نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
shantiplc نوشته است: استاد مهدی فیبر مسی 20*15 رو با لوپ 60 در 1 متری و لوپ 1*1 در 1.5 میزنه لوپ ها عنکبوتیه با سلام برد مدار شما در حد 20 تا 30 سانت از نرمال کمتر هست که برمگیرده به ظریف کاریهای ساخت مدارتون و جنس قطعات و اندازه های دقیق مقاومتها و نوع و کیفیت ماسفت و آی سی 357 مدارتون و کابل رابط و همینطور دقت در ساخت لوپ و اهم لوپ و استفاده از سیم افشان 1 میل بجای سیم لاکی ....همه اینها باید رعایت بشه تا مدار کیفیت لازم رو داشته باشه ...موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 8:20am |
|
 |
ayhan
کاربر فعال
|
سلام.من نمیتونم نسخه 3.20رو دانلود کنم.کسی میتونه لطف کنه و برام ایمیل کنه.ayhan.shirinses19@gmail.com
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 8:26am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

Mojtaba195 نوشته است: دوستان یک تجربه ای که در مورد برد کم دارم اینه که اکثرا محل تست مورد داره من یک لوپ 38 سانتی عنکبوتی دارم که داخل منزل وقتی لوپ به زمین چسبیده است بالانس میکنم و با تنظیمات پیش فرض و با پهنای پالس 200 یک سینی 40 سانت رو حدود 160 تا 170 سنس دارم ولی با لوپ 55 عنکبوتی با همان شرایط سینی 60 سانتی رو حدود 210 سنس دارم که برام بسیار عجیب بود که بعدا متوجه شدم که سقف پر آهن هست در فاصله 3 متری هم قرار داره که موجب کم شدن برد شده بود. در ضمن کابل لوپ بسیار مهم هست بنده با سه کابل rg59 آنتن کرمان و سیم میکروفن بسیار اعلا تست کردم آنتن کرمان میتر منفی زیاد داره rg59 میتر منفی کمی داره کابل میکروفن اصلا میتر منفی نداره ولی دیلی لوپ رو 2 درجه بیشتر نشون میده موفق باشین متشکریم از اشتراک نتیجه شما کابلهای میکروفن معمولی و رایج برای لوپ های بزرگتر از 50 توصیه نمیشه ، به خاطر اینکه به نسبت کابل RG مقاومت بیشتر داره و جوابگوی لوپ های بزرگ برای استفاده از فرکانس و پهنای پالس بالا نیست و قدرت و برد نهایی رو کم میکنه و همینطور مقداری دیلی اتومات بالاتر . مگر اینکه دوتا مغزی کابل میکروفن ضخیم تر از کابلهای میکرون مشابه در بازار باشن یعنی دو برابر ضخامت بیشتر داشته باشن که اگر بگردید باید در تهران پیدا کنید ( امجد )
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 8:55am |
|
 |
t555
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: دوست عزیز این نرم افزار progisp هست و من باهاش کار کردم! توصیه اکید میکنم اصلا با این برنامه کار نکنین که برای میکروی اتمگا328 مشکل داره و یکی در میون درست عمل نمیکنه! شما که پروگرامر توصیه شده بنده رو گرفتین خب از برنامه پیشنهادی هم استفاده کنین. توضیحات راهنما برای به کاری گیری اون برنامه و پروگرام صحیح کاملا کفایت میکنه. اصل داستان پروگرامر مناسب اون برنامه بود که تهیه کردین. استاد سلام و خیلی ممنون از اینکه به موقع راهنمایی کردید. استاد من برنامه پیشنهادی شما (Extreme Burner AVR ) را نصب کرده و دو فایل chips.xml و fuselayout.xml را هم به فولدر Data اضافه کرده ام که با انتخاب فایل هگز و زدن open ارور میده که Hex file not found با این برنامه که یکی از دوستان به ترتیب توضیح دادنلطفا راهنمایی فرمایید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط t555 در سه شنبه 24 آذر1394 - 9:27am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 9:01am |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
دوست عزیز بهتره از نرم افزار و پروگرمر پیشنهادی مهندس استفاده کنی. اگه با نصب درایورش مشکل داشتی باید driver signature ویندوزتو غیرفعال کنی
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 9:08am |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
t555 نوشته است: حمید نوشته است: دوست عزیز این نرم افزار progisp هست و من باهاش کار کردم! توصیه اکید میکنم اصلا با این برنامه کار نکنین که برای میکروی اتمگا328 مشکل داره و یکی در میون درست عمل نمیکنه! شما که پروگرامر توصیه شده بنده رو گرفتین خب از برنامه پیشنهادی هم استفاده کنین. توضیحات راهنما برای به کاری گیری اون برنامه و پروگرام صحیح کاملا کفایت میکنه. اصل داستان پروگرامر مناسب اون برنامه بود که تهیه کردین. استاد سلام و خیلی ممنون از اینکه به موقع راهنمایی کردید. استاد من برنامه پیشنهادی شما (Extreme Burner AVR ) را نصب کرده و دو فایل chips.xml و fuselayout.xml را هم به فولدر Data اضافه کرده ام که با انتخاب فایل هگز و زدن open ارور میده که Hex file not found با این برنامه که یکی از دوستان به ترتیب توضیح دادن http://www.uplooder.net/img/image/52/e1 ... 961e/1.png لطفا راهنمایی فرمایید. دوست عزیز فایل هگز رو روی دسکتاپ بنداز بعد open کن 
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 9:18am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
بله درسته فایلی که روی دستکاپ کپی شده رو موقع انتخاب هگز در برنامه انتخاب کنید حل میشه .
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 9:21am |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
سلام خدمت شما دوستان واساتید محترم لوپ من 1.5 اهم 60cm با 18 دور سیم 1*1 کرمان کابل rg59 دو متری وقتی تو خونه به دستگاه وصل میکنم فقط سر و صدا داره و اصلا هم قطع نمیشه مشکل از منه یا مدار لطقا راهنمایی کنین
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 9:57am |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 11:15am |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
سلام آره داداش من استفاده کردم خوب هم جواب میده ولی این مدلی نیست مال چراغ قوه های پلیسی رو استفاده کردم 3.7 ولت 6800 میلی آمپر
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 11:44am |
|
 |
|