بنده همه ي موارد ذکر شده رو با اين ردياب قبول دارم و ميشه همه ي اين موارد را با ردياب ، رديابي کرد . اما مطمئنا اين ردياب براي اون دسته از هدفها که مربوط به آب هستند ، بهينه شده يا خوراک داده شده . و بدون تغيرات در ساختار آن براي فلزات استفاده ندارد .
فرض کنيد که اين ردياب را ببرند تو يک منطقه وسيع و بخوان دنبال آب بگردند ، اگر براي آب يابي بهينه نشده باشد و همش بره سمت فلزات آشغال و سنگها و ريشه ها و انواع خطاها ،ديگه از کجا بتونه آب رو پيدا کنه ؟
بنده به اين ردياب عقيده دارم اما مطمئنا براي پيدا نکردن فلزات و انواع خطاهاي فلزي ، تغيراتي در آن انجام گرفته که از حالت رديابي فلز خارج شده .
از سيد هم تشکر ميکنم که اين ردياب رو معرفي کردند . حداقل اون دسته از افراد که به کارکرد ردياب شک داشتند ، با ديدن ثبت ردياب ، نظرشون عوض ميشه .
در رابطه با اين ردياب تنها چيزي که بدرد ما ميخورد ، اينه که از تغيرات آن مطلع بشيم و اگر بتوانيم آن تغيرات را به نفع فلزيابي عوض کنيم ، ميشه همين رديابهايي که تا حالا مهندس حميد و ساير استاداي سايت ساختن . پس خريد و هزينه کردن براي آب ياب کار خوبي نيست .
ضمنا بنده آبيابي را ساده تر از فلزيابي ميدانم . چون :
- حجم آب زيرزميني در مقايسه با يک يا چند تکه فلز بسيار تفاوت دارد
- جنس آب براي رديابي مشخصه و با مقداري دادن خوراک مربوطه ، ميشه دنبال آب شور يا شيرين گشت . اما در رديابي فلزات ، ما با انواع فلزات و اکسيدها و غيره طرف هستيم و انتظار تفکيک انها را از همديگر ، داريم .
- طبق مطالعات و آزموده ها ، جنس انواع لايه ها و سنگهايي که معمولا توام با آب يافت ميشوند ، معلومه . ( بنده در منطقه خودمون از روي جنس سنگها و لايه هاي زمين ، براحتي ميتونم جاهاي آبخيز را تشخيص بدهم و دستور حفر چاه و چشمه نيز بدهم . چون اون لايه ها را در اکثر چشمه ها و قناتها بارها ديده ام و اطمينان دارم .) . پس در آن ردياب نيز براحتي ميتوان با گذاشتن خوراکي از جنس اون لايه ها و مواد معدني مربوطه ، جاهايي که آب دارند را راحتتر تشخيص داد .
- چون آب مثل فلز ثابت و نقطه اي نيست ، پس در زير زمين ميتواند در گذر باشد و همچنين مثل جوي ، دراز و رگه دار باشد . از اين نظر هم تشخيصش براي ردياب راحت ميشود .( دقيقا مثل پيدا کردن تونل يا جوي زير زميني طولاني ، با ردياب ساده ، که براحتي مسيرش پيدا ميشه )
در پايان ، به نظر بنده در اون ردياب مربوط به آب ، از چندين کپسول مختلف با خوراکهاي جداگانه و مختلف استفاده شده و اپراتور ، تعين بودن يا نبودن هر کدام از لايه ها و املاح را با گذاشتن آن کپسول مربوطه ، تعين ميکند . حتي مواد اون کپسولها را نيز ميتوانم بخوبي حدس بزنم .
موفق باشيد