نویسنده |
پیغام |
mahdi.as
|
سلام به همگی موقع پروگرام کردن همش این خطارودارم هرکارکردم درست نمیشه راهنمایی کنیدممنونIMG_۱۹۸۰۰۵۱۰_۱۸۵۵۴۹.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 10:59am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
شما اول برنامه رو کامل ببند ، بعد پروگرم رو از یو اس بی جدا کن و دوباره وصل کن به کامپیوتر ، بعد برنامه رو بالا بیار و فایل هگزی که روی دسکتاپ کپی کردی انتخاب کن . بعد فیوزبیتهای ریست رو تیک بزن . حالا میکرو رو داخل پروگرمر بذار باید چراغ قرمز پروگرمر روشن باشه ، بعد از انتخاب فیوز بیتها و تیک زدن اونها ، باید نوع میکرو رو انتخاب کنید . و بعد رایت رو بزنید اگر چراغ سبز پروگرمر روشن بشه خوب داره پروگرم میشه . تست کنید اگر نشد از تمام مراحلی که انجام میدید تک تک عکس بذار ببینیم چیکار میکنی .. موفق باشی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 11:57am |
|
 |
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:06pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
یاسین نوشته است: عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه. میشه تنظیماتت و مشخصات لوپت رو بگی و یه عکس از مدارت بزاری؟؟؟
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
آخرین بار توسط kdj در چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:11pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:09pm |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
mhak نوشته است: xbehzad نوشته است: عکس های نهایی دستگاه:
مهندس بنظرت این شلوغی تو جعبه مشکلی به وجود نیاره؟؟ جناب xbehzad عزیز خیلی بد نیست اما میتونه خیلی بهتر از اینا باشه مخصوصا اگه سیم کانکتور لوپ تا خود مدار رو هم شیلد دار استفاده کنین ممنون از کدوم نوع شیلد دار؟
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:09pm |
|
 |
یاسین
کاربر فعال
|
kdj نوشته است: یاسین نوشته است: عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه. میشه تنظیماتت و مشخصات لوپت رو بگی و یه عکس از مدارت بزاری؟؟؟ من برنامه جدید روتازه ریختم که باتنظیمات پیش فرضش کارمیکنم، چشم عکس مدارهم میزارم.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:16pm |
|
 |
یاسین
کاربر فعال
|
kdj نوشته است: یاسین نوشته است: عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه. میشه تنظیماتت و مشخصات لوپت رو بگی و یه عکس از مدارت بزاری؟؟؟ لوپ 1 در1 ،ظرفیت 375 میکرو. دقیقا 1 اهم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:22pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: arash111 نوشته است: بچه ها ی سوال داشتم از شرکت مخابرات ی فلزیاب چرخ دار داشتند که رو اسفالت ها میرفتند خیلیم سبک کم حجم بود میخاستم ببینم مدل این دستگاها چیه 2 بار تاحالا دیدم میله چرخداره داره زرد رنگه فک کنم تصویری دوست من اون جی پی آر هستش و احتمالا زوند جی پی آر!!!و جاش هم اینجا نبود که بپرسی  مطمئنی همچین چیزی دیدی  به احتمال زیاد اون چرخ متره نه فلزیاب متر دیجیتالی اگه هم سنس رو انجام میداده میتونه کابل یاب هم باشه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
آخرین بار توسط بهرام در چهارشنبه 25 آذر1394 - 1:00pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:49pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
یاسین نوشته است: عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه. بیشتر این موضوع بر میگرده به نوع کانکتور کابل ولوپ.دوست من ما همه با لوپ یک متری کار کردیم با حساسیت 20 سیستم جیکش در نمیاد یک مشکلی تو اون سه مورد هست.تنظیماتت رو هم بگو شاید بعضیارو خوب تنظیم نکرده باشی مثلا اینتگ تاثیر زیادی داره پهنای پالس واسپید هم همینطور. لوپ رو با سیم مفتولی درست کردی یابرای اتصال از برد به کانکتور از این سیم استفاده کردی بیشتر توضیح بده چون این قسمت از مدار رو حتما باید شیلد کنی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 12:57pm |
|
 |
یاسین
کاربر فعال
|
بهرام نوشته است: یاسین نوشته است: عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه. بیشتر این موضوع بر میگرده به نوع کانکتور کابل ولوپ.دوست من ما همه با لوپ یک متری کار کردیم با حساسیت 20 سیستم جیکش در نمیاد یک مشکلی تو اون سه مورد هست.تنظیماتت رو هم بگو شاید بعضیارو خوب تنظیم نکرده باشی مثلا اینتگ تاثیر زیادی داره پهنای پالس واسپید هم همینطور. لوپ رو با سیم مفتولی درست کردی از برد به کانکتور از این سیم استفاده کردی بیشتر توضیح بده چون این قسمت از مدار رو حتما باید شیلد کنی بله بنده عرض کردم تنظیماتم پیش فرض بودند، حتی باثابت گذاشتن لوپ بروی زمین هم صدای اضافی دارد.
|
چهارشنبه 25 آذر1394 - 1:02pm |
|
 |
|