انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 اردیبهشت1404 - 9:06pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1542 , 1543 , 1544 , 1545 , 1546 , 1547 , 1548 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. خیلی ممنون.
نه اصلا فکر نمیکنم لااقل از طریق برنامه بشه کاری در زمینه برد انجام داد! البته روشهایی که به ثبات بهتر یا حذف نویز منجر میشه بخودی خود کمی روی برد تاثیر داره اما دیگه به این حدی که شما مد نظرتون هست نمیرسه. وضعیت برد در بهترین فلزیاب ها هم کم و بیش به همین شکل هست و اگر قرار باشه بردی در حد محسوس بالاتر از این حاصل بشه باید کاری انجام داد که تا حالا انجام نشده و حداقل تا الان که من به چنین چیزی دست پیدا نکردم.
افزایش برد از نظر من فقط از طریق سیستم لوپ و تغییر ماسفت امکانپذیره ولی باز هم نهایتا در حد 20 درصد میتونه باشه. در عین حال توجه هم داشته باشین برد بیشتر همیشه و با هر روشی هم که حاصل بشه منجر به بی ثباتی بیشتر و حساسیت بیشتر به زمین و ذرات هم خواهد شد که عملا در خیلی جاها نمیشه ازش استفاده کرد. لذا برد نهایی رو فعلا در همین حد باید پذیرفت کما اینکه در دنیای فلزیابی هم بعد دهها سال کماکان ارقام برد واقعی محدود به همین مقادیر هست.

دوشنبه 23 آذر1394 - 6:52pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
مهندس عزیز
بنده به افزایش حدود دو برابر این برد فعلی ، امیدوار هستم ^:)^ بدون افزایش نویز و خطا و حساسیت @-)

لا اله الا هو

دوشنبه 23 آذر1394 - 7:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امروز رفتم چهره واسه خرید وسایل طرف تا لیستو دید گفت میخوای کارای خطرناک انجام بدی؟ :D
دقیقا مشخصه دارن فلزجو رو رصد میکنن
یه مشتری واسش اومده بود لیستش دقیقا لیست قطعات فلزجو بود از هر قطعه 20تا خرید.فروشنده ها چه میکنن :D
از همین تریبون به فروشنده چهره و اون آقا که 20تا 20تا قطعه خریدن سلام عرض میکنم خسته نباشید برادرها
خدا خیرت بده مهندس حمید اجرت با امام حسین فروشنده ها به یه نون و نوایی رسیدن :)
اون LF هیجده هزاری رو نخریدم ازش میگفت اصله بهش گفتم بچه های سایت میگفتن آشغاله :)
آقا تو این چندتا پاساژ سیم افشان نتونستم پیدا کنم دوستان از کجا خرید میکنین؟؟؟

دوشنبه 23 آذر1394 - 7:27pm
مدیر کل
مدیر کل

سنه دژ نوشته است:
مهندس عزیز
بنده به افزایش حدود دو برابر این برد فعلی ، امیدوار هستم ^:)^ بدون افزایش نویز و خطا و حساسیت @-)

خدا رو چه دیدین! آرزو بر جوانان عیب نیست! :YMPRAY: :D

دوشنبه 23 آذر1394 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
سلام استاد حمید گل و خسته نباشین
استاد ممکنه که با تغییراتی در برنامه میکرو در آینده برد فلزیاب افزایش یابد؟
اکثر آثار معمولی در عمق های بین 2 الی 3 متری قرار دارند که اصولا لوپ 40 یا 60 یا 1 متری و ... قادر به یافت آن ها به صورت قوی نیست(چون اکثرا فلزات کوچک هستند).
با تجربه ای که در این مدت کسب کردم بهترین لوپ برای کاوش 40 یا 50 هست که برد نهایی آن ها 2.5 متر در شرایط ایده آل است که در این حالت هم باید فلزی به بزرگی لوپ باشه
حال اینکه اگه بشه حدود 40 تا 50 درصد برد این فلزیاب افزایش یابد مطمعنا دستگاهی خواهد بود که در دنیا لنگه نخواهد داشت و دهن خیلی هارو خواهد بست همانگونه که بسته است.
مهندس من از ورژن 3 این فلزیاب رو ساختم و دوتا آپدیت ارائه شده اغلب روی ثبات دستگاه کار شده و بسیار عالی می باشد. مهندس امیدوارم بتوان برد رو هم در ورژن های بعدی افزایش داد.
باز نیز سپاسگذاری بنده رو در مورد ارائه این فلزیاب به صورت عمومی پذیرا باشید.

دوست عزیز برد زیاد وعمق زیاد فقط با ردیاب امکان پذیره. یه دونه fpl35 بگیر تازه میفهمی دنیا دست کیه... اونموقع متوجه نبوغ مهندس حمید میشی

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 23 آذر1394 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم. خیلی ممنون.
نه اصلا فکر نمیکنم لااقل از طریق برنامه بشه کاری در زمینه برد انجام داد! البته روشهایی که به ثبات بهتر یا حذف نویز منجر میشه بخودی خود کمی روی برد تاثیر داره اما دیگه به این حدی که شما مد نظرتون هست نمیرسه. وضعیت برد در بهترین فلزیاب ها هم کم و بیش به همین شکل هست و اگر قرار باشه بردی در حد محسوس بالاتر از این حاصل بشه باید کاری انجام داد که تا حالا انجام نشده و حداقل تا الان که من به چنین چیزی دست پیدا نکردم.
افزایش برد از نظر من فقط از طریق سیستم لوپ و تغییر ماسفت امکانپذیره ولی باز هم نهایتا در حد 20 درصد میتونه باشه. در عین حال توجه هم داشته باشین برد بیشتر همیشه و با هر روشی هم که حاصل بشه منجر به بی ثباتی بیشتر و حساسیت بیشتر به زمین و ذرات هم خواهد شد که عملا در خیلی جاها نمیشه ازش استفاده کرد. لذا برد نهایی رو فعلا در همین حد باید پذیرفت کما اینکه در دنیای فلزیابی هم بعد دهها سال کماکان ارقام برد واقعی محدود به همین مقادیر هست.

