نویسنده |
پیغام |
xbehzad
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: xbehzad نوشته است:
مهندس من ریسیت کردم میکرو رو . همه چیز ریست شد ولی هنوز هم مینویسه دمو!!!! نظرتون چیه؟ در ضمن فقط اولش مینویسه فلزجو دمو 3.20 و دیگه تو هیچ یک از منوها همچین چیزی نمینویسه. این طبیعی هست؟ شاید قبلا هم مینوشت ولی دقت نکرده بودم
خسته نباشین. اگر فقط دمو مینویسه و دستگاه بالا نمیاد خب حتما فیوز بیتهای مربوط به ریست کردن رو درست پروگرام نکردین. تحت شرایط خیلی خاصی هم ممکنه حافظه EEPROM کلا به هم ریخته باشه که باید با محتوای خالی یا همگی FF کلش رو مجددا پروگرام کنین. اگر اشتباهی مرتکب نشین از این حالات پیش نمیاد. اما اگر دستگاه بالا میاد و منو رو دارین که دیگه مشکلی نداره و دستگاه باید درست کار کنه. پس از بالا اومدت دستگاه مشخصات دستگاه صرفا در گزینه About منو مجددا قابل نمایش هست و در جای دیگه طبیعتا چیزی در این زمینه نشون داده نمیشه. خیلی ممنون مهندس عزیز. همه چیز عالی کار میکنه فقط اولش مینویسه دمو نمیدونم چرا فکر میکنم قبلا نمینوشت دمو. حتما اشتباه از منه و همه چی اوکی هست
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 6:22pm |
|
 |
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلا م به مهندس حمید و دوستان من یه لوپ 30 عنکبوتی ساختم 20 دور سیم 0.8 که دستگاه با دیلی 22 میشناسه تنظیمات فرکانس 180 پهنای پالس 155 دیلی اتومات ، اسپید 5 انتگرال 44 سکه 500 تومنی رو تو 42 تا 45 سنس دارم . با همین تنظیمات همچنین آبکش استیل 35 سانتی رو تا 150 میزنه . راستی اعداد a280 b702 c801 هست البته تو خونه . مهندس جان میخواستم ببینم شرایط عمومیش چطوره و آیا نظر خاصی واسه تنظیم بهتر این لوپ دارین . پیشاپیش از جوابتون متشکرم 
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 6:43pm |
|
 |
t555
کاربر فعال
|
دوستان سلام بالاخره من هم باکمک آقایان استاد مهندس حمید ،r_khan66 و مهدی عزیز مدیر محترم سایت ، موفق به پروگرام و راه اندازی دستگاه خود شدم ،که از همه این عزیزان و بخصوص مهندس حمید کمال تشکررا به عمل می آورم. دوستان قدر این انجمن را بدانید که در نوع خود با کمک اساتید محترم دانشگاه است.ان شاالله همتون موفق باشید. 
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 7:06pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
t555 نوشته است: دوستان سلام بالاخره من هم باکمک آقایان استاد مهندس حمید ،r_khan66 و مهدی عزیز مدیر محترم سایت ، موفق به پروگرام و راه اندازی دستگاه خود شدم ،که از همه این عزیزان و بخصوص مهندس حمید کمال تشکررا به عمل می آورم. دوستان قدر این انجمن را بدانید که در نوع خود با کمک اساتید محترم دانشگاه است.ان شاالله همتون موفق باشید.  دوست من خوشحالم که دستگاهتون راه افتاد. ایشالا که همه دوستان موفق باشن. من تمام صفحات فروم رو خوندم. واقعا مهندس حمید روح بزرگی دارن 
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 7:35pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
signal نوشته است: با سلا م به مهندس حمید و دوستان من یه لوپ 30 عنکبوتی ساختم 20 دور سیم 0.8 که دستگاه با دیلی 22 میشناسه تنظیمات فرکانس 180 پهنای پالس 155 دیلی اتومات ، اسپید 5 انتگرال 44 سکه 500 تومنی رو تو 42 تا 45 سنس دارم . با همین تنظیمات همچنین آبکش استیل 35 سانتی رو تا 150 میزنه . راستی اعداد a280 b702 c801 هست البته تو خونه . مهندس جان میخواستم ببینم شرایط عمومیش چطوره و آیا نظر خاصی واسه تنظیم بهتر این لوپ دارین . پیشاپیش از جوابتون متشکرم  خواهش میکنم. خسته نباشین. البته لوپ 30 سانتی عنکبوتی برای داشتن ظرفیت مناسب تر باید تعداد دورهاش بیشتر و در حدود 27 دور باشه. با این حال این مساله فقط میتونه روی کارایی حداکثری لوپ شما کمی اثر بذاره. در هر صورت بردهایی که ذکر کردین خوب و درست هستن و همینطور اعداد 3 گانه شما کاملا درست هستن. لذا شرایط عمومی دستگاه شما خوبه! 
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 7:40pm |
|
 |
signal
کاربر حرفه ای
|
ممنون مهندس جان ، دستتون درد نکنه بازم مثل همیشه شرمنده کردی .  چشم سعی میکنم تعداد دور ها رو اضافه کنم . 
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 10:14pm |
|
 |
grifin
|
با سلام و خدا قوت خدمت استاد بزرگ و مهربان آقا حمید و بقیه عزیزان. منم تمام قطعات تهیه کردم ایشالا از فردا مونتاژ و شروع میکنم.فقط مقاومت 390 متال فیلم نتونستم پیدا کنم. 
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 11:10pm |
|
 |
ebiii
|
سلام مهندس حمید مشکل بالا نیامدن مدار بنده حل شد ماسفت u4 رواشتباهی جا زده بودیم...
اما یه مشکل دیگه که داریم ...مدار خوب بالا میاد اما ماسفت u4 خیلی خیلی زیاد گرم میشه ((طوری که نمیشه به آن دست زد)) آیا این مشکل گرم شدن طبیعی هست
|
سه شنبه 24 آذر1394 - 11:42pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
ebiii نوشته است: سلام مهندس حمید مشکل بالا نیامدن مدار بنده حل شد ماسفت u4 رواشتباهی جا زده بودیم...
اما یه مشکل دیگه که داریم ...مدار خوب بالا میاد اما ماسفت u4 خیلی خیلی زیاد گرم میشه ((طوری که نمیشه به آن دست زد)) آیا این مشکل گرم شدن طبیعی هست دوست عزیز اگه نمیشه بهش دست زد که باید بگی داغ میشه نه گرم  این داغ شدن اصلا طبیعی نیست اگه تو زمان کمی این مشکل پیش میاد البته شما باید بگین تو چه زمانی و با چه لوپ و چه تنظیماتی این مساله خودشو نشون میده
|
چهارشنبه 24 آذر1394 - 12:43am |
|
 |
arash111
کاربر حرفه ای
|
بچه ها ی سوال داشتم از شرکت مخابرات ی فلزیاب چرخ دار داشتند که رو اسفالت ها میرفتند خیلیم سبک کم حجم بود میخاستم ببینم مدل این دستگاها چیه 2 بار تاحالا دیدم میله چرخداره داره زرد رنگه فک کنم تصویری
|
چهارشنبه 24 آذر1394 - 12:49am |
|
 |
|