انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 اردیبهشت1404 - 1:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1546 , 1547 , 1548 , 1549 , 1550 , 1551 , 1552 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

yas22 نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
دوستان کسی از این باطریها استفاده کرده؟ http://gbcell.ir/page.php?14
لیتیوم پلیمر یه خورده قیمتش بالاس :(
http://rcmaster.ir/Battery.html/Li-Poly ... 0C_5S.html

سلام آره داداش من استفاده کردم خوب هم جواب میده ولی این مدلی نیست مال چراغ قوه های پلیسی رو استفاده کردم 3.7 ولت 6800 میلی آمپر

ممنون داداش. من از جایی پرسیدم گفت که کیفیتشون خوب نیست مدل ultra fire بود. اگه زحمتی نیست یه عکس ازش بزار @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

سه شنبه 24 آذر1394 - 1:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

yas22 نوشته است:
سلام خدمت شما دوستان واساتید محترم
لوپ من 1.5 اهم 60cm با 18 دور سیم 1*1 کرمان کابل rg59 دو متری وقتی تو خونه به دستگاه وصل میکنم فقط سر و صدا داره و اصلا هم قطع نمیشه مشکل از منه یا مدار لطقا راهنمایی کنین

توی خونه بارها گفته شده نمیشه بزرگتر از لوپ 20 سانتی رو تست گرفت ! بیرون تست کنید ، اهم 1/5 برای لوپ 60 زیاده اشتباه نمیکنی ؟ ! کابل رابط رو هم 1/5 بگیری خوبه خیلی بلند خوب نیست . :-s

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 24 آذر1394 - 1:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

r_khan66 نوشته است:
yas22 نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
دوستان کسی از این باطریها استفاده کرده؟ http://gbcell.ir/page.php?14
لیتیوم پلیمر یه خورده قیمتش بالاس :(
http://rcmaster.ir/Battery.html/Li-Poly ... 0C_5S.html

سلام آره داداش من استفاده کردم خوب هم جواب میده ولی این مدلی نیست مال چراغ قوه های پلیسی رو استفاده کردم 3.7 ولت 6800 میلی آمپر

ممنون داداش. من از جایی پرسیدم گفت که کیفیتشون خوب نیست مدل ultra fire بود. اگه زحمتی نیست یه عکس ازش بزار @};-

داداش رو مارکشون نوار چسب زدم به خاطر همین از عکس شرمندم ولی سه چهار مدل داره من 12 هزار گرفتم کیفیتش خوبه

سه شنبه 24 آذر1394 - 4:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
yas22 نوشته است:
لوپ من 1.5 اهم 60cm با 18 دور سیم 1*1 کرمان کابل rg59 دو متری وقتی تو خونه به دستگاه وصل میکنم فقط سر و صدا داره و اصلا هم قطع نمیشه مشکل از منه یا مدار لطقا راهنمایی کنین

توی خونه بارها گفته شده نمیشه بزرگتر از لوپ 20 سانتی رو تست گرفت ! بیرون تست کنید ، اهم 1/5 برای لوپ 60 زیاده اشتباه نمیکنی ؟ ! کابل رابط رو هم 1/5 بگیری خوبه خیلی بلند خوب نیست . :-s

داداش الان باز اهمش رو گرفتم بازم 1.4 نشون میده 18 دور با سیم 1*1 نمیدونم چرا اینجوری در میاد
الان هم دارم از تست میام دلی دور بر 20 رو نشون میده ولی برد دستگاهم خیلی کمه یعنی یه انگشتر طلا رو تقریبا 10 سانت میزنه

سه شنبه 24 آذر1394 - 4:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دشمنت شرمنده باشه. مرسی داداش دمت گرم

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

سه شنبه 24 آذر1394 - 5:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس الان بازم تست کردم برد دستگاه خیلی کمه چیکار کنم یه سینک کهنه ظرف شویی رو از 1 متر بیشتر نمیزنه از کدوم قسمت مدار میتونه باشه

سه شنبه 24 آذر1394 - 5:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
از پشت و روی مدار و لوپ ، عکس بزار که دوستان بتونن بررسی کنن . همچنین عدد دقیق آیسی و اعداد سه گانه و تنظیمات کاربردی رو اعلام کنید .

لا اله الا هو

سه شنبه 24 آذر1394 - 5:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
Low Fuse: F7 High Fuse:D1 Extended Fuse:FC برای حفظ تنظیمات ذخیره شده داخل میکرو:
Low Fuse: F7 High Fuse:D9 Extended Fuse:FC برای ریست

مهندس من ریسیت کردم میکرو رو . همه چیز ریست شد ولی هنوز هم مینویسه دمو!!!! نظرتون چیه؟
در ضمن فقط اولش مینویسه فلزجو دمو 3.20 و دیگه تو هیچ یک از منوها همچین چیزی نمینویسه. این طبیعی هست؟ شاید قبلا هم مینوشت ولی دقت نکرده بودم

آخرین بار توسط xbehzad در سه شنبه 24 آذر1394 - 5:57pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 24 آذر1394 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yas22 نوشته است:
مهدی نوشته است:
yas22 نوشته است:

داداش الان باز اهمش رو گرفتم بازم 1.4 نشون میده 18 دور با سیم 1*1 نمیدونم چرا اینجوری در میاد
الان هم دارم از تست میام دلی دور بر 20 رو نشون میده ولی برد دستگاهم خیلی کمه یعنی یه انگشتر طلا رو تقریبا 10 سانت میزنه

جناب یاس شما در رنج اهم مولتی متر دو سر پراب رو به هم بزنید اگه صفر شد که هیچ و مولتی متر خطا نداره و باید چند دور از سیم لوپ رو کم کنید و اگه صفر نشد مقدار عددی اون رو از عددی که به هنگام وصل کردن سیم لوپ نشون میده رو باید کم کنید تا اهم درست در بیاد امیدوار م متوجه شده باشی :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

آخرین بار توسط بهرام در سه شنبه 24 آذر1394 - 6:18pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 24 آذر1394 - 5:55pm
مدیر کل
مدیر کل

xbehzad نوشته است:

مهندس من ریسیت کردم میکرو رو . همه چیز ریست شد ولی هنوز هم مینویسه دمو!!!! نظرتون چیه؟
در ضمن فقط اولش مینویسه فلزجو دمو 3.20 و دیگه تو هیچ یک از منوها همچین چیزی نمینویسه. این طبیعی هست؟ شاید قبلا هم مینوشت ولی دقت نکرده بودم

خسته نباشین.
اگر فقط دمو مینویسه و دستگاه بالا نمیاد خب حتما فیوز بیتهای مربوط به ریست کردن رو درست پروگرام نکردین. تحت شرایط خیلی خاصی هم ممکنه حافظه EEPROM کلا به هم ریخته باشه که باید با محتوای خالی یا همگی FF کلش رو مجددا پروگرام کنین. اگر اشتباهی مرتکب نشین از این حالات پیش نمیاد.
اما اگر دستگاه بالا میاد و منو رو دارین که دیگه مشکلی نداره و دستگاه باید درست کار کنه. پس از بالا اومدت دستگاه مشخصات دستگاه صرفا در گزینه About منو مجددا قابل نمایش هست و در جای دیگه طبیعتا چیزی در این زمینه نشون داده نمیشه.

سه شنبه 24 آذر1394 - 6:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1546 , 1547 , 1548 , 1549 , 1550 , 1551 , 1552 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , venos ‎ و 80 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure