در عین حال تستی که فرمودین قطعا یک حالت خاص بوده که متاسفانه خیلی از دوستان با این تستها گمراه میشن! وگرنه طلا در حالت کلی یعنی در ابعاد مختلف بهیچ وجه و با هیچ روشی در هیچ سیستم پالسی حتی دستگاههای مینلب قابل تفکیک نیست. روشی هم که فرمودین ارتباطی به این موضوع نداره. بهرحال تنظیم بازه انتگرال کمتر از 10 فایده ای نداره و برد بسیار کم میشه. مطلبی که مد نظر شماست با ترکیب تنظیم دیلی و بازه انتگرال باید انجام بشه که طبعا دیلی اهمیت بیشتری داره. ولی باز هم به معنی تفکیک نیست. از مجموع این دو تنظیم بیشتر برای حساس تر کردن دستگاه به فلزات بزرگ و حذف ذرات و فلزات کوچک و اثر زمین استفاده میکنیم. سلام خدمت مهندس عزیز از راهنماییتون ممنونم مثل همیشه جواب علمی دستگاه من مینی پالس 3 بود وماسفتirfp9240 واپمپ ad884 بود اما برد کمی داشت بازم ممنونم برای مدار بینظیرتون اگه شد در ورزن بعدی انتگرال هم کم کنید ببینیم چه اتفاقی میفته موفق باشید
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 9:42am |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 10:10am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
باطريهاي ليتيم پليمري مشخصات:
1- كاهش خطر نشت الكتروليت مايع به سبب استفاده از الكتروليت پليمري 2 - دانسيته انرژي بالا 3 - سهولت ساخت در اشكال مختلف 4 - وزن كم 5 - ولتاژ بالاي سل 6 - مدت زمان نگهداري زياد این نوع بهتره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در یکشنبه 22 آذر1394 - 10:44am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 10:35am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
باطری تصویر mAh2200 بوده و با توجه به عدم شناخت کیفیت باطری و چینی بودن اونها خریدنش ریسک هست ! باطری مناسب لیتیوم پولیمر اگر پیدا کنید بسیار عالی دراین وبلاگ فکر میکنم انواع باطری رو با توجه به توضیحات به فروش گذاشتن میتونید تماس بگیرید و سوال کنید که باطری لیتیوم پولیمر 24 ولت یا 18 ولت با آمپر بالای 4000 یا 6800 mAh داشته باشه رو برای شما درست کنن و ارسال کنن
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 10:41am |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید عزیز حمید جان ضمن خسته نباشی بابت زحمت های بیشمارت واسه من قدر نشناس مهندس فقط میتونم بگم خیلی مردی.مهندس جان میخوام لوپ 1در1 با سیم افشان 1در1درست کنم ولی مهندس میخوام تاشو درست کنم و میدونی که واسه داخل کردن سیم ها خیلی اذیت میشم حالا میشه اول سیم ها رو دور هم پیچید بعد از یجا قطع کرد بعد کردن تو لوله ها دوبار لحیم کرد؟مشگلی پیش نمیاد واسه لوپ ؟؟؟؟؟؟؟یا بهتره بدون قطع کردن بندازم تو لوله ها؟؟؟
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 12:32pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: باطری تصویر mAh2200 بوده و با توجه به عدم شناخت کیفیت باطری و چینی بودن اونها خریدنش ریسک هست ! باطری مناسب لیتیوم پولیمر اگر پیدا کنید بسیار عالی دراین وبلاگ فکر میکنم انواع باطری رو با توجه به توضیحات به فروش گذاشتن میتونید تماس بگیرید و سوال کنید که باطری لیتیوم پولیمر 24 ولت یا 18 ولت با آمپر بالای 4000 یا 6800 mAh داشته باشه رو برای شما درست کنن و ارسال کنن مهدی جان ممنون از راهنماییت. لطف میکنی آدرس وبلاگی که گفتی رو بذاری 
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 12:53pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