سپاس استاد @};-
استاد بنده از باطری خارجی استفاده میکنم که با یک سیم حدود 1.5 متری به مدار وصل میشه با استفاده از 4 عدد فیش(سیم کلا از باطری و دستگاه جدا میشه)
سوال بنده اینه که ممکنه این عمر نویزی را در مدار ایجاد کنه ؟ و راه حل آن چیست؟
سوال دوم اینکه ماسفت میتونه رگلاتور 7812 رو معیوب بکنه؟ @};- @};- @};-

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 23 آذر1394 - 9:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به دوستان عزیز و استاد بزرگوارجناب مهندس حمید
دوستان من با پروگرامر کار نکرده ام ،اولین باره می خوام پروگرام کنم ،خواهش می کنم بدون اینکه وقت استاد حمیدگرفته بشه
قدم به قدم با برنامه پروگرام بنده ( مولتی AVR) را در اینجا ویا بصورت خصوصی راهنمایی فرماییدو متشکرم
دوستان عکس نرم افزارش اینجا آپ نشد لینکشو درج می کنم لطفا مضایقه نفرمایید

http://www.uplooder.net/img/image/42/f6 ... 0e82/1.JPG

http://www.uplooder.net/img/image/46/4c ... d1f1/2.JPG

http://www.uplooder.net/img/image/99/c9 ... e508/3.jpg

دوشنبه 23 آذر1394 - 9:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﻴﺪ ﻋﺰﻳﺰﻡ؛ ﻣﻦ ﺍﭘﺮﺍﺗﻮﺭﻳﻢ ﺿﻌﻴﻔﻪ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺰﺍﺭﻡ ؛ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﺪﺍﺩ ﺳﻪ ﮔﺎﻧﻪ ﺩﻗﻴﻘﻪ؛ﺩﻳﻠﻲ ۲۰ﻟﻮﭘﻮ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ؛ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﺩ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻢ ﻛﻤﻪ؛ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺽ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﺩﻳﻠﻲ ﺩﺳﺘﻲ ۳ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﺍﺳﭙﻴﺪ ۷ ؛ﺑﺎ ﻟﻮﭖ ۶۰ ﻳﻚ ﺑﻴﻞ ﺭﻭ ﺗﻮ ۷۰ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﺨﻢ ﻫﻨﮓ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺮﺍﺩ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﻛﺠﺎﺱ؛ﺁﻳﺎ ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺟﺴﺎﻡ ﺭﻳﺰ ﻭ ﺍﺟﺴﺎﻡ ﺑﺰﺭﮒ ﻳﻜﺴﺎﻧﻪ لطفا جواب بدید

دوشنبه 23 آذر1394 - 9:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر مهندس حمید بزرگوار
یه تستس تو خونه انجام دادم با لوپ بیست سانتی
یه شینه مسی ،۴*۱*۱۳ سانتیه.تا عدد سنس ۱۱۰ ،عدد ای دی بالای هفتاده ،و تو عدد سنس ۷۰۰ به بالا ،عدد ای دی میشه ۴۷.
و یه شی آهنی به اندازه نصف اون رو خیلی با برد بیشتر میزنه ،
مس رو تو نیم متر ،اون فلز آهن رو تو ۴۵ با نصف اندازه مس .شکل قرارگیریشون هم عین هم .

یا الله

دوشنبه 23 آذر1394 - 9:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ada نوشته است:
ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﻴﺪ ﻋﺰﻳﺰﻡ؛ ﻣﻦ ﺍﭘﺮﺍﺗﻮﺭﻳﻢ ﺿﻌﻴﻔﻪ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺰﺍﺭﻡ ؛ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﺪﺍﺩ ﺳﻪ ﮔﺎﻧﻪ ﺩﻗﻴﻘﻪ؛ﺩﻳﻠﻲ ۲۰ﻟﻮﭘﻮ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ؛ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﺩ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻢ ﻛﻤﻪ؛ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺽ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﺩﻳﻠﻲ ﺩﺳﺘﻲ ۳ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﺍﺳﭙﻴﺪ ۷ ؛ﺑﺎ ﻟﻮﭖ ۶۰ ﻳﻚ ﺑﻴﻞ ﺭﻭ ﺗﻮ ۷۰ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﺨﻢ ﻫﻨﮓ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺮﺍﺩ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﻛﺠﺎﺱ؛ﺁﻳﺎ ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺟﺴﺎﻡ ﺭﻳﺰ ﻭ ﺍﺟﺴﺎﻡ ﺑﺰﺭﮒ ﻳﻜﺴﺎﻧﻪ لطفا جواب بدید

عدد سه گانه A B C رو اعلام کنید خارج از خانه ، اهم لوپ ، نوع سیم لوپ ، نوع و اسم کابل رابط و متراژ ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 23 آذر1394 - 9:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1542 , 1543 , 1544 , 1545 , 1546 , 1547 , 1548 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: haikel774 و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure