نویسنده |
پیغام |
shantiplc
|
استاد مهدی فیبر مسی 20*15 رو با لوپ 60 در 1 متری و لوپ 1*1 در 1.5 میزنه لوپ ها عنکبوتیه
|
دوشنبه 23 آذر1394 - 10:55pm |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
استاد تنظیمات f200 p170 d20 a48 g3 speed8 و حساسیت ۱۸ و لوپ ۶۰ سانت سیم لاکی ۹۰ اهمش هشت دهم ۱۸ دور بیل رو تو ۶۰ الی۷۰ میزنه ایراد کجاس. اعداد سه گانه ۲۶۳. ۶۷۰ ۷۸۳ دیلی اتومات ۲۰ تو محیط باز و بیابان
|
دوشنبه 23 آذر1394 - 11:00pm |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
دوستان یک تجربه ای که در مورد برد کم دارم اینه که اکثرا محل تست مورد داره من یک لوپ 38 سانتی عنکبوتی دارم که داخل منزل وقتی لوپ به زمین چسبیده است بالانس میکنم و با تنظیمات پیش فرض و با پهنای پالس 200 یک سینی 40 سانت رو حدود 160 تا 170 سنس دارم ولی با لوپ 55 عنکبوتی با همان شرایط سینی 60 سانتی رو حدود 210 سنس دارم که برام بسیار عجیب بود که بعدا متوجه شدم که سقف پر آهن هست در فاصله 3 متری هم قرار داره که موجب کم شدن برد شده بود. در ضمن کابل لوپ بسیار مهم هست بنده با سه کابل rg59 آنتن کرمان و سیم میکروفن بسیار اعلا تست کردم آنتن کرمان میتر منفی زیاد داره rg59 میتر منفی کمی داره کابل میکروفن اصلا میتر منفی نداره ولی دیلی لوپ رو 2 درجه بیشتر نشون میده موفق باشین
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
دوشنبه 23 آذر1394 - 11:26pm |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
اساتيد محترم کسي نبود راهنمایي كنه؛استاد حميد كمک کنيد با توضيحات بالأ كه گفتم اينو بگم محيط تست تو بيابون چند جا تست كردم مطمئنم فلز نبود لطفأ كمک كنيد استاد حميد؛آقا مهدي نيستند؟ منتظريم
|
سه شنبه 23 آذر1394 - 12:22am |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
مهندس جان من امروز برای دستگاه یه قاب گرفتم و کل دستگاه رو توش جا دادم. عکسشو فردا میزارم. چند تا سوال داشتم خدمتت جعبه به حالتی بسته شد کا باتری اومد روی مدار یعنی داره به قطعات فشار وارد میکنه. این میتونه تو کارکرد مدار اختلال بوجود بیاره؟ چون جک گوشی هدفون و ولوم و دوتا کلید هم بع مدار وصل کردم داخل جعبه خیلی شلوغ شد و پر سیم هستش مشکلی که نداره؟ و اینکه بعد از اینکه همه چیو گذاشتم داخل جعبه و مدار رو روشن کردم دیدم برنامه به حالت دمو رفته. این دلیلش چیه؟ قبلا اینطوری نبود یه بار دیگه میکرو رو پروگرام کردم با برنامه جدید و بازهم تو حالت دمو بود و اینکه تعداد دفعات استفاده هم از 270 شروع شد ایندفعه البته قبل از پروگرام کردن روی 271 بود و بعد از پروگرام ریسیت نشد. این دلیلش درست تنظیم نشدن فیوزبیتهاست؟
|
سه شنبه 23 آذر1394 - 12:26am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|

xbehzad نوشته است: مهندس جان من امروز برای دستگاه یه قاب گرفتم و کل دستگاه رو توش جا دادم. عکسشو فردا میزارم. چند تا سوال داشتم خدمتت جعبه به حالتی بسته شد کا باتری اومد روی مدار یعنی داره به قطعات فشار وارد میکنه. این میتونه تو کارکرد مدار اختلال بوجود بیاره؟ چون جک گوشی هدفون و ولوم و دوتا کلید هم بع مدار وصل کردم داخل جعبه خیلی شلوغ شد و پر سیم هستش مشکلی که نداره؟ و اینکه بعد از اینکه همه چیو گذاشتم داخل جعبه و مدار رو روشن کردم دیدم برنامه به حالت دمو رفته. این دلیلش چیه؟ قبلا اینطوری نبود یه بار دیگه میکرو رو پروگرام کردم با برنامه جدید و بازهم تو حالت دمو بود و اینکه تعداد دفعات استفاده هم از 270 شروع شد ایندفعه البته قبل از پروگرام کردن روی 271 بود و بعد از پروگرام ریسیت نشد. این دلیلش درست تنظیم نشدن فیوزبیتهاست؟ 1:دوست عزیز شما قراره با این دستگاه برین کاوش پس باید به بهترین حالت ممکن درش بیارین شما خودتون صندلی عقب بشینین یکی هم صندلی جلویی پشتی صندلی رو زیاد به سمت شما خم کنه و به زانوتون فشار بیاره چند ساعت دووم میارین 2:هرچه بتونین سیم کشی ها رو کمتر کنین قطعا ثبات و کیفیت بهتری خواهید داشت و نتیجه ی کاوشهاتون رضایتبخش تر خواهد بود 3:شما باید با تنظیمات ریست میکرو رو دوباره پروگرم کنین
