انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 اردیبهشت1404 - 9:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1541 , 1542 , 1543 , 1544 , 1545 , 1546 , 1547 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
دوستانی ک لوپ 60 عنکبوتی ساختن لطف میکنن مارک سیم خودشون وتعداد دور ونتیجه ی برد نهایی خودشون رو بگن ممنون

دوشنبه 23 آذر1394 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
yas22 نوشته است:
با ای سی 3130 هم a79 b502 c680 میاد ایراد مدار من کجاست مهندس البته با راهنمایی دوستان یه لوپ عنکبوتی 60 ساختم 18 دور سیم 1*1 که اهمش شده 1.6 الان دیگه کلا از خودم نااومید شدم کمکم کنین لطفا

سلام دوست عزیز شما ابتدا مطمئن باید به شوید که لوپ خود را خوب و بدون داشتن قطعی به مدار متصل می کنید
که بهترین راه پیدا کردن اطمینان حدود 2 متر الی 3 متر از همان سیمی که دور کویل پیچیدید را به عنوان کابل رابط استفاده کنید و مستقیم به مدار نصب نمائید و کانکتور هم فعلا حذف نمائید
بعد از اطمینان از نحوه اتصال کویل شما دستگاه را باید خارج از منزل و در فضای باز امتحان نمائید ببینید عدد اولتان بالا 200 می آید یا نه
البته اگر می خواهید در منزل تست اولیه را بگیرید لازم است با فشار جهت نمای سمت چپ حساسیت را کاهش دهید
بعد از چک نمودن سلامت آیسی آپ امپتان اگر درست نشد باید سراغ bs170 و بعد از آن سراغ خازن 5 پیکو و در مرحله بعدی هم باید ماسفت را چک نمائید
البته همه این مراحل را باید بعد از چک نمودن ولتاژهای مدار و به ترتیب انجام دهید تا مشکل پیدا شود :-BD

دوشنبه 23 آذر1394 - 12:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

orginal نوشته است:
yas22 نوشته است:
با ای سی 3130 هم a79 b502 c680 میاد ایراد مدار من کجاست مهندس البته با راهنمایی دوستان یه لوپ عنکبوتی 60 ساختم 18 دور سیم 1*1 که اهمش شده 1.6 الان دیگه کلا از خودم نااومید شدم کمکم کنین لطفا

سلام دوست عزیز شما ابتدا مطمئن باید به شوید که لوپ خود را خوب و بدون داشتن قطعی به مدار متصل می کنید
که بهترین راه پیدا کردن اطمینان حدود 2 متر الی 3 متر از همان سیمی که دور کویل پیچیدید را به عنوان کابل رابط استفاده کنید و مستقیم به مدار نصب نمائید و کانکتور هم فعلا حذف نمائید
بعد از اطمینان از نحوه اتصال کویل شما دستگاه را باید خارج از منزل و در فضای باز امتحان نمائید ببینید عدد اولتان بالا 200 می آید یا نه
البته اگر می خواهید در منزل تست اولیه را بگیرید لازم است با فشار جهت نمای سمت چپ حساسیت را کاهش دهید
بعد از چک نمودن سلامت آیسی آپ امپتان اگر درست نشد باید سراغ bs170 و بعد از آن سراغ خازن 5 پیکو و در مرحله بعدی هم باید ماسفت را چک نمائید
البته همه این مراحل را باید بعد از چک نمودن ولتاژهای مدار و به ترتیب انجام دهید تا مشکل پیدا شود :-BD

ولتاژای اولیه همشون درستن لوپ هم قطعی نداره امتحان کردم وقطی لوپ رو وصل میکنم دلی اتوماتیک خیلی بالا میاد دور بر 150 رو نشون میده فک کنم ایراد اصلیش همون 357 باشه نمیدونم چیکار کنم

دوشنبه 23 آذر1394 - 12:51pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز موقع بالانس کردن دستگاه نباید لوپ نزدیک فلزات باشه! موردی که فرمودین معمولا وقتی پیش میاد که لوپ رو نزدیک فلزات میذارین. در این صورت هم دیلی بالا میره و هم اعداد 3 گانه پایین میان. لااقل در ساخت هر فلزیابی این نکته رو باید یاد بگیرین که دارین "فلز یاب" میسازین! پس موقع تست و بالانس باید سعی کنین تا حد ممکن نسبت به سایر فلزات مزاحم موجود در محیط فاصله داشته باشه.

دوشنبه 23 آذر1394 - 1:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استاد حميد عزيزم؛
من اپراتوريم ضعيفه راستش تنظيمات رو نميدونم چطور بزارم ؛تمام اعداد سه گانه دقيقه؛ديلي ۲۰لوپو ميشناسه؛ ولي برد دستگاهم كمه؛تنظيمات پيش فرض ميزارم ديلي دستي ۳ ميزارم اسپيد ۷ ؛با لوپ ۶۰ يك بيل رو تو ۷۰ميزنه ديگه مخم هنگ كرده ايراد نميدونم از كجاس؛آيا تنظيمات دستگاه براي اجسام ريز و اجسام بزرگ يكسانه

دوشنبه 23 آذر1394 - 3:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
دوست عزیز موقع بالانس کردن دستگاه نباید لوپ نزدیک فلزات باشه! موردی که فرمودین معمولا وقتی پیش میاد که لوپ رو نزدیک فلزات میذارین. در این صورت هم دیلی بالا میره و هم اعداد 3 گانه پایین میان. لااقل در ساخت هر فلزیابی این نکته رو باید یاد بگیرین که دارین "فلز یاب" میسازین! پس موقع تست و بالانس باید سعی کنین تا حد ممکن نسبت به سایر فلزات مزاحم موجود در محیط فاصله داشته باشه.

سلام مهندس جان با عرض اردت خدمت شما ودوستان
مهندس خمید با این توضیحی که شما دادین یعنی دستگاه تا خدمی ممکنه درست باشه پس اپراتوری بنده ضعیفه الان هم که تو منطقه ما تا زانو برف اومده میخواستم تنظیم اولیه رو تو خونه انجام بدم که اینجوری میشه دلی بالا اعداد سهگانه خیلی پایین راستی دستگاه تو رطوبت هم کار می کنه؟

دوشنبه 23 آذر1394 - 4:39pm
مدیر کل
مدیر کل

عزیز من شما اول لوپ رو جایی بذارین که مطمئن باشین تا فاصله قابل ملاحظه ای اطرافش فلز نباشه. لذا تکیه دادن لوپ به زمین یا میز یا دیوار یا هر چیزی که احتمالا دارای فلز هست موقع تست مناسب نیست و نتیجه درستی نمیده. طبیعتا در محیط بیرون چنین مشکلاتی وجود نداره. توی برف و رطوبت هم با رعایت تنظیماتی مثل دیلی و فرکانس و عرض پالس و نهایتا کم کردن حساسیت قطعا میتونین در حد معقول جواب بگیرین.

دوشنبه 23 آذر1394 - 4:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
عزیز من شما اول لوپ رو جایی بذارین که مطمئن باشین تا فاصله قابل ملاحظه ای اطرافش فلز نباشه. لذا تکیه دادن لوپ به زمین یا میز یا دیوار یا هر چیزی که احتمالا دارای فلز هست موقع تست مناسب نیست و نتیجه درستی نمیده. طبیعتا در محیط بیرون چنین مشکلاتی وجود نداره. توی برف و رطوبت هم با رعایت تنظیماتی مثل دیلی و فرکانس و عرض پالس و نهایتا کم کردن حساسیت قطعا میتونین در حد معقول جواب بگیرین.

مهندس خیلی خیلی ممنون از زحمات بی منت شما
چشم داداش در اولین فرصت تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم مهندس جان ما به امید مردای بی منت مثل شما زنده ایم والا تو این زمونه مرگ بهتر از زندگی با منت

دوشنبه 23 آذر1394 - 5:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یه سوال چطوری لوپ عنکبوتی رو میشه شیلد کرد لطفا توضیح بدین ممنون میشم

دوشنبه 23 آذر1394 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید گل و خسته نباشین
استاد ممکنه که با تغییراتی در برنامه میکرو در آینده برد فلزیاب افزایش یابد؟
اکثر آثار معمولی در عمق های بین 2 الی 3 متری قرار دارند که اصولا لوپ 40 یا 60 یا 1 متری و ... قادر به یافت آن ها به صورت قوی نیست(چون اکثرا فلزات کوچک هستند).
با تجربه ای که در این مدت کسب کردم بهترین لوپ برای کاوش 40 یا 50 هست که برد نهایی آن ها 2.5 متر در شرایط ایده آل است که در این حالت هم باید فلزی به بزرگی لوپ باشه
حال اینکه اگه بشه حدود 40 تا 50 درصد برد این فلزیاب افزایش یابد مطمعنا دستگاهی خواهد بود که در دنیا لنگه نخواهد داشت و دهن خیلی هارو خواهد بست همانگونه که بسته است.
مهندس من از ورژن 3 این فلزیاب رو ساختم و دوتا آپدیت ارائه شده اغلب روی ثبات دستگاه کار شده و بسیار عالی می باشد. مهندس امیدوارم بتوان برد رو هم در ورژن های بعدی افزایش داد.
باز نیز سپاسگذاری بنده رو در مورد ارائه این فلزیاب به صورت عمومی پذیرا باشید.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 23 آذر1394 - 5:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1541 , 1542 , 1543 , 1544 , 1545 , 1546 , 1547 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: haikel774 و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure