نویسنده |
پیغام |
atabak
کاربر حرفه ای
|
ممنون از دوستان عزیز عکسای تک تک برای دوستان قرار دادم توی صفحه قبلی لطفا راجب این چندتا تصویر که واقعا برام مبهمند توضیح بدند که معنیشون چیه؟؟ همه چیز با گفته های دستان عزیز دقیق در آومد توی این پست http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=26&t=259&start=50
از دستان عزیز تقاضا دارم دوباره یکبار توضیح بدند راجب سم اسب
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط atabak در چهارشنبه 9 مرداد1392 - 2:16pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:26pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
نظر تونو راجب این جنازهه چیه
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:31pm |
|
|
faridi1356
|
parsi نوشته است: faridi1356 نوشته است: باسلام دوباره دوستان در ادامه سنگهای نشان داده شده در پست اولم، به شکلهای زیر که در همان منطقه باستانی است نیز دقت کنید و لطفا اظهار نظر کنید.با این توضیح که سنگ زیر بر اثر جاده سازی کمی شکست پیدا کرده و از جای خود جابجا شده است سلام حیف شد چون دیگه مقیاسها و کل معاملات به هم ریخته فریدی جان اینجا دستگاه به کار میاد داداش جناب استاد پارسی ،ما موفق شدیم جای اصلی سنگ و جهت قرار گرفتن آن را بیابیم.منتها نمیدانیم شکل چه جانوری است؟ عکس زیر از زاویه دیگر، این سنگ و متعلقاتش را نشان می دهد
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 2:36pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
پاسخ سوال اتابک عزیز:
اتابک جان اگه توضیحاتی درباره منطقه میدادید بهتر بود، مثلا چشمه، امامزاده و ... این جور اماکن زیاد دیده شده که به نام جای سم اسب فلام امام یا امامزاده هست. همینطور یه عکی از فاصله دور مکانتون قرار میدادین بهتر بود. اما درباره عکسهای ارسالی شما باید عرض کنم که بجز عکس اول که میشه تا حدودی روش حساب کرد به نظر من بقیه طبیعه، اگه مطمئن هستید که منطقه چنین اسمی داره پس باید عکس اول درست باشه مخصوصا فرو رفتگی کوچک که سمت راست سنگ وجود داره که میشه به عنوان سم کوچک تعبیر کرد میتونه برای شما خیلی بهتر باشه ولی پیشنهاد من اینه که ابتدا حداکثر تا فاصله 10 قدمی سنگ نشانه رو مورد جستجو قرار دهید مخصوصا قسمت شرق سنگ سم رو بررسی کنید تا صد درصد مطمئن شود بعد در صورت اطمینان از نبود نشانه میتوانید زیر سنگ سم را کاوش کنید که در صورن وجود بار در 50 تا 80 سانت اول با توجه به نوع خاک متوجه خواهید شد، اگر هم ردیاب یا نقطه زن در اختیار داشته باشید که بتوانید قبل از حفاری محل رو بررسی کنید که حفاری مطمئن تری داشته باشید بهتر است.
موفق باشید
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 3:12pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
اینم دوتا عکس اسم این محل از قبل پا سم اسبی بوده من کل منطقه رو بررسی و کاوش کرده عکسای بعدی که قرار داده ام که دقیق 2 متر با سنگ نشانه فاصله داره و یا 4 متر با سنگ سم نظرتون راجب ون سنگا چیه؟؟
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 3:43pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
این سنگم قابل فکر کردنه
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 4:00pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
atabak نوشته است: اینم دوتا عکس اسم این محل از قبل پا سم اسبی بوده من کل منطقه رو بررسی و کاوش کرده عکسای بعدی که قرار داده ام که دقیق 2 متر با سنگ نشانه فاصله داره و یا 4 متر با سنگ سم نظرتون راجب ون سنگا چیه؟؟ اتابک جان دیگه دنبال چی میگردی؟! وقتی چشمه 7 قدمیشه اگه سم بیفته شمال یا شمال شرق یا شرق صد در صد درسته!! یه یاعلی بگو شروع کن به کار هرچی خیر باشه پیش میاد...
موفق باشید
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 4:33pm |
|
|
abolgolden
|
سلام ودرود بر استاد دستان عزیز استاد عزیز ما را در مورد این اثار ردپاها راهنمایی کن ضمنا عکس پاینی دیتیل از ردپا ها میباشه ممنون از استاد بزرگوار
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 8:06pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
faridi1356 نوشته است: parsi نوشته است: faridi1356 نوشته است: باسلام دوباره دوستان در ادامه سنگهای نشان داده شده در پست اولم، به شکلهای زیر که در همان منطقه باستانی است نیز دقت کنید و لطفا اظهار نظر کنید.با این توضیح که سنگ زیر بر اثر جاده سازی کمی شکست پیدا کرده و از جای خود جابجا شده است سلام حیف شد چون دیگه مقیاسها و کل معاملات به هم ریخته فریدی جان اینجا دستگاه به کار میاد داداش جناب استاد پارسی ،ما موفق شدیم جای اصلی سنگ و جهت قرار گرفتن آن را بیابیم.منتها نمیدانیم شکل چه جانوری است؟ عکس زیر از زاویه دیگر، این سنگ و متعلقاتش را نشان می دهد والله فریدی جان نمیشه تشخیص داد تشخیص هم داده بشه نمیشه گفت دقیقا کجا بوده حالاتش چگونه بوده رو به کجا بوده و در دیگر پستی که گذاشتید بیشتر به یه پرنده شبیهه الله اعلم فریدی جان
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 10:17pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام دوست عزیز این عکس هایی که من دیدم کاملا طبیعیه و کار دست نیست
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 10:23am |
|
|
|