|
سه شنبه 23 آذر1394 - 12:35am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
ada نوشته است: اساتيد محترم کسي نبود راهنمایي كنه؛استاد حميد كمک کنيد با توضيحات بالأ كه گفتم اينو بگم محيط تست تو بيابون چند جا تست كردم مطمئنم فلز نبود لطفأ كمک كنيد استاد حميد؛آقا مهدي نيستند؟ منتظريم دوست عزیز به نظر من یا بیلی که دارین تست میگیرین اون بیل مورد تست همه نیست  یا مشکلی توی لوپ و کابل رابط هست و یا اینکه روش تستتو اشتباهه
|
سه شنبه 23 آذر1394 - 12:38am |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|

mhak نوشته است: xbehzad نوشته است: مهندس جان من امروز برای دستگاه یه قاب گرفتم و کل دستگاه رو توش جا دادم. عکسشو فردا میزارم. چند تا سوال داشتم خدمتت جعبه به حالتی بسته شد کا باتری اومد روی مدار یعنی داره به قطعات فشار وارد میکنه. این میتونه تو کارکرد مدار اختلال بوجود بیاره؟ چون جک گوشی هدفون و ولوم و دوتا کلید هم بع مدار وصل کردم داخل جعبه خیلی شلوغ شد و پر سیم هستش مشکلی که نداره؟ و اینکه بعد از اینکه همه چیو گذاشتم داخل جعبه و مدار رو روشن کردم دیدم برنامه به حالت دمو رفته. این دلیلش چیه؟ قبلا اینطوری نبود یه بار دیگه میکرو رو پروگرام کردم با برنامه جدید و بازهم تو حالت دمو بود و اینکه تعداد دفعات استفاده هم از 270 شروع شد ایندفعه البته قبل از پروگرام کردن روی 271 بود و بعد از پروگرام ریسیت نشد. این دلیلش درست تنظیم نشدن فیوزبیتهاست؟ 1:دوست عزیز شما قراره با این دستگاه برین کاوش پس باید به بهترین حالت ممکن درش بیارین شما خودتون صندلی عقب بشینین یکی هم صندلی جلویی پشتی صندلی رو زیاد به سمت شما خم کنه و به زانوتون فشار بیاره چند ساعت دووم میارین 2:هرچه بتونین سیم کشی ها رو کمتر کنین قطعا ثبات و کیفیت بهتری خواهید داشت و نتیجه ی کاوشهاتون رضایتبخش تر خواهد بود 3:شما باید با تنظیمات ریست میکرو رو دوباره پروگرم کنین تنظیمات ریسیت کجا هست؟ سیم کشی ها باعث نویز میشه؟
|
سه شنبه 23 آذر1394 - 1:00am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
ada نوشته است: اساتيد محترم کسي نبود راهنمایي كنه؛استاد حميد كمک کنيد با توضيحات بالأ كه گفتم اينو بگم محيط تست تو بيابون چند جا تست كردم مطمئنم فلز نبود لطفأ كمک كنيد استاد حميد؛آقا مهدي نيستند؟ منتظريم با سلام دوست من با توجه شرایط مدارتون که فرمایش کردید ، همه چیز در حد نرمال هست ، فقط مقداری کم بودن برد شما میتونه از تقلی بودن ماسفت و همینطور کیفیت لوپ و نوع سیم هم باشه ، شما با سیم افشان یک میل جنس خوب لوپ 60 رو بسازید و همچنین مغزی کابل رابط رو به نقطه Loop2 روی مدار باید وصل بشه و شیلد کابل به goop 1 جلوی دیودها این نکات ریز باید رعایت بشه ، انشاا.. بهتر میشه  درضمن به فرمایش مهندس حمید در صفحۀ قبل هم دقت بفرمائید ! 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 24 آذر1394 - 8:16am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 8:04am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
Low Fuse: F7 High Fuse:D1 Extended Fuse:FC برای حفظ تنظیمات ذخیره شده داخل میکرو: Low Fuse: F7 High Fuse:D9 Extended Fuse:FC برای ریست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 8:10am |
|
 |
|