انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:34am

پاسخ به موضوع  [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
دوستان موردی رو خواستم گوش زد کنم که ، در قدیم فلزات با ارزش مثل طلا خیلی کم بوده ، ممکنه در کنار چندین فلز مفرقی و آهنی مقداری خیلی کم طلا باشه !
در اینصورت مکانیهایی که سنس میکنید مطمئناً فلزاتی که آلودگی و اکسید بیشتری داشته باشن بهتر سنس میشن و تفکیک دستگاه بر اساس همین فلزات تشخیص داده میشه ، پس حواصتون به این نکته مهم باشه !
هرجایی که سنس قوی داشتید به همراه تفکیک آهن و اعداد ID تفکیک آهن ظاهر شد ، بیخیال موضوع نشید ! چون ممکنه در کنار فلزات آهنی اشیاء با ارزش دیگری هم باشه که از دستش بدید !
به یاد داشته باشید که هیچ دستگاه پالسی ای قادر به تشخیص و تفکیک چند فلز مختلف در کنار همدیگه در عمق خاک نخواهد بود و چون بیشترین فلزاتی که درصورت مدفون بودن آلودگی بیشتر میدن آهن و مس و نقره هستن در این صورت چون توانایی سیستم های پالسی در تفکیک همچین شرایطی تقریباً غیر ممکن هست ، در بیشتر همچین شرایطی اعداد تفکیک آهن نمایش داده خواهد شد که ممکنه اپراتور بیخیال مکان فوق بشه ! پس بیشتر دقت کنید @};-

۱۰۰درصد لایک @};-

سه شنبه 24 آذر1394 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
پس دوستان هم با هم لامپ اضافی
ع ببخشید تفکیک اضافی خاموش :D

چهارشنبه 24 آذر1394 - 12:06am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود، این جملاتو روزی 10 بار بگو و برای 10 کاوشگر هم بفرست تا به زودی بار خوبی به تو قسمت شود. مبادا نفرستی که گرفتار طلسم شوی. :D :D

چهارشنبه 24 آذر1394 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من امروز سنگلاخی کار کردم دیدم اصلا به خاک و سنگ حساس نیست که یبار چنس رو برده بودم بوق ممتد داشتم ولی ما با یک دستگاه واقعی طرفیم @};- @};- @};- @};- @};-

چهارشنبه 24 آذر1394 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام مهدی جان من همچنان منتظر پاسخ شما در مورد رابطه بین سرعت حرکت لوپ اسپید با عدم سنس سفال و استخوان و ... هستم!

دوشنبه 7 دی1394 - 11:07am
مدیر سایت
مدیر سایت

reza68 نوشته است:
سلام مهدی جان من همچنان منتظر پاسخ شما در مورد رابطه بین سرعت حرکت لوپ اسپید با عدم سنس سفال و استخوان و ... هستم!

من به شما راهنمایی کردم ! شما تست کن و دوستانه و نه بصورت مقرضانه اینجا بیان بفرمائید تا برای دیگران هم آموزنده باشه ، اگر میتونید مثل دیگران کمک کنید بسم الله اگر نه که لطفاً جو رو خراب نکنید ! عملکرد خیلی ها در این محیط شناخته شده هست ، دستگاه فلزجو راه رو همه جوره برای شما باز گذاشته و همه چیز دست اپراتور هست که کاری کنه که ذرات سنس نشه ؛ مثل لوپ بزرگ ، کم کردن اسپید و کم کردن فرکانس و بالابردن دیلی دست و بجاش برای کم نشدن قدرت و عمق زنی دستگاه میشه اعداد انتگرال و پهنای پالس و همینطور گراند رو بیشتر کرد ، ولی اگر بخواهید به بردهای افسانه ای فکر کنید با تنظیمات دستگاه روی هوا فکر بکنید ، بله اون تنظیمات روی خاک جوابگو نیست ! و به ذرات و سفال حساس میشه مثل دیگر دستگاه ها ، ام دی ال رو چند نفر داشتن که از حساسیت زیادش به ذرات مجبور به فروشش شدن ! سرعت پالس های دستگاه در لوپ هرچقدر بیشتر باشه با توجه به بالا بودن فرکانس و کم بودن عدد دیلی دستی عکس العمل سنس سفال و ذرات رو بالاتر میبره و کم بودن این آیتمهای این مورد رو کاهش میده ، هدف کمک کردن به همدیگه هست آقا رضا یکجامون خول نیست که وقتمون رو اینجا بذاریم با دیگران جدل کنیم برادر من !!! همین ام دی ال آقای کرمی که ادعای خیلی کم حساسیت مدارشون به ذرات رو دارن اسپید مدارشون از فلزجو خیلی پائین تر هست یعنی در حد سرعت سنس مداری 12 رگلاتور و مقداری کمتر و از فرکانس کاریه زیر 100 هرتز استفاده میکنه که حساسیتش به ذرات کمتر میشه در عوض حساسیت به فلزات غیر مغناطیس شونده خیلی کمتر میشه ..متشکریم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 7 دی1394 - 11:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهدی جان
شما تو تاپیک ام دی ال از فلزجو حرف میزنی و تو تاپیک فلزجو از ام دی ال !!
داداش من چرا همه چی رو باهم قاطی میکنی. من یه سوال پرسیدم دیگه اینهمه قرو فر و خط و نشون کشیدن نداره که !!!