شما به همین سایتی که عکس باطری رو گذاشتید تماس بگیرید . http://www.roboeq.ir/products/category/ ... c/by/snum/اگر دوتا باطری 11 ولتی 2.2 آمپر هم بگیری لیتیوم پولیمر و سری کنید 22 ولت 2.2 آمپر باید جواب بده . حالا ببینیم نظر مهندس حمید چیه ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در یکشنبه 22 آذر1394 - 1:38pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 1:21pm |
|
 |
madaktooo
|

سلام اینقدر خودتون رو درگیر فلان موسفت نکنید طرح رو به انحراف کشوندید. 1-نویز زیاد است و یا حذف نمیشه یا اگه حذف بشه برد خیلی کم میشه---لوپ غیر اصولی پیچیده شده،کابل رابط و کانکتور مناسب نیستند،موسفت نامناسب است،تنظیمات اصحیح اعمال نشده،فیبر غیر اصلی درست شده و یا لحیم کاری مناسب نیست
2-برد کم--موسفت نامناسب،اپ امپ بدل،خازن های نامرغوب،تنظیمات ناصحیح
3-بازدن بالانس دستی ارور کویل می آید--- لوپ غیر اصولی ساخته شده،کابل رابط یا کانکتور نامناسب، تنظیمات نا صحیح
4-عملکرد غلط تفکیک--موسفت نامناسب،اپ امپ بدل،اتصالات معیوب و نویز پذیر
5-ارور کویل و عدم شناسایی لوپ--bsنا مناسب،مشخصات و طراحی لوپ مشکل دارد که منجر ب عدم شناسایی لوپ میشود
6-دستگاه چند ثانیه روشن میشود و نور lcd کم میشود و دستگاه انگار خاموش شده و در این حین رگولاتور12ولتی به شدت داغ میشود---ایراد از bs170است یا به احتمال ضعیف ایراد از موسفت
6- بازدن کلیدها ،دستور دیر عمل میشود--- مشکل تنظیم غلط فیوزبیت ها 7-بعد از مونتاژ صفحهlcdدارایosdمربع مربع--تنظیم غلط فیوزبیت 8-با روشن کردن دستگاه یک تک بوق زده میشود ولی صفحه lcdچیزی نشان نمی دهد--احتمال قوی تنظیم غلط فیوزبیت،احتمال ضعیف خرابی LCD 9-ارور کویل---قطعی مسیر کابل رابط،یا خیس شدن لوپ 10-بعضی فرکانس ها برد کم بعضی برد زیاد---طبیعی است،ابتدا سعی شود نویز حذف شود بالانس شود،سپس تنظیمات برد و تفکیک اعمال شود 11-برد کم است و سنس با کندی و تنبلی صورت میگیرد و صدای بوق عموما بم است و تک بوق های ریز با صدای زیر نداریم---ایراد 100از تقلبی بودن اپ امپ است
نکته:ساخت این دستگاه برا حصول نتیجه بهتر نیازمند صبر ،حوصله،دقت،خسیس نبودن خرج کردن برای خرید انواع اپ امپ وموسف،دقت درساخت،توجه به اعداد3گانه،مقایسه تست در منزل و تست در بیرون،خرید مقاومت های ترجیحا مرغوب ،استفاده از خازنهای 100نانو از نوع عدسی معمولی،و ده ها نکته دیگر است.
انشاءالله جدول ایرادات ساخت و ایرادات بعد از ساخت رو آماده میکنم و در اختیار دوستان قرار میدم اضافه میکنم که حداقل50صفحه از راهنمایی های مهندس رو بخونید و اینقدر با سوالات تکراری جناب مهندس رو اذیت نکنید.
موارد بالا 100درصد ملاک نخواهد بود،واینها تجارب دوستان بود
فرمول تست دستگاه:::: بهترین تنظیمات رو اعمال کنید تا جایی که نویز و میترمنفی نداشته باشید 1-با لوپ 60و اعمال تنظیمات مناسب این لوپ بایستی یک سینی قطر 60با ضخامت بیش از2میل از فاصله حدود2.75به بالا سنس شود 2- با لوپ 30واعمال بهترین تنظیمات برای این لوپ یک سینی قطر 30و ضخامت بیش از2میل از فاصله حدود1.25به بالا سنس شود اگر سنس دستگاه شما گمتر از این فواصل بود،دستگاه شما ایراد اساسی دارد چون این حداقل فاصله قابل قبول برای اهداف است از جناب حمید گرامی کمال تشکر رو دارم تقاضای اصلاح نواقص گفته هام رو دارم موفق باشید
|
یکشنبه 22 آذر1394 - 1:32pm |
|
 |
|