سه شنبه 8 دی1394 - 10:40pm
مدیر سایت
مدیر سایت

reza68 نوشته است:
ممنون مهدی جان
شما تو تاپیک ام دی ال از فلزجو حرف میزنی و تو تاپیک فلزجو از ام دی ال !!
داداش من چرا همه چی رو باهم قاطی میکنی. من یه سوال پرسیدم دیگه اینهمه قرو فر و خط و نشون کشیدن نداره که !!!

لطفاً حریم و حرمت یک محیط علمی و اجتماعی رو رعایت بفرمائید و از کلمات عامیانه کوچه و بازاری استفاده نکنید .. متشکرم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 8 دی1394 - 10:47pm
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:

سرعت حرکت لوپ و تنظیم اسپید دو مساله جدا ولی مرتبط با هم هستن! یعنی هر چه قصد کاوش سریع تر رو داشته باشین طبیعتا باید تنظیم اسپید هم بیشتر باشه وگرنه ممکنه اهداف قوی رو هم از دست بدین.
اما پایین اوردن تنظیم اسپید بطور مستقیم نمیتونه منجر به حذف سفال بشه. کم کردن این تنظیم صرفا این امکان رو میده که اهداف ضعیف امکان حذف پیدا کنن اما نه در هر شرایطی! در واقع قدرت هدف و فاصله اون تا لوپ همیشه نقش داره. لذا کم کردن تنظیم اسپید در مجموع میتونه منجر به حذف بوق های اضافی و کوتاه بشه که این بوق ها میتونه حاصل نویز یا ذرات یا اهداف خیلی ضعیف و یا کمی بالا و پایین شدن لوپ روی درجه حساسیت بالا باشه.

چهارشنبه 8 دی1394 - 12:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:

سرعت حرکت لوپ و تنظیم اسپید دو مساله جدا ولی مرتبط با هم هستن! یعنی هر چه قصد کاوش سریع تر رو داشته باشین طبیعتا باید تنظیم اسپید هم بیشتر باشه وگرنه ممکنه اهداف قوی رو هم از دست بدین.
اما پایین اوردن تنظیم اسپید بطور مستقیم نمیتونه منجر به حذف سفال بشه. کم کردن این تنظیم صرفا این امکان رو میده که اهداف ضعیف امکان حذف پیدا کنن اما نه در هر شرایطی! در واقع قدرت هدف و فاصله اون تا لوپ همیشه نقش داره. لذا کم کردن تنظیم اسپید در مجموع میتونه منجر به حذف بوق های اضافی و کوتاه بشه که این بوق ها میتونه حاصل نویز یا ذرات یا اهداف خیلی ضعیف و یا کمی بالا و پایین شدن لوپ روی درجه حساسیت بالا باشه.

ممنون مهندس حمید جان. این شد حرف حساب

چهارشنبه 9 دی1394 - 10:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 33 